Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnal Berlllina

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 18 ian 2010, 20:10:33
Berlllina's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2010
Locaţie: Helsinki, Finland
Vârsta: 43
Date: 170cm, 104kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Jurnal Berlllina

Intai de toate: Bine v-am gasit!
Ca sa ma prezint: sunt o domnita dinamica (doar la minte insa), am 28 de ani, un iubit minunat, o slujba buna (care imi fura mare parte din concentrare) si o pisica mica si energica (la care asteptam sa i se inverzeasca ochii).
Nu am avut niciodata o silueta de vis dar in diverse momente ale vietii mele diverse experiente m-au adus mai sus sau mai jos cu numarul de kilograme. Cel mai mic numar declarabil la o varsta majora este 67 kg, care nici acestea la inaltimea mea de 1,7m nu ma lasa luata de vant.
Multa vreme am mizat pe curele de slabire fulger, fara nici un fel de observatie, bazate in mare parte pe infometare (voluntara sau nu - cea involuntara se asocia cu mai mult de 12 ore petrecute in birou). Bineinteles ca orice succes inregistrat in acest fel era anulat in urmatoarele luni de o noua acumulare de indata de regimul alimentar obisnuit (liber la orice) era reluat.
Anul trecut am atins cea mai mare greutate pe care a trebuit sa o constientizez vreodata.
Actiunea a fost sa admit faptul ca dietele viteza functioneaza temporar si sunt razbunatoare. Asa ca am consultat un nutritionist si multe sire-uri de genul celui de fata si am reusit sa ma inteleg cu ideea simpla: input<output (in mod cugetat) este cheia si mai important decat atat, un regim nu trebuie sa dureze saptamani sau luni ci o viata si in consecinta trebuie depasita ideea de regim si imbratisarea unui 'stil de viata'.
Am reusit sa slabesc anul trecut 10 kilograme in 5-6 luni doar din controlul alimentelor si al caloriilor, fara sa mai aud de ele intre timp.
Partea cu miscarea nu am reusit sa o sustin - incerc sa corectez acest lucru in acest episod.
So... planul curent este sa incep din nou numaratul si judecatul caloric (de data asta incluzand in numarul caloriilor consumate si cateva provenite din activitati sportive. Targetul este 30 de kilograme pentru care as spera sa ma paraseasca intr-un an, dupa care sa trec pe programul de mentinere.

Cea mai mare provocare a mea este ca sunt o fire pasionala si ma las repede absorbita de diverse activitati (munca, familie, prieteni) in asa fel incat imi pierd concentrarea si disciplina de a numara, a tine evidente si a planifica numar de calorii si forme de prezentare pentru caloriile ingaduite.
Voi trage cu ochiul la meniurile prezentate pe site si voi incerca sa intru macar saptamanal pentru un raport scurt.
Mult spor tuturor la numarat si consumat!
Berlllina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2378 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1861 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #2 (permalink)  
Vechi 18 ian 2010, 20:17:01
Liviutzza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Mesaje: 4.356
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Berlllina

Buna BerlllinaBine ai venit in comunitatea noastra:* Sa fii curajoasa si sa te tzii de treaba!Sa nu te lashi absorbita de absolut nimic care are putea sa stea in calea alimentatziei taleGandeste-te ca in primul rand este vorba de sanatatea ta si nu de aspectul estetic neaparat!Eu sunt alaturi de tine!:*:*Ti-ai facut un meniu aici pe site?sa il pot vedea?
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #3 (permalink)  
Vechi 18 ian 2010, 20:55:06
Adella's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Smile Re: Jurnal Berlllina

Buna seara Berllina !!
Bine a venit printre noi !!!
Suntem alaturi de tine
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #4 (permalink)  
Vechi 18 ian 2010, 22:10:32
karemina's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 nov 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Disociata
Date: 174cm, 73.5kg
Mesaje: 2.438
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Smile Re: Jurnal Berlllina

Buna seara Berllina. Incearca sa ii educi si pe cei din jurul tau cu privire la faptul ca iti doresti sa slabesti, incearca sa ii faci sa te sustina si sa iti aminteasca mereu de plantul tau asta e principalul meu sfat pt tine pt ca de alimentatia sanatoasa cred ca ai suficiente detalii avand in vedere ca nu e pt prima oara cand ti o dieta sau defapt cand incerci sa iti creezi un nou stil de viata. Si o prima urare: Batfa multa si spor in tot ceea ce ti-ai propus
  #5 (permalink)  
Vechi 18 ian 2010, 22:46:38
Extasssy's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Dieta Hipocalorica 1200-1400 calorii
Date: 162cm, 89.1kg
Mesaje: 2.845
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 20 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal Berlllina

Buna Berllina,

In primul rand bine ai venit si felicitari pentru decizia luata!

Am citit cu mare atentie povestea ta si m-am regasit pe mine, cea din primele zile de "forumit" pe aici, cu slabutele care m-au ajutat si continua sa ma ajute mereu...

Si eu am inceput tot de la deloc venerabila greutate de 100 de kg... Iar in prezent, dupa 8 luni, in care 2 si jumatate au fost de pauza, am ajuns la 85 de kg...

Stiu cum e sa te lupti cu atatea kg si cum e sa iti fie foarte greu sa faci o gramada de chestii pe care cei de langa tine o fac cu cea mai mare usurinta... Si deasemenea stiu cat de usor este sa uiti de dieta si sa te concentrezi pe altele... Dar stiu si cat de frumos este cand kg incep sa plece, cand hainele incep sa se largeasca, cand cm din talie, solduri si bust scad, cand incepi sa respiri mai usor si sa obosesti mai greu si cand cei din jur iti adreseaza cuvinte de lauda si te felicita pentru reusita ta...

Si crede-ma... ca partea in care realizarile tale incep sa se vada, te fac incet incet sa uiti de toate celelate...

Asa sper sa fie si in cazul tau... Si abia asteptam momentul in care sa ne povestesti cu bucurie de primele kg de care ai scapat!

Multa bafta iti doresc in indeplinirea visului tau de a fii slabuta!
__________________
Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat mare.
Charles Baudelaire

Extasssy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1866 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1349 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #6 (permalink)  
Vechi 19 ian 2010, 00:00:25
ali_lumi's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Jurnal Berlllina

Spor la dat jos kg-ele
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #7 (permalink)  
Vechi 19 ian 2010, 18:20:56
Berlllina's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2010
Locaţie: Helsinki, Finland
Vârsta: 43
Date: 170cm, 104kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Berlllina

Wow!!! Nu ma asteptam la atatea incurajari! Multumesc tuturor ca v-ati oprit sa imi cititi povestea si sa ma incurajati.
Gasesc ca este foarte placut sa intri si sa tii un jurnal aici si o evidenta a lucrurilor consumate. Mi se pare foarte interesanta toata partea de analiza a cantitatilor de proteine, carbs, zahar, etc din fiecare meniu editat. E foarte ok sa ai o idee si despre aceste lucruri dincolo de suma caloriilor. Mii de multumiri pentru felul in care este construit acest calculator!

In alta ordine de idei: sunt foarte curioasa in legatura cu senioritatea care iti schimba statusul de la 'Sunt in trecere' la 'slabuta cu vechime' de exemplu. Cunoaste cineva aceasta grila?
Berlllina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2378 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1861 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #8 (permalink)  
Vechi 19 ian 2010, 19:06:32
Adella's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Smile Re: Jurnal Berlllina

Citat:
Anterior postat de Berlllina Vezi mesajul
Wow!!! Nu ma asteptam la atatea incurajari! Multumesc tuturor ca v-ati oprit sa imi cititi povestea si sa ma incurajati.
Gasesc ca este foarte placut sa intri si sa tii un jurnal aici si o evidenta a lucrurilor consumate. Mi se pare foarte interesanta toata partea de analiza a cantitatilor de proteine, carbs, zahar, etc din fiecare meniu editat. E foarte ok sa ai o idee si despre aceste lucruri dincolo de suma caloriilor. Mii de multumiri pentru felul in care este construit acest calculator!

In alta ordine de idei: sunt foarte curioasa in legatura cu senioritatea care iti schimba statusul de la 'Sunt in trecere' la 'slabuta cu vechime' de exemplu. Cunoaste cineva aceasta grila?
Totul e in functie de cate mesaje ai postat pe forum ..
Sper din suflet sa reusim sa te indrumama spre un stil de viata sanatos
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #9 (permalink)  
Vechi 25 ian 2010, 18:52:05
Berlllina's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2010
Locaţie: Helsinki, Finland
Vârsta: 43
Date: 170cm, 104kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Berlllina

Ok: prima saptamana a trecut: scadere -1.5kg. Presupun ca e un rezultat foarte bun din moment ce scopul este de maxim 4kg pe luna. Ce e foarte enervant este ca trebuie sa asptepti o luna ca sa dai jos un numar de kilograme care poate fi pus usor in maxim o saptamana. Ce ti-e si cu organismul asta...Asta e, incerc sa continui ceea ce trebuie sa fie
Ne vedem peste o saptamana.
Berlllina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2378 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1861 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10 (permalink)  
Vechi 25 ian 2010, 18:54:30
Liviutzza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Mesaje: 4.356
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Berlllina

ce dieta ai tinut saptamana asta?felicitari ptr kg pierdute:*
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
 

Informatii despre slabit
berlllina, calorii, dieta, jurnal, jurnale, sanatos, slabit


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole