Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnal sanda maria

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 27 apr 2011, 22:56:25
sanmary's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Michel Montignac - Mananc deci slabesc
Date: 176cm, 74kg
Mesaje: 128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Post Jurnal sanda maria

Buna sa va fie inima dragele mele! Sper din suflet sa reusesc prin asta sa continui lupta mea cu kilogramele. Am reusit sa slabesc 15 kg in 47 de zile, asta cu ajutorul unui jurnal de slabit pe care l-am tinut pe un caiet, nu pe vreun forum....ideea e ca ajuta jurnalul...

Rezultatele ma ambitionau si-mi dadeau curaj, dieta urmata e cea cu supa si compot, asa numita "Dieta Nicoletei Luciu". Singurele exceptii pe care le faceam erau gratarele cu carnea si legumele din supa, zeama o beam....daca se poate considera exceptie de la regula. Acum sincer sa va marturisesc, eu nu sunt foarte multumita, m-am chinuit pot spune, in sensul ca am fost practic obsedata de gandul de a slabi, imi faceam masaje zilnice cu supliform si cate 1h de sport individual ( abdomene si aerobic)...
De adaugat, m-am lasat total de sare in dieta, rezultatele au fost socante, in sensul ca inainte retineam apa in organism, mai ales la maini si picioare...

Acum dupa sfintele Pasti am pus aproape 3 kg la loc, pentru ca sunt o pofticioasa si aproape din reflex bag in gura in timp ce gatesc....offfffffff

Sincer, ca si casnica de meserie... e foarte greu sa te abtii, ar trebui sa tii mereu ceva legat la nas si gura, dar ce mancare ar mai iesi? In fine, ideea e ca eu gatesc pentru vreo 5-6 persoane, pe langa familie am si prostul obicei de a invita la masa fratii mai mici .

Asadar, dieta a fost intrerupta sa spunem, vreo 2 saptamani, dar de maine o reiau, sau o schimb cu cea cu limonada (din care exclud siropul de artar)...am sa ma tin de ea 3-4 zile sa nu risc dereglari sau carente....A, uit sa spun, momentan iau si capsule cu otet de mere, am luat si Lcarnitin complex de la hofigal plus ca sunt obligatorii cei 2 litri de apa plata si ceaiul de slabit de la naturavit si cel chinezesc antiadipos cel de la sanye! Totusi, e destul de stresant de consumat cand ai drumuri de facut :!!!!

Sper sa reusesc alaturi de voi si cu voi, am studiat cateva jurnale si m-au ambitionat si in acelasi timp m-au si incantat sa vad atatea persoane ambitioase! VA FELICIT PE TOATE CARE ATI REUSIT! PE CELE CARE INCA INCEARCA LE INCURAJEZ SA MEARGA PANA LA CAPAT! MULT SUCCES!!!!

Prin urmare pornesc de la 86 kg...de maine incep!

Va imbratisez,
Sanda
  #2 (permalink)  
Vechi 28 apr 2011, 09:13:43
porumbita's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 09 mai 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 51
Dieta: Schimbare stil de viata
Date: 158cm, 75.9kg
Mesaje: 2.704
Aprecieri acordate: 92
Am fost apreciat(a) de 503 ori in 182 mesaje
Implicit Re: Jurnal sanda maria

Bine ai venit in mijlocul nostru ...iti uram sa dai cat mai multe kg-me jos ....aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie ....fetele stiu sa te incurajeze si sa te sustina atunci cand ai momente de cumpana .....MULT SUCCES!!!!
__________________
12.05.2016- 82kg
12.06.2016- 75kg - 7 kg
12.07.2016 -72,5 - 2,5 kg
12.08.2016 - 69,8 - 2,7 kg
12.09.2016 - 67 - 2,8 kg
12.10.2016 - 66,5 - 0,5 kg
30.05.2017 -69.5 + 3 kg

http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...bita-4464.html[/B][B][B]JURNALUL MEU!!!
porumbita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1577 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #3 (permalink)  
Vechi 28 apr 2011, 09:46:46
VentoFreddo's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Jurnal sanda maria

Bine ai venit,Sanda!
Vad ca esti foarte incantata de dieta lui Luciu,intr-un fel te inteleg,ca vezi rezultate..Dar te-ai gandit ca urmand aceasta dieta iti privezi corpul de nutrientii necesari?Cu dietele de acest fel se obtin rezultate,dar pe termen scurt,in sensul ca imediat ce vei incepe sa mananci cat de cat normal,vei pune la loc dublu ce ai slabit....sa nu mai vorbim de riscul de a cadea pe strada,ca parul iti va cadea,isi va pierde luciul,unghiile se vor fria,pielea isi va pierde elasticitatea si imunitatea va fi f scazuta.. E practic o dieta de infometare,nu e necesara,poti slabi frumos si sanatos,adica fara senzatia de chin si foame si cu o dieta normala,de tip South Beach sau Montignac.Citeste putin despre aceste diete,parerea mea e ca nu te poti hrani la nesfarsit cu zeama...nu e mai bine o dieta pe termen lung,cu care sa slabesti 3-4 kile pe luna,dar sanatoasa si cu putere si pofta de viata?
O zi frumoasa!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #4 (permalink)  
Vechi 28 apr 2011, 21:10:15
sanmary's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Michel Montignac - Mananc deci slabesc
Date: 176cm, 74kg
Mesaje: 128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnal sanda maria

Va multumesc din suflet pentru buna primire!!! Chiar ma incearca un sentiment de fericire ca nu sunt singura in lupta aceasta...Imi doream sa am si sotul de partea mea, nu ca nu m-ar sprijini, doar ca el nu prea manifesta interes in a mai slabi desi a depasit de curand 100 de kg! Oricum, depinde de mine sa-l hranesc sanatos....reusisem sa-l conving cu gratare si legume si chiar sesizasem o usoara scadere in greutate, dar ii place enorm carnea de porc, in grasime....cu multa paine!!! Apropo de Montignac pe care in urma cu 6 ani l-am citit si i-am respectat fiecare regula, lipidele din carnea de porc dau o combinatie urata cu glucidele din paine!

Ca sa-ti raspund "VentoFreddo" (si multumesc mult pentru atentionare), nu sunt neaparat o mare fana al dietei Luciu, mi-o propusesem 45 de zile, apoi vroiam sa trec la cea de schimbare de metabolism dar din cauza ca in ultima saptamana de dieta nu reusisem decat 1,5kg sa dau jos am tinut 2 zile doar cu apa plata si lamaie. Nu recomand nimenui ceea ce am facut eu, e un gest disperat de a scapa de kg-mele care ma faceau ridicola...Mi-am propus ca in momentul in care reusesc sa cobor sub 80 kg sa adopt stilul Montignac, care a dat rezultate spectaculoase, in cazul meu, dupa prima sarcina....pana in iulie insa trebuie obigat sa am sub 70 kg!!!

Acum daca tot am zis ca tin un jurnal am sa descriu cum a fost ziua de azi, care, din pacate nu a fost cum am vrut eu, desi ar fi trebuit sa fie prima zi de dieta....sau urmatoarea...in fine!

Ideea e ca azi mi-am extras doua masele dintre care una de minte cu infectie la radacina....urat...motiv pentru care nu am mancat pana pe la vreo 19 cand a venit sotul acasa....La copii am facut un pilafior de pui si o ciorbita tot de pui, dar sotul avea o fripturica din pulpa de porc pregatita chiar de el aseara...Dat fiind faptul ca am rana deschisa in gura, nu mi-am permis sa mananc ceva care sa favorizeze intrarea mancarii in rana, astfel ca am optat pentru 100 g de friptura, pe care am tocat-o si am inghitit-o fara sa o prea mestec (eram destul de flamanda!). Azi imi propusesem sa beau doar apa, dar in urma stresului de la extractie, a efortului depus cu copii...ma chinuia foamea...Nu vreau sa ma intind prea mult cu vorba, ce pot sa spun e ca desi cred ca hrana pe ziua de azi a fost hipocalorica, simt ca am "pacatuit" cu carnea de porc chiar daca doar pulpa, fara grasime, a fost totusi prajita in ulei...Am incercat sa compensez cu 1000 pasi pe stepper, adica peste 30 min, dar nu continuu, in reprize de 15 min....
Am mai gustat un ardel gras verde si un morcov, dar nu cumuleaza impreuna nici 50g.

Maine intentionez sa-mi fac o supica de pui ( in stilul Nicoletei Luciu), de asemenea si un gratar din pulpa de pui cu salata de ridichi. Cum suna? Sper sa reusesc...ca daca durerea ma oboseste s-ar putea sa nu pot manca nici atat!

Dragele mele, multumesc ca sunteti langa mine! Multa sanatate ca e mai buna ca toate!
Pupici
  #5 (permalink)  
Vechi 29 apr 2011, 18:59:28
sanmary's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Michel Montignac - Mananc deci slabesc
Date: 176cm, 74kg
Mesaje: 128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Wink Re: Jurnal sanda maria

Buna seara,

Meniul pe azi:

8:00 - cafea cu zaharina

10:00 - 2 ridichi

12:00 o pulpita de pui cu morcov si ardei gras la gratar.

17:00 - idem ( NU AR FI TREBUIT DAR IMI PLACE LA NEBUNIE. Le fac fara sare, am gratar de aragaz cu capac, pulpitele le pun fara pielita putin crestate iar legumele le pun sub gratar si ies super gustoase, mai ales ca raman mai crudute dar suculente! Sincer, pulpa de pui nu are nevoie de sare sau condimente, e absolut delicioasa!)

18:00 cafea

19:30 - 2 ridichi

+ ceai de slabit - naturavit si chinezesc antiadipos (500 ml - cu un pliculet din fiecare tip de ceai)
+ 2l apa plata

miscare: 30 min stepper (1000 pasi) - in 3 reprize de cate 10 min in diferite pozitii ( in picioare, pe pat in sezut, asa simt ca-mi lucrez coapsele si abdomenul- si in maini- fac pasi cu mainile, lucrez bustul) - e nemaipomenit cat poti face cu acest aparat, nu-l am de nici o saptamana ca deja simt ca ma ajuta!

Maine e sambata, ma tem ca va fi mai greu, ca toata familia se aduna si as vrea sa fac si un chec...dar nu ca m-ar tenta dulcele...desi s-ar putea sa abandonez ideea, mai e cozonac...

Va astept cu sugestii....

Weekend placut frumoaselor!!!
  #6 (permalink)  
Vechi 29 apr 2011, 22:43:36
jolye79's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: CT, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 61.8kg
Mesaje: 2.186
Aprecieri acordate: 98
Am fost apreciat(a) de 530 ori in 366 mesaje
Implicit Re: Jurnal sanda maria

Salutare! Cred ca-i ceva gresit la tikerul tau, probabil data inceperii dietei, ia vezi tu ce e, ca arata tare ciudat.
De asemenea, cred ca-i ceva gresit si la meniul tau - ai uitat cumva sa treci micul dejun? Si...toate celelalte mese pe care ar trebui sa le ai pentru a ajunge la 3 mese principale si doua gustari? Tu ai practic doar doua mese pe zi (si alea cred ca sunt minuscule), pentru ca 2 ridichi...nici macar gustare nu pot sa le numesc. Grija mare cu regimul asta, te vei imbolnavi.
__________________
Jurnal 2010
Jurnal Jolye79

Jurnal 2014 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...4-a-12483.html
jolye79, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #7 (permalink)  
Vechi 30 apr 2011, 12:10:09
sanmary's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Michel Montignac - Mananc deci slabesc
Date: 176cm, 74kg
Mesaje: 128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal sanda maria

Citat:
Anterior postat de jolye79 Vezi mesajul
Salutare! Cred ca-i ceva gresit la tikerul tau, probabil data inceperii dietei, ia vezi tu ce e, ca arata tare ciudat.
De asemenea, cred ca-i ceva gresit si la meniul tau - ai uitat cumva sa treci micul dejun? Si...toate celelalte mese pe care ar trebui sa le ai pentru a ajunge la 3 mese principale si doua gustari? Tu ai practic doar doua mese pe zi (si alea cred ca sunt minuscule), pentru ca 2 ridichi...nici macar gustare nu pot sa le numesc. Grija mare cu regimul asta, te vei imbolnavi.

Multumesc pentru atentionari, data era gresita pe tiker. La meniu nu am uitat sa trec micul dejun, acesta consta in cafea, stiu ca e un obicei foarte prost, am sa incerc sa-l corectez....Multumesc mult! Revin cu meniul de azi mai tarziu....
O zi frumoasa!!!!
  #8 (permalink)  
Vechi 30 apr 2011, 19:53:55
sanmary's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Michel Montignac - Mananc deci slabesc
Date: 176cm, 74kg
Mesaje: 128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnal sanda maria

Buna seara,

Iata-ma in jurnal cu meniul pe ziua de azi:

9:00 cafea cu zaharina

12:00 doua pulpite (150g) fara piele la gratar

17:00 4-5 ridichi

20:00 (cam tarziu stiu ) 2 pulpite la gratar (200g) si 200g de champignon tot la gratar (asezate sub pulpite) + plus 200 gr de supa nesarata cu pui din care 100 g piept pui. Cam mult ....ma simt plina, greseala mea ca am lasat masa atat de tarziu....offf, dar ma culc pe la 2:00

+ 2l apa fara ceai de slabit...
miscare: cumparaturi cu familia si copii (consum enorm de energie mai ales ca cea mica are 2 ani jumatate, dar nici cea de 8 anisori nu e mai cuminte, iar impreuna....).

Veti rade cele care mai cititi jurnalul meu, dar stiti voi care e "exercitiul de motivatie" pe care il fac cand ma chinuie vreo pofta de dulce? PROBEZ HAINELE CARE AS VREA SA-MI VINA ...si asa imi trece pofta...

Gata pe azi cu mancatul....SPER!

Spun "sper" ca fetele mele au solicitat cozonac de la tara facut de soacra mea la vatra, iar eu si asa sunt moarta dupa el, dar acesta e mai bun ca oricand.....abia reusesc sa ma abtin!!! Totusi, poate maine la cafea o feliuta daca mai prind......

Inca ceva as dori sa impartasec cu voi, poate ati mai trecut prin asa ceva si-mi povestiti sa invatam unele de la celelalte....Dupa doua sarcini, in zilele noastre, dereglarile hormonale sunt la ordinea zilei...Probabil ca asta m-a dus si pe mine la asa o greutate. Sa nu se inteleaga ca eu am mancat sanatos si m-am ingrasat, ci dimpotriva, am mancat foarte foarte gresit, am fost si deprimata o perioada lunga, noaptea nu puteam dormi si ma tenta mancarea enorm...mi-e rusine s-o spun, dar e o realitate. In cele din urma am inceput sa adaug pe lista neplacerilor si intarzierea ciclului ( intre 3-4 saptamani), bufeuri, atacuri de panica (mai ales in perioadele cand cea mica imi facea temperatura de peste 39), ameteli...am fost la endocrinolog si mi-a gasit vreo 4 noduli destul de mari la glanda, mi-a dat sa fac analize la sange...dar nu le-am facut. Sincer, una ca mi-e si frica sa aflu de vreo dereglare si sa cad psihic, stiti voi cum e cu sugestia, iar a doua e si din cauza banilor....

Ideea e ca totusi am luat atitudine, m-am hotarat sa traiesc mai sanatos, sa ma reimprietenesc cu organismul meu, inainte (de a doua sarcina) eram super sanatoasa si increzatoare in fortele mele...Poate nu e cel mai sanatos lucru sa-l privez de calorii ca sa slabesc in scurt timp, dar cu toate acestea deja vad imbunatatiri concrete! Nimic din ce putea dovedi o posibila dereglare hormonala nu mai exista acum, poate doar scurtele intarzieri (maxim de 7 zile) si dureri la ciclului dar in rest, simt iar ca sunt puternica.

Am adaugat si acest pasaj pentru a nu lasa banuiala ca vreuna din dietele adoptate mi-au daunat in vreun fel. Nici chiar cea tip Luciu, mi s-a parut chiar sanatoasa, renuntarea la sare a avut efecte miraculoase, retineam inainte enorm de multa apa, supele mi le faceam groase, cu multe legume, iar intr-o perioada cu multa leurda. Merele nu le mai faceam de multe ori compot ci doar le mancam crude, completand apoi cu apa din plin, Nu mai spun, masaj (cu supliform) de 3 ori pe zi si sport, la inceput 30 min apoi si cate o ora....Totusi, simpla renuntare la dulciuri, paine, prajeli, cartofi, grasimi si sare poate fi foarte utila in slabire!

Mult succes dragele mele, scuze daca m-am lungit prea mult cu scrisul!

Va ador, de ce nu v-am descoperit mai devreme?

  #9 (permalink)  
Vechi 01 mai 2011, 19:44:12
sanmary's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Michel Montignac - Mananc deci slabesc
Date: 176cm, 74kg
Mesaje: 128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal sanda maria

Buna jurnalule,

Aseara am calcat stramb, dupa ce le-am facut baie fetelor, am spalat niste rufe (la masina)-dar apa scoasa de la masina o car cu galeata (deci vreo 7-8 galeti de carat...deci miscare ...am cedat si am servit la un film 2 feli babane de cozonac (vreo 400g).
Insa am respectat regula lui Montignac, masa a fost dupa 4 ore distanta de o masa cu grasimi...Oricum, am incalcat o multime de alte reguli, deja doua mese dupa orele 18 ...dar m-am culcat la 4:30....am stat la film cu iubitul meu sot....Ieri am constat ca am avut un meniu prea bogat in grasimi, saptamana viitoare fac piata, voi rontai legume!

Azi, incepand cu orele 10 mi-am cam facut de cap:

10:00 cafea cu ciocolata amaruie (4 tablete- 40g) + 1 felie cozonac

Intre timp am iesit cu copii in parc, un parc de copii cu aparate fitness, super distractiv! Pot spune ca am facut 3 ore de sport....am fost chiar activa!

La intoarcere am luat 2 guri de inghetata din ciocolata dietetica dar groaznica la gust...nu am ajuns nici la 30 ml cred...

La 16 - 18 am recuperat din somnul de noapte,

Seara la 18:30 cum era de asteptat am simtit foamea acut, asa ca am navalit in farfuria cu puplita si ciuperci- la gratar, cate 200g fiecare, + 50g de carnati picanti. am sa-mi calculez caloriile imediat...

Apa am incercat sa ma mentin in limita a peste 2 litri, plus 500 ml ceai slabit antiadipos si naturavit (un plic din fiecare).

Acum fac stepper....sper ca vreo 20 min!

Cam atat, azi nu mai calc stramb, culc copii pana la 10:00 iar eu pana la 12:00 dar fara gustari de noapte, mai am de facut si un masaj!

Va doresc tuturora o saptamana frumoasa cu mult spor la SLABIT SANATOS!

  #10 (permalink)  
Vechi 02 mai 2011, 18:33:24
sanmary's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Michel Montignac - Mananc deci slabesc
Date: 176cm, 74kg
Mesaje: 128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal sanda maria

CALORII INGERATE
Micul dejun, ora 12:30
Apa plata, 3000ml - 0 calorii
Cafea, 250ml - 3 calorii
Cozonac cu rahat, 200g - 844 calorii

Cina, ora 19:24
Rosii, 100g - 18 calorii
Castraveti, 100g - 15 calorii
Ridiche, 100g - 16 calorii
Ceapa uscata, 50g - 157 calorii
Carnati crud uscati picanti, Aldis, 40g - 184 calorii
Danish Salami/Salami Danez, Delicatessen, 50g - 237 calorii
Spanac, 100g - 23 calorii
--------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL CALORII: 1497 calorii

ACTIVITATI FIZICE
Activitati casnice, 200min - 889 calorii
Stepper, fara suport maini, 20min - 144 calorii
Facut patul, 10min - 30 calorii
Gimnastica, 15min - 92 calorii
Impaturit haine, 20min - 60 calorii
Jucat cu copiii, moderat, 20min - 114 calorii
Masaj, realizat in picioare, 10min - 57 calorii
Mers 3 mile/ora (4.8 km/h), ritm moderat, 30min - 98 calorii
Spalat, vase, 30min - 96 calorii
Metabolism bazal - 1631 calorii
--------------------------------------------------------------------------------------
CALORII CONSUMATE: 3211 calorii
 

Informatii despre slabit
30, 40, ani, calorii, dieta, jurnal, jurnale, maria, sanatos, sanda, slabit

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Jurnal Sorina Maria Sorina Maria Arhiva jurnale slabit 45 30 iun 2011 18:16:03
Jurnal Maria maria42maria Arhiva jurnale slabit 15 25 dec 2010 17:06:10
Jurnal Maria:) Maria.Florian Arhiva jurnale slabit 465 10 oct 2009 13:55:50
Jurnal Maria - 12kg aoede Arhiva jurnale slabit 103 15 sep 2009 11:19:05
Jurnal Maria Iv Maria I. Jurnale slabit peste 50 ani 14 25 iul 2009 12:56:50

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole