Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnal AnnaIulia

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 06 apr 2011, 19:50:48
AnnaIulia's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Dieta: din toate dar putin
Date: 150cm, 70kg
Mesaje: 63
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Jurnal AnnaIulia

Ma numesc Anna si am 30 ani ,150 cm si 60 de kgMa bucur foarte mult ca in sfarsit am gasit un forum unde se poate discuta in”liber”despre “grasimi”si “diete”,ca sincer nu toata lumea te asculta sau este de acord cu aceste lucruri.Unii te accepta asa cum esti si altii nu…si de multe ori tu ca persoana nu esti multumit de corpul tau.
Oricum fetelor credeti-ma ca este nevoie de o mare ambitie sa te apuci de un regim si sa mergi pana la capat…dar se poate.
Acum sase ani nici nu m-as fi gandit ca o sa ajung sa caut diete pe internet sau ca o sa numar caloriile zi de zi.Nu am fost tocmai perfecta dar am avut 42 de kg ,dar in urma unui accident de masina mi-am fracturat bazinul si a trebuit sa stau 3 luni in pat nemiscata .Si de atunci kg parca au zburat pe mine.Am ajuns la 65 kg .Cu chiu cu vai am dat jos 5 kg facand aerobic si mancand de toate in decurs de 3 luni.Dar bineinteles m-am lasat, ca nu imi permitea timpul.Am incercat o gramada de diete ..dar niciodata nu am avut forta sa o tin cum trebuie sau sa merg pana la capat

Toate astea pana in 27 martie 2011 cand am zis stop de azi sunt la regim.Intradevar 10-12 kg in minus,la prima vedere nu pare mult…dar mie mi se pare enorm,avand in vedere ca sunt una din personele care slabeste ff greu
Dieta mea, este sa nu depasesc 800- 1000calorii pe zi.M-am initiat din dieta Scarsdale cu mici modificari si in fiecare dimineata mananca o jumatate de grepfruit cu 1 felie de paine neagra in rest salate si legume cat cuprinde cu cat mai putine calorii cu ton in suc propriu sau carne de pui desozat la gratar (nu prea sunt inebunita dupa carne), fructe (salata de fructe de max 2 ori pe saptamana),lactate(250 ml lapte 1,8 % dar nu in fiecare zi) ,branzeturi (cascaval max 60 gr, telemea,branza de vaci dietetic,tofu) si 6-9 alune de padure dar nu zilnic,in rest totul fara ulei si fara un pic de zahar.Beau foarte multe ceaiuri si apa minerala cu fier.
Dupa toate astea as putea spune ca sunt un pic dezamagita ,am dat doar 1 kg jos in 10 zile cam putinL(.Dar merg mai departe ca trebuie J
Cam atat fetelor va pup si ma bucur ca v-am gasit
  #2 (permalink)  
Vechi 06 apr 2011, 21:37:27
Alexandra Andreea's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 32
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Buna Ana! Bine ai venit printre noi , slabutzele! O sa vezi ca vei reusi daca ai vointa!

Pentru inceput sa nu mai consumi atat de putine calorii! Minimul este de 1100-1200 de calorii pe zi! Prin faptul ca mananci atat de putin, organismul isi incetineste metabolismul, si tot nu vei slabi!

Cred ca ar fi bine sa incepi prin a-ti posta meniul aici, ca sa te ajutam!

E foarte bine ca mananci legume si fructe, dar sa nu neglijezi nici proteinele sau grasimile, sau carbo...deoarece toate sunt importante!

Sa nu iti fie frica sa mananci! important este cum mananci, si nu cat!

Foarte important este si sportul!! Iti recomand da te uiti prin forum la articolele despre slabit sanatos si despre sport si sa iti faci o idee!

O seara minunata, si succes in tot ceea ce ti-ai propus!

Cu drag,
Alexandra
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #3 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 16:10:19
CrisetenO's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Salut Anna si bun-venit!

Multi inainte pentru cei 30 de ani, sa traiesti si sa fii fericita si iubita! Parerea mea e ca nu slabesti tocmai din cauza ca mananci mancaruri care te baloneaza: legume, fructe, branzeturi (by the way, m-a amuzat ca ai pus tofu la branza). Toate aceste alimente sunt foarte importante dar -- si iti spun din experienta proprie, slabesti mai bine si mai frumos daca adaugi putini carbohidrati adevarati si scoti din salata, decat daca mananci numai mancaruri sarace la calorii. Vorba ceea, vacile au patru stomacuri ca sa se descurce cu rumegatul mancarii!

Ai spus ca nu te prea omori dupa carne. Hai sa facem un regim care sa se potriveasca cu tine, deci spune-ne: cat timp ai pentru gatit? Ce ingrediente iti place sa folosesti in mancare? Ce mancaruri iti place sa consumi? Daca ai o slabiciune in dieta (un aliment interzis pe care sa ti-l doresti cu disperare), care ar fi acela? Care e programul tau zilnic, cat te misti, si cand mananci?

Mai spune-ne si despre conditia ta fizica. Imi pare rau de accidentul de care ne spuneai, au ramas si sechele? Ai vreo restrictie in a face sport? Faci sport regulat si daca da, de care?

Abia astept sa te cunosc mai bine! Te imbratisez cu drag, bine ai venit si mult curaj!

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #4 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 18:28:03
AnnaIulia's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Dieta: din toate dar putin
Date: 150cm, 70kg
Mesaje: 63
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Buna din nou si mersi frumos de incurajari

Intr-un fel m-am gandit ca am cam exagerat cu salatele si cu legumele si asta este un principal motiv pentru care kg raman acolo unde sunt.Dar sincer nu mai stiu ce sa mananc, daca pana si ce e sanatos nu ma ajuta la slabit.
Am renuntat pana si la cafea desi imi place la nebunie,dar avand in vedere ca nu prea e indicat zaharul in diete am zis de astazi Nu.Iar cu zaharina nu are nici un gust

Pentru gatit imi fac timp oricand ,ca imi place sa gatesc

Este adevarat ca printre preferintele mele nu se numara carnea.Mananc destul de rar carne si mai tot timpul la gratar ,ca fiarta mi se pare oribila.De maruntaie nici sa nu aud.
Imi plac la nebunie mancarurile cu orez ,paste si porumb(fiert sau malai).
Imi plac legumele in special rosiile

Imi place foarte mult ,tot ce inseamna condiment
La gama de branzeturi si lactate toate oricand si in orice clipa (in afara de urda)
Cred ca o sa ti se pare ciudat daca iti voi spune ca nu imi plac cartofii prajiti,ii prefer fierti sau copti(cartofi frantuzesti ,cartofi copti cu un pic de unt si sare…imi lasa gura apa ).Ce e deobicei strict interzis intr-o dieta si mi ar placea sa gust doar un pic (desi si stiu sigur ca asta ar insemna sa pap tot) ar fi floricelele de porumb si ciocolata.

La varianta miscare as putea spune ca sunt un pic cam lenesa.Nu am ramas cu sechele de la accident si nu am nici o restrictie chiar ar fi indicat sa fac miscare.Dar singura miscare mai energica care o fac este :dus si intors de la servici (10 min dus, deci in total 20 min) , din cand in cand mai ies la o plimbare cu cainele(30-40 min) dar nu tot timpul.Am o gramada de dvd-uri cu aerobic,zumba si tae-bo dupa care as putea sa fac miscare dar....e mai greu cu cheful
Cam atat te-am pupat si o seara minunata
  #5 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 18:38:27
AnnaIulia's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Dieta: din toate dar putin
Date: 150cm, 70kg
Mesaje: 63
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Bine v-am gasit
Alexandra Andreea mersi frumos de incurajari si de sfaturi chiar sunt bine venit si am foarte mare nevoie de ele.Meniu l-am pus pe lista de meniuri daca vrei poti sa te uiti peste ea si sa imi dai un sfat cum ar trebui sa procedez incontinuoare
Cam atat o seara placuta
  #6 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 18:45:15
AnnaIulia's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Dieta: din toate dar putin
Date: 150cm, 70kg
Mesaje: 63
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Bine v-am gasit

Ultima dată editat de AnnaIulia; 07 apr 2011 at 18:47:39.
  #7 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 22:48:54
CrisetenO's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Citat:
Anterior postat de AnnaIulia Vezi mesajul
Buna din nou si mersi frumos de incurajari

Intr-un fel m-am gandit ca am cam exagerat cu salatele si cu legumele si asta este un principal motiv pentru care kg raman acolo unde sunt.Dar sincer nu mai stiu ce sa mananc, daca pana si ce e sanatos nu ma ajuta la slabit.
Am renuntat pana si la cafea desi imi place la nebunie,dar avand in vedere ca nu prea e indicat zaharul in diete am zis de astazi Nu.Iar cu zaharina nu are nici un gust

Pentru gatit imi fac timp oricand ,ca imi place sa gatesc

Este adevarat ca printre preferintele mele nu se numara carnea.Mananc destul de rar carne si mai tot timpul la gratar ,ca fiarta mi se pare oribila.De maruntaie nici sa nu aud.
Imi plac la nebunie mancarurile cu orez ,paste si porumb(fiert sau malai).
Imi plac legumele in special rosiile

Imi place foarte mult ,tot ce inseamna condiment
La gama de branzeturi si lactate toate oricand si in orice clipa (in afara de urda)
Cred ca o sa ti se pare ciudat daca iti voi spune ca nu imi plac cartofii prajiti,ii prefer fierti sau copti(cartofi frantuzesti ,cartofi copti cu un pic de unt si sare…imi lasa gura apa ).Ce e deobicei strict interzis intr-o dieta si mi ar placea sa gust doar un pic (desi si stiu sigur ca asta ar insemna sa pap tot) ar fi floricelele de porumb si ciocolata.

La varianta miscare as putea spune ca sunt un pic cam lenesa.Nu am ramas cu sechele de la accident si nu am nici o restrictie chiar ar fi indicat sa fac miscare.Dar singura miscare mai energica care o fac este :dus si intors de la servici (10 min dus, deci in total 20 min) , din cand in cand mai ies la o plimbare cu cainele(30-40 min) dar nu tot timpul.Am o gramada de dvd-uri cu aerobic,zumba si tae-bo dupa care as putea sa fac miscare dar....e mai greu cu cheful
Cam atat te-am pupat si o seara minunata

Salut Anna,

OK, deci hai sa incercam sa facem un meniu care sa iti convina si sa poata fi tinut pentru mai mult timp. Tin cont de faptul ca iti plac foarte mult fainoasele, si de faptul ca iti place ciocolata (floricelele zboara din meniu pentru cateva luni de zile, ok?) si facem un sistem de mancare cu rasplata.

Sa incercam un meniu de 1100 kcal pentru inceput, structurat asa:

MD (350 kcal)
Pranz (350 kcal)
Gustare (100 kcal)
Cina (300 kcal)

In general aplici urmatoarele reguli:

-- cafea si ceai poti bea cat iti place, dar neindulcite sau indulcite cu o lgt. miere. (pana la 3 lgt. miere pe zi)
-- apa, cat cuprinde. Incearca sa te inveti sa bei cand ti-e pofta. Apa carbogazoasa te umple mai tare decat cea plata.
-- nu cumperi decat fainoase integrale: paste integrale, orez integral, paine integrala, grau integral, etc.
-- mananci intotdeauna la masa, nu la TV, calculator, etc
-- sport: intr-o zi de tip B (vezi mai jos) trebuie sa faci 20-30 minute de aerobic inainte de culcare. Intotdeauna. Nici o scuza.
In rest, mergi in fiecare zi o ora pe jos in ritm rapid. La 3 zile faci un sport la alegere pentru inca 30 minute (poate fi inclusiv curatat prin toata casa, spalat pe jos, spalat geamuri, maturat in curte, mers cu catelul, cu purcelul, cu gaina...)
-- Nu se mananca produse prea procesate: scoti branza Philadelphia, pui branza de vaci sau urda, telemea, cas. Scoti iaurtul cu fructe si pui iaurt natural fara zahar. Scoti sosurile gata facute, condimentele de tip Knorr fix. Scoti carnea grasa (porc, carne de vita cu grasime, miel), pui carne slaba (pui, curcan, vitel).
-- Alterneaza (vezi mai jos) zilele de tip A, B si C dupa cum urmeaza: (1) zile de tip B NU pot fi urmate de zile de tip B (zilele de tip B sunt zile cu multe fainoase); (2) ideea e sa incerci sa iti faci o dieta in care majoritatea zilelor sa mananci A si C, dar nu e bine sa faci trecerea imediata. Daca observi ca incepi sa poftesti ceva, spune-ne si vedem cum aranjam lucrurile.

Ziua tip A -- fainoase la MD:

MD (350 kcal):

--o felie de paine neagra (80 kcal) cu o felie de urda sau cu branza de vaci (50 -- 100 kcal), un iaurt natural semidegresat (150 ml, max. 100 kcal) cu seminte de in (1 lg)

-- o felie de paine neagra (80 kcal) cu o omleta facuta din: 2 oua medii (150 kcal), 1/2 ardei gras rosu (20 kcal), o ceapa (20 kcal), 100 ml lapte degresat (max. 60 kcal), piper, sare, marar, boia de ardei.

-- 2 felii paine, o felie urda, o rosie, o foaie de salata, ceai/cafea

-- un terci facut din: 7-8 lg. fulgi de cereale instant (ca de copii mici) sau de fulgi de ovaz fara zahar: (150 kcal), 175 ml lapte semidegresat (max. 110 kcal), la care poti adauga: 3 lgt. cu varf cacao si 2 lgt. miere (95 kcal) SAU 2 lg. stafide muiate in apa clocotita cu esenta de rom si 1 lgt. miere (75 kcal) SAU 4 nuci taiate grosolan si o lgt. miere (90 kcal): pui cerealele, incalzesti laptele aproape de fierbere, pui ingredientele uscate (cacaua sau nucile), adaugi laptele fierbinte, apoi amesteci bine, adaugi mierea sau/si stafidele. Asta e o tratatie dulce, care iti da si gustul de cioco si are mai putine kcal.

Pranz: (350 kcal) amestecuri SAU legume si proteine

Amestecuri: eventual servit cu putin iaurt semidegresat si o salata verde cu putin ulei si zeama de lamaie.

-- 7-10 sarmalute mici in foi de vita de vie,
-- 1 ardei umplut (cu carne)
-- 1 dovlecel umplut (cu carne)
-- o portie mare buseuri de spanac si branza a la Anqutz

Proteine:

-- 2 felii telemea
-- 2 felii urda
-- 200 g branza cottage
-- 1 buc. filet de piept de pui sau de curcan (fara mult ulei, la teflon)
-- 2 oua (nu se mananca daca ai mancat oua in ziua precedenta sau in ziua de azi): fara ulei mult!
-- 1 buc. peste (poate fi si peste gras, somon, macrou, sardele) facut la cuptor, fara ulei, in coaja
-- 1 buc. filet de vitel facut la teflon (fara mult ulei, in nici un caz in forma de snitel)

Legume:

-- mazare, fasole, naut, o portie normala (cam 3/4 cana de 250 ml fiarta)
-- conopida, spanac, broccoli, morcovi, ceapa, usturoi, pastai fasole, vinete, dovlecei, telina, portie mare, la cuptor, la aburi, la teflon, fara ulei si cu putin sos de soia, pasta de dovlecel, lapte de cocos.

Gustare: o mana alune SAU 1 mar mare SAU 1 portocala mare SAU 150 ml iaurt semidegresat nature

Cina (proteine si grasimi):

-- omleta din 2 oua cu lapte sau eventual putina smanatana, cu ceapa si usturoi

-- mancarica la teflon din 150 g ton din conserva cu APA, masline, putina ceapa si ceva legume din categoria a doua de mai sus. Mie imi place combinatia: ton + dovlecel foarte mult.

-- salata cu peste gras din conserva (scurs bine de ulei), salata verde, rosii, masline, ardei gras, cu putin otet balsamic.

-- buseurile lui Anqutz.

-- 1 ochi in smantana cu putin spanac fiert.

Eventual poti sa bei o canita mica de cacao cu 2 lgt. cacao, o lgt. miere, si 150 ml apa fierbinte: tratatie cu gust de ciocolata!



Ziua tip B -- fainoase la pranz:

MD (350 kcal):

-- salata cu urda sau telemea, salata verde, rosii, ardei gras, seminte pin si putin otet negru
-- buseuri Anqutz.
-- omleta ca mai sus.
-- iaurt (150 ml, semideg) + 1.5 lg. miere + 4 nuci taiate grosolan
-- iaurt , la care adaugi fructe proaspete, inclusiv banane sau mango.

Pranz: (350 kcal) fainoase + obligatoriu salata verde.

-- 7-10 sarmalute mici in foi de vita de vie de post,
-- 1 ardei umplut (de post)
-- 1 dovlecel umplut (de post)
-- o portie medie paste al dente SAU orez SAU pilaf SAU grau fiert cu sos de rosii simplu, eventual cu cateva legume.

Gustare: 1 mar mare sau 1 portocala mare.

Cina (proteine si grasimi):

-- ca ziua de tip A



Ziua tip C -- fara fainoase

MD (350 kcal):

-- ca in ziua de tip A dar inlocuiesti painea cu biscuiti WASA (o felie paine pentru 3 biscuiti WASA)

Pranz: (350 kcal) amestecuri SAU legume si proteine

-- ca ziua de tip A

Gustare:

-- ca ziua de tip A

Cina (proteine si grasimi):

-- ca ziua de tip A



Ce zici, merge asa? Incearca sa vezi cum reactioneaza organismul si experimenteaza un pic cu sportul. Sunt sigura ca vei reusi! Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #8 (permalink)  
Vechi 08 apr 2011, 13:06:58
AnnaIulia's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Dieta: din toate dar putin
Date: 150cm, 70kg
Mesaje: 63
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Salut Cristina
Mi se pare super tot ce ai scris si de azi o sa-l pun aplicatie.M-am bucurat foarte mult cand ai scris ca pot manca cereale din fulgi de ovaz ,seminte de in ,cacao si miere (3 lingurite inseamna mai mult decat suficient)ca imi place la nebunie.(chiar azi ma duc sa fac cumparaturi pentru lista noua)
De legumele cu ton nici nu mai zic de-a dreptul apetisant.Ceaiurile o sa le beau fara zahar incontinuoare dar la cafeluta simpla fara lapte voi folosi o lingurita de miere si la cea cu lapte nimic, poate un tabletica de zaharina
In loc de urda voi folosi telemea si branza de vaci
Promit solemn ca de azi ma voi apuca si de sport...cred ca 30 minute de tae-bo sau zumba o sa fie excelent si o sa imi ofere o stare psihica mai buna
te-am pupat
mersi de sfaturi si iti doresc o zi nemaipomenita
  #9 (permalink)  
Vechi 08 apr 2011, 13:47:37
CrisetenO's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Draga Anna,

Imi pare foarte bine ca ti se pare atractiv modul de a combina alimentele. Iti sugerez si sa-ti alegi o zi de cantar in care sa stii ca te simti mai odihnita de dimineata. De exemplu sambata. Si sa vedem cum merg treburile.

Nu e bine sa mananci deloc zaharina. Stiu cat e de tentanta pentru ca nu are calorii, dar iti spun: toti indulcitorii artificiali sunt niste otravuri. Ca sa-ti spun ce mi s-a intamplat mie, eu obisnuiam sa beau aproape mereu cafea/cacao cu zaharina. Pe langa faptul ca ma ingrasam (aspartamul si ciclamatii se joaca cu hormonii, insulina, etc), am inceput sa am migrene cronice, sa ma simt mereu obosita, sa n-am chef de nimic, sa imi tremure des mainile, etc. Toate aceste efecte secundare au disparut cand am scos din meniu indulcitorii. Si vreau sa-ti spun, efectele de durata sunt mult mai rele: apare risc de cancer, de scleroza multipla, autism, Alzheimer... etc.Aspartamul era folosit ca medicament impotriva ulcerului, stiai? Deci practic band indulcitori, te dopezi.

Cat priveste prajiturica din imagine, nu e deloc de dieta, dar uite, ca sa o poti gasi, e tarta de mere pufoasa a Slabutei cu mici modificari (am pus faina integrala nu alba -- cred ca se vede -- am pus fructoza 1/2 cana si nu zahar, iaurt in loc de chefir si albusurile de la doua oua in loc de ouale integrale, nu am folosit cacao, ci coaja de lamaie si esenta de rom si de vanilie). Merele le-am taiat o parte in cubulete, lasand pentru ornat cat sa pun si deasupra. Reteta o gasesti aici: Tarta de mere, pufoasa iar inca o poza cu deliciul asta gasesti la mine in album.

Cu mult drag,
Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10 (permalink)  
Vechi 09 apr 2011, 09:30:00
AnnaIulia's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Dieta: din toate dar putin
Date: 150cm, 70kg
Mesaje: 63
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Buna Cristina
Adevarul e ca zaharina are un gust oribil si la ce efecte oribile poate avea mai bine ma lipsesc de ea si o sa folosesc miere
Ieri am facut aerobic (nu tae-bo)dar am lucrat fiecare muschiulet cu cate 10-15 repetari si azi m-am trezit cu febra musculara.
Azi ma gandeam sa pap pui la cuptor cu mere (dar nu o mai gasesc),dar ma descurc eu cumva.si o sa prepar si o salata cu rosii pe langa ea.Puiul fara pielita bineinteles.Cred, adica sper ca nu gresesc mancand un pic de carne?
cam atat
te-am pupat Anna

Ultima dată editat de AnnaIulia; 09 apr 2011 at 09:33:34.
 

Informatii despre slabit
dieta scarsdale, fractura bazin, greutate, jurnal, kilograme, metabolism, nemiscata, sanatos, slabit, stat la pat


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole