Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnal EveBolt

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 21 mai 2011, 21:56:51
EveBolt's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: personalizata
Date: 163cm, 49kg
Mesaje: 502
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Talking Jurnal EveBolt

Ei bine, m.am decis sa deschid acest subiect deoarece pasiunea mea nr1 e body wellness[sport, nutritie, ingrijire, make up]... orice femeie/fata vrea sa fie frumoasa, dar nu suntem la fel, deci trebuie sa fim frumoase in felul nostru. prima chestie pe care trebuie s.o luam in considerare este structura corpului nostru. initial exista 2 mari categorii: mar-care stocheaza marea parte a grasimii in pareta de sus a corpului[de la sholduri in sus] si para-care stocheaza marea parte a grasimii in zona superioara a picioarelor, posteriorului. de la acestea deriva 12 alte structuri. exercitiile pe care le facem trebuie sa ne ajute sa ne modelam in cel mai frumos fel corpul, pentru ca degeaba facem cardio si suntem mar[spre ex] pt ca vom slabi marea parte la picioare si tot cu burta ramanem. de aceea consider ca trebuie sa ne facem un prorgam de exercitii care sa ne ajute cu zonele problema, toate astea in functie si de preferintele noastre in materie de sport. trebuie sa tinem cont ca suntem reprezentantele sexului frumos si trebuie sa nu exageram pentru ca o femeie/fata culturista nu e tocmai atractiva. pentru asta consider eu, ca exista comunitatea slabutelor, pentru a ne sfatui intre noi si a ne ajuta sa facem ce trebuie. de asemenea nici dietele nu functioneaza la fel pentru toata lumea. degeaba tinem un anumit regim si ne chinuim sa mancam ce nu le place, ca la un mometnt dat o sa ni s acreasca si dam iama in ce nu trebuie[binge eatin']. dieta nu este acelasi lucru cu regimul. dieta poate dura intreaga viata pe cand regimul este temporar. o dieta care eu consider ca sta la baza slabitului si mentinerii este portion control, adica sa avem grija cat mancam! pasiunea mea pt acest subiect m.a facut sa.mi petrec ceva timp pe net cititnd diverse, prin librarii cititnd diverse, iar de curand a aparut la chiscurile de ziare o serie de carti ale dr. Mencinicopschi, care defapt reprezinta fragmente din cartile acestuia SI noi ce mai mancam? vol 1 si 2. de asemenea am citit si din Montignac, pe Mihaela Bilic am urmarit.o la TV si pe net si am mai ascultat
__________________
Make it in your way- Eve's diary

Ambition n Patience r ur best coworkers!
Don't wish for it, WORK for it!
U didn't wake up one day fat.. so.. don't expect to be skinny by night!
Make YOURSELF proud



Ultima dată editat de Slabuta; 22 mai 2011 at 13:48:29.
  #2 (permalink)  
Vechi 21 mai 2011, 22:18:04
EveBolt's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: personalizata
Date: 163cm, 49kg
Mesaje: 502
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Make it in your way

ce am aplicat in cazul meu?!
de pe 5 aprilie 2010 nu am mai mancat deloc paine, iar de pe 5 iulie 2010 nu am mai pus faina in gura. cu toate astea am facut alte prostii intre tp.. care m.au imbolnavit, eram disperata sa slabesc si cu toate astea nu reuseam. am inceput sa am prin toamna niste dureri de stomac ingrozitoare, iar in ianuarie am fost la doctor, diagnostic: ulcer. a trebuit sa iau 300 de pastile si sa mananc mai mult pt ca erau tari apstilele si imi distrugeau stomacu daca nu mancam. am scapt de apstile astea.. iar pe 4 aprilie 2011 am inceput un program sportiv conceput de mine. pana atunci faceam sport, des, dar mai luam si pauze, acum pauzele reprezinta zile cu sport lejer.
Sport fac dimineata iar programul meu arata astfel:
Luni- cardio
Marti- cardio
Miercuri- definire[exercitii pilates sau sculpt dar fara greutati]+sport sc[nu mereu]
Joi-cardio
Vineri-definire[exercitii pilates sau sculpt dar fara greutati]+sport sc[nu mereu]
Sambata -Tracy Anderson Method Mat
Duminica- Tracy ANderson post pregnancy workout
a, am uitat sa precizez ca.s para, derivat-clepsidra mai exact asa ca lucrez abdomen ft mult pentru a evidentia structura corpului[lucrez seara cate 10 min asa, de 3-4-5 ori pe saptamana] in zilele de definire, daca fac filmulete de tip sculpt, lucrez abdomen, daca fac exercitii de tip pilates lucrez picioare, fund, body slimin'[daca doriti sa va creati si voi un program va pot ajuta cu, cateva sfaturi, sau daca va place, il puteti urma pe al meu]
la capitolul dieta, consider ca alegerile inteligente au rezultate fericite. multe dintre voi or sa ma critice pt ca, consum sub 1000kcal, insa ma hranaesc destul, dar cu alimente ce nu au multe kcal, sau daca stiu ca au, ma limitez si mai tare.
acum sunt in stadiul de lucru la capitolul ridicare de la masa cu starea de foame .. e greu dar cu ambitie merge...
motivatia e ft importanta, cel putin pt mine. eu nu am deloc sprijin din partea familiei asa ca mi.am creat singura afise, calendare motivante. in dormitorul meu am 2 afise ce.mi acopera 1/2 din oglinda, un poster i.as zice pe usa cu o fata slabaaa, pe birou un slogan pe un carton A4[poza in album] si un calendar unde.mi tin evidenta[pana acum a celor 48 de zile]. folosesc foi dinacelea micute, patrate, perforte, prinse de un carton cu niste sarmulite[facut tipcalendar] pe care scriu ziua, data, in centru' numarul zilelor trecute de cand am inceput, iar sub sportul pe care.l fac in ziua respectiva.Exemplu pentru azi:
Sambata 21.05.2011
48
Tracy ANderson Method Mat
__________________
Make it in your way- Eve's diary

Ambition n Patience r ur best coworkers!
Don't wish for it, WORK for it!
U didn't wake up one day fat.. so.. don't expect to be skinny by night!
Make YOURSELF proud


  #3 (permalink)  
Vechi 22 mai 2011, 02:33:06
deadcountess's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Make it in your way

Fain ca faci mult sport. Felicitari!

De chestia cu 1000 de calorii nu stiu ce sa spun, si eu mananc cam tot pe la 950-1000 chiar daca sunt la mentinere si sunt ok. Nu mi se pare normal ca 1000 sa fie o limita stricta. Adica de ex o femeie de 100 kg care se apuca de slabit poate manca 1000 de calorii iar eu care am mai putin de jumate din greutatea ei trebuie neaparat sa mananc tot asa nu mi se pare prea logic, asa cu de altfel nu mi se par logice nici alte cifre batute in cuie gen BMI.

In schimb aici nu mai sunt de acord "sunt in stadiul de lucru la capitolul ridicare de la masa cu starea de foame ". Nu e in regula sa faci foamea. N-a zis nimeni sa mananci pana simti ca iti pusca stomacul de plin ce e, dar nici sa te scoli flamada de la masa. Mai ales ca la greutatea ta esti doar la un pas de mentinere.

Succes
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
  #4 (permalink)  
Vechi 22 mai 2011, 07:08:23
Tina's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Make it in your way

Eve imi place ca ai motivatie, imi plac pasiunile tale dar... meniurile tale sunt mult prea sarace caloric si lipidic. De ce nu bagi niste grasimi, chiar si saturate, insa limitat?
Grasimile slabesc, hranesc creierul, daca sunt combinate cum trebuie.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #5 (permalink)  
Vechi 22 mai 2011, 07:48:35
EveBolt's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: personalizata
Date: 163cm, 49kg
Mesaje: 502
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Make it in your way

@deadcountess
nu ma ridic flamanda) doamne fereste.. dar mananc normal, nu pana la saturare gen ieri am mancat peste cat mi.e palma, un medalion mai maricel asa.. si cu 50 d sos de piure de rosii[cu o sg d ulei toata tigaiade sos, a avut cam 25 kcal/100] si nu pot sa zic ca eram cea mai satula gen "numai intra nimic"...dar am zis stop pt ca mi.am satisfacut senzatia de foame ...
@tina grasimile se gasesc si ascunse prin ou, peste[ca.mi place mult cel gras] si alta carne.. deasemenea la salate pun cate o lgrita de ulei de masline extravirgin iar eu dintr.o salata de 300g pot spune ca.s ok, imi satisface nevoia defoame.. si asta are cam 100kcal deci aici e secretul, ma rog, as putea sa mananc mai mult dar nu vreau sa ma indop.. si daca as manca 4 salate dastea pe zi tot n.as indeplini nr d kcal.. plus ca acum ca vin caldurile nu mai am foame, si nu pot sa mananc chestii gatite, calde... asa salatele si fructele merg perfect
__________________
Make it in your way- Eve's diary

Ambition n Patience r ur best coworkers!
Don't wish for it, WORK for it!
U didn't wake up one day fat.. so.. don't expect to be skinny by night!
Make YOURSELF proud


  #6 (permalink)  
Vechi 22 mai 2011, 07:59:16
Tina's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Make it in your way

Citat:
Anterior postat de EveBolt Vezi mesajul
..
@tina grasimile se gasesc si ascunse prin ou, peste[ca.mi place mult cel gras] si alta carne.. deasemenea la salate pun cate o lgrita de ulei de masline extravirgin iar eu dintr.o salata de 300g pot spune ca.s ok, imi satisface nevoia defoame.. si asta are cam 100kcal deci aici e secretul, ma rog, as putea sa mananc mai mult dar nu vreau sa ma indop.. si daca as manca 4 salate dastea pe zi tot n.as indeplini nr d kcal.. plus ca acum ca vin caldurile nu mai am foame, si nu pot sa mananc chestii gatite, calde... asa salatele si fructele merg perfect


Da, sunt grasimi in peste, ou si chiar ma bucur sa aud ca mananci si UM, poti sa incerci si samburi de struguri si daca iti permit ebugetul chiar de dovleac, nuca, susan. Sunt nutritive si satioase.
Si eu as manca salate in prostie, dar cu carne, branza sau oua langa cele 4-7 feluri de legume ). In mare esti fata "cuminte" , se vede ca iti faci temele si citesti si aplici ce trebuie, asa cred eu.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #7 (permalink)  
Vechi 22 mai 2011, 08:12:39
EveBolt's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: personalizata
Date: 163cm, 49kg
Mesaje: 502
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Make it in your way

ma feresc de seminte.. sau oleaginoase... consum ft rar si at cate 5-10g cu toate ca am in casa mereu nuci si seminte de flaorea soarelui[mananca mama]
dar tinand cont ca eu doresc sa ma fac medic nutritionist ma informez mult inca pe de acum.. plus ca.mi place biologia.. si profa de chimie[daca imi place profa ajung sa indragesc materia] ... si sportul ft mult si geografia chair daca n.are trb)).. si engleza[vreau la fac in anglia]
anyways... ce fel de sport faci tu? [ca tot e vba in topic si despre asta]
__________________
Make it in your way- Eve's diary

Ambition n Patience r ur best coworkers!
Don't wish for it, WORK for it!
U didn't wake up one day fat.. so.. don't expect to be skinny by night!
Make YOURSELF proud


  #8 (permalink)  
Vechi 22 mai 2011, 08:17:31
Tina's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Make it in your way

Citat:
Anterior postat de EveBolt Vezi mesajul
ma feresc de seminte.. sau oleaginoase... consum ft rar si at cate 5-10g cu toate ca am in casa mereu nuci si seminte de flaorea soarelui[mananca mama]
dar tinand cont ca eu doresc sa ma fac medic nutritionist ma informez mult inca pe de acum.. plus ca.mi place biologia.. si profa de chimie[daca imi place profa ajung sa indragesc materia] ... si sportul ft mult si geografia chair daca n.are trb)).. si engleza[vreau la fac in anglia]
anyways... ce fel de sport faci tu? [ca tot e vba in topic si despre asta]

Nu te feri de oleaginoase. De ce? Daca sunt crude, neasarate sunt foarte sanatoase in dieta si satioase. In limita a 20-30g/ portie.
Eu fac acum Insanity Beachbody (30 min maxim) si 25min Hip Hop Abs/ Rockin Body/ Turbo Jam/ Tae Bo/ Slim in 6. In vacanta tras de fiare scrie pe mine, ma reapuc de fitness, dar momentan ma concentrez sa tin sub control mancatul excesiv (desi sanatos)
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #9 (permalink)  
Vechi 22 mai 2011, 08:55:42
EveBolt's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: personalizata
Date: 163cm, 49kg
Mesaje: 502
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Make it in your way

eu am un blog, cu poze inspirationale.. si gasisem l un mom o poza, dar nu am postat.o, "my problem is not junk food, my problem is that i eat too much healthy food"... si stiu cum e.. si eu m.am confruntat cu asta... cum e rockin' body si insainity si slim in 6?
eu una nu te sfatuiesc sa faci fitness, am facut si eu si nu mi.au placut rezultatele... mai bine te duci la kangoo, aerobic, zumba sau aqua gym.. o sa te sculptezi mult mai frumos si feminin...
__________________
Make it in your way- Eve's diary

Ambition n Patience r ur best coworkers!
Don't wish for it, WORK for it!
U didn't wake up one day fat.. so.. don't expect to be skinny by night!
Make YOURSELF proud


  #10 (permalink)  
Vechi 22 mai 2011, 09:02:17
irina27's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: personalizata+sport
Date: 171cm, 62kg
Mesaje: 534
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Make it in your way

Felicitari pentru programul tau de sport!
Eu zic ca arati foarte foarte foarte bine,nu ar trebui sa fii atat de stricta la capitolul mancare mai ales ca faci mult sport
Si eu ador chestiile de nutritie,ingrijirea corpului etc chiar o sa ma duc la facultatea de sport sectiunea kinetoterapie si masterul cred ca o sa il dau in nutritie..inca nu m-am decis.
Am cauat si eu videouri de ale lui Tracy Anderson dar nu am gasit deloc.Ma poti ajuta cu un link te rog?
Si eu trec acum prin problema cu mancat prea mult dar mancare sanatoasa noroc ca e cald si imi mai dispare pofta de mancare
p.s:painea sa stii ca este recomadata,1 felie pe zi..eu am slabit ft frumos mancand 2 felii de paine pe zi,cu conditia sa nu fie alba(eu mananc de secara)
irina27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de irina27; 22 mai 2011 at 09:07:24.
 

Informatii despre slabit
calorii, dieta, evebolt, jurnal, jurnale, ro, sanatos, slabit, slabute


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole