Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnal Andreus - Punct si de la capat

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 22 sep 2011, 19:03:43
andreus's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 31 aug 2011
Locaţie: ploiesti, Romania
Vârsta: 33
Date: 1.50cm, 56kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Post Jurnal Andreus - Punct si de la capat

"obsesia " fiecarei femei este sa fie slaba...deja nu mai pot sa numesc pentru mine "tel" "dorinta" "vis" ci obsesie
"Slaba fara probleme" nu am mai fost de la 12-13 ani...de pe atunci am inceput sa ma ingras brusc si dintrodata, nu am inteles de ce...ma apucasem chiar de facut sport atunci, nu mancam mai mult, aveam acelasi stil de viata...cred ca din cauza dereglarilor hormonale.
la 14 ani ajunsesem la 60 si de kg....eu avand 1'50 aratam ca o chestie mica si rotunda.

de slabit am mai slabit dar extrem de greu si desi tineam regim de 1200 kcal pe zi ma ingras la loc imediat ce nu mai tineam.daca mancam ceva dulce sau paine a ingrasam imeiat (si nu exagerez)... dupa 4 ani in care mi-am dat seama ca sigur am probleme...am fost la nutritionist.dupa cateva analize mi s-a zis ca am tiroidita autoimuna..a...aha deci d'asta ma ingras asa repede, d'asta sunt o fire depresiva (cu toate ca majoritatea oamenilor ma vad extrem de vesela...si optimista...eu ma si amuz in sinea mea cand ii aud zicandu-mi asta) d'asta ma simpt obosita mereu..
mi-a dat tratament cu Eutirox de care mi a zis ca o s fiu dependenta toata viata...
la inceput mi se parea o gluma..."eu n-am nimic" "eu renunt la pastile, nu pot s le iau mereu" "eu pot sa slabesc si fara ele, ce mi trebuie mie atatea programari la doctor, dau bani degeaba"...si vorbe de genu.

Am fost dezamagita ca mi s-a zis atunci ca nu am cum sa slabesc...ca mi-e greu si deja mi taiase tot elanul meu.

nu sunt de mult timp aici, dar de cand am venit si am tot citit lucruri interesante, mi am dat seama ca nu-i chiar o gluma...am descoperit fete care au aceeasi problema ca si mine si ca "boala" asta (mi se pare prea mult sa zic boala) nu e privita asa simplu cum o priveam eu si ca se poate sa slabesti si cu "tiroidita autoimuna"

Renuntasem la tratament, la analize, la consultatii si umblat la doctori,o perioada renuntasem la regimuri pentru ca de atat timp te saturi, ma enervasem pe mine si pe tot ce ma straduisem sa fac si zici "o viata am si si in aia ma chinui...da-mi si mie o bucatica de ciocollata" "inghetata asta arata prea bine " "m-am mai ingrasat un kg da-l dau eu jos, nu acum ca nu am timp sunt ocupata cu savuratul placintei" ...si am zis ca ma accept asa cum sunt...si vorba aia "cine te iubeste te iubeste asa cum esti " (da?in ce povesti si basme cu printi si printese?)

ce te faci cand ajungi sa nu te mai suporti si sa fugi de toate oglinzile posibile sau aparate de fotografiat? iti faci cont pe "slabute.ro"

problema mea nu e cu tinutul dietei...ci cu increderea,sincer, am un stil de viata sanatos si cam de la 14 ani fac ceea ce se scrie pe aici...
cu exceptia perioadei de 3-4 luni in care pur si simplu nu mai voiam sa aud de nicio cura...de nimic, voiam sa mananc ca un om normal...fara sa poftesc la ceva, la cozonaci cand e craciunul. la gogosi cand merg la bunicamea si ne face intregii familii...mai putin mie care mai mult de una (si si atunci am remuscari) nu am voie ( "de ce colega mea de camera poate sa manance o ciocolata ciocolata la 8 seara fara sa se ingrase deloc" "de ce sormea mananca la 10 noapte si arata asa bine" "de ce eu n am voie sa ma satur dupa masa niciodata"? )
trecusem de la o extrema la alta.Cred ca din cauza unei dezamagiri, depresii pe care de abia acum o realize, dupa ceva timp.Dezamagirea a venit tot din cauza obsesiei mele...ma atacam foarte mult si eram extrem de drastica cu mine...
in timpul asta de 3 -4 luni, cat m-am dat batuta m am ingrasat 7 kg...si cand ma gandesc ca atunci cand renuntasem aveam 53 ....mai aveam doar 3 kg pana ajungeam la obsesia mea de "50" imi vine sa ma bat

acum 2saptamani am revenit la tatament, m-am potolit sa mai cred ca "daca nu slabesc un kg in 2 sapatamani e capat de lume".si sa mai gandesc ca "nu pot"...da "tiroidita autoimuna" nu e gluma (am facut si rima) chiar e o boala...dar aici am vazut ca se poate...
se poate sa o iau si acum de la capat...si am inteles ca singurele mele solutii sunt regimul si pastilele alea de zi cu zi...si ca prefer sa ma mint zilnic ca o sa slabesc incet incet, sa tin regim mereu...decat sa ajung sa nu ma mai suport cand ma privesc in oglinda.
am invatat ca mai presus de diete si sport increderea, rabdarea...si cauti sa arati mai bine bucurandu-te de ceea ce esti tu...nu mai conteaza "de ce sunt asa si nu asa"
d'asta, ca sa inveti sa traiesti sanator...consider curele de slabit o lupta, nu cu kilogramele si cu tine...cu ambitia ta, cu forta ta, cu cat de mult timp esti dispusa sa duci, cat rezisti? pentru asta consider grasutele viitoare slabute extrem de puternice.

Ultima dată editat de andreus; 22 sep 2011 at 19:15:45.
  #2 (permalink)  
Vechi 27 sep 2011, 17:12:12
Sand's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andreus - Punct si de la capat

Salut si bine ai venit...adica era mai bine daca nu era nevoie sa te inregistrezi aici da' in fine...sa nu fi avut motivul asta cu slabitul...Glumesc ca vad ca ai si tu simtul umorului.

Iti urez succes si sanatate!
  #3 (permalink)  
Vechi 28 sep 2011, 16:01:19
andreus's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 31 aug 2011
Locaţie: ploiesti, Romania
Vârsta: 33
Date: 1.50cm, 56kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Re: Jurnal Andreus - Punct si de la capat

ms mult
spor si tie...si felicitari pt cele 8,5...multa ambitie in continuare
 

Informatii despre slabit
andreus, calorii, capat, dieta, jurnal, jurnale, punct, ro, sanatos, slabit, slabute


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Jurnal Sabine_28 ...punct. si de la capat Sabine_28 Arhiva jurnale slabit 3899 05 mai 2013 06:26:00
Grupul in 3 'oi merge pan' la capat - Concursul Slabute la Toamna, 2011 Slabuta Concurs de slabit sanatos - Slabute la toamna! 0 18 iul 2011 04:51:28
Pun punct si o iau de la capat!!! Jurnal Albu albu Arhiva jurnale slabit 29 25 dec 2010 17:29:38
Jurnal Ramo ... trebuie sa o scot la capat cumva ;) ramomic Arhiva jurnale slabit 113 14 aug 2010 16:48:12
De la capat... Jurnal Mayadyz mayadyz Arhiva jurnale slabit 876 27 mai 2010 21:59:24

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole