Curry are aditivi alimentari?
Discuta despre Aditivi alimentari (e-uri) in condimente si sosuri in cadrul subiectului Curry are aditivi alimentari?, parte din categoria Aditivi Alimentari; Am cumparat un praf de curry.
Teoretic este un mix de condimente indiene, cu reteta diferita de la zona la ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

26 nov 2014, 08:30:03
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
|
|
Curry are aditivi alimentari?
Am cumparat un praf de curry.
Teoretic este un mix de condimente indiene, cu reteta diferita de la zona la zona, dar foarte aromat si continand obligatoriu turmeric pentru a da aroma si culoarea specifica, plus multe altele.
Ma intreb insa daca acest mix, pentru a fi mai vandabil, nu are si glutamat in compozitie. Cum pot afla prezenta glutamatului? Exista o reactie chimica pentru a-l evidentia?
|

26 nov 2014, 09:29:27
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 08 iun 2009
Dieta: mâncat normal
Date: 172cm, 81kg
Aprecieri acordate: 11.147
Am fost apreciat(a) de 10.558 ori in 5.263 mesaje
|
|
Re: Curry are aditivi alimentari?
ar trebui să scrie pe el dacă are glutamat.
Zoe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2025 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1508 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

26 nov 2014, 11:05:37
|
 |
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 25 aug 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Hipocalorica
Date: 163cm, 63.9kg
Aprecieri acordate: 35
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 13 mesaje
|
|
Daca nu scrie pe eticheta inseamna ca nu are.
Dar sa stii ca mai sunt si alti potentiatori de aroma la fel de nocivi.
|
Acest membru apreciaza mesajul lui Aeerdna:
|
|

26 nov 2014, 11:41:05
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Senior
|
Merite:
|
Data înregistrării: 30 sep 2009
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
|
|
Buna! Il gasesti sub multe nume, E621, sare de sodiu, natrium glutaminat sau extract de drojdie (glutamatul se gaseste in mod natural in drojdie). Din experienta, curcuma si toate condimentele indiene sunt ft aromate, asa ca nu mi-as face prea mari griji.
|
Acest membru apreciaza mesajul lui anqutz:
|
|
Informatii despre slabit
|
aditivi, alimentari, calorii, condimente, curry, dieta, e, in, sanatos, slabit, sosuri, uri  |
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|