Cum gatiti carnea de vita?
Discuta despre Alimentatia in cadrul subiectului Cum gatiti carnea de vita?, parte din categoria Diete si alimentatie; Citat:
Anterior postat de ali_lumi
De aceea nu ma bag eu la vita ca ma ia durerea de maxilar ... ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
17 nov 2010, 16:56:37
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
|
|
Re: Cum gatiti carnea de vita?
Ali,mi-ai dat insa o idee,pot face o bucata mai mare la cuptor in weekend si sa mai pap macar odata din ea in cursul saptamanii.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
17 nov 2010, 16:57:49
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
|
|
Re: Cum gatiti carnea de vita?
Citat:
Anterior postat de DrIulia2010
Alege sa faci pe gratar muschi sau antricot de vitel de preferat.Inainte sa o pui pe gratar nu o condimentezi cu nimic,o lasi 3-4 minute pe o parte la fel si pe partea cealalta,in functie de cat de prajita o doresti.Cand e gata o condimentezi cu sare,piper si putin ulei de masline,e delicioasa alaturi de o salata cu rucolla si rosii cherry.
|
Pai cam asa fac de obicei,cred ca o sa incerc sa gasesc un alt producator de carnita
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
17 nov 2010, 16:58:54
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
|
|
Re: Cum gatiti carnea de vita?
Citat:
Anterior postat de Alina82
EU o fac in tigaie de teflon si pun putin vin sau apa si iese moale
|
Si cat timp o lasi?Vin nu i-am pus niciodata,o sa incerc.Sa cumpar si vin acum....mama ei de friptura Mersi.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
17 nov 2010, 17:31:22
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
|
|
Re: Cum gatiti carnea de vita?
Ei vezi mai mishule , si o poti re-incalzii
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
18 nov 2010, 14:57:37
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Senior
|
Merite:
|
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
|
|
Re: Cum gatiti carnea de vita?
Eu cumpar felii de acelea subtiri de vita, si le pun in tigaie fara nimic. fara sare , ulei...
Pun capacul si le las la foc incet. cand e aproape gata, iau capacul, pun un strop ulei de masline si las sa se rumeneasca putin - dar nu f mult ca se v-a intari.
apoi cand o pun in farfurie, pun putina sare si gata iasa f buna si moale Hai ca mi-am facut pofta singura
E f important sa nu pui sare pe ea ca de aia se intareste. De la italieni am invatat si eu ca inainte nu imi placea cum iesea
|
18 nov 2010, 15:08:47
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicată
|
Merite:
|
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 41
Dieta: o hipocalorik personalizata de mine
Date: 175cm, 80.5kg
Mesaje: 16.416
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 223 ori in 94 mesaje
|
|
Re: Cum gatiti carnea de vita?
Citat:
Anterior postat de mishutza
Si cat timp o lasi?Vin nu i-am pus niciodata,o sa incerc.Sa cumpar si vin acum....mama ei de friptura Mersi.
|
Pai vreo 10-15 min depinde si de cat de groasa e carnea...si da asa cum au zis fetele e important sa nu pui sarea de la inceput...eu o adaug inainte sa sting focul cu 1-2min
__________________
Jurnal Alina82
...atunci cand vrei ceva.....imposibilul devine realitate......
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|