Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnal Sorina Maria

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 12:23:58
Sorina Maria's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 38
Date: 175cm, 84kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Sorina Maria

Buna tuturor.Mi-am facut cont aici de ceva vreme dar doar acum imi fac si eu un jurnal.Incep asa mai timid pentru ca am cateva intrebari pentru voi.

Eu nu am tinut multe diete la viata mea...dar se pare ca si cele care le-am tinut nu au fost atat de bune pentru ca in timp am pus kilogramele la loc si mai rau, m-am ales cu cateva probleme de sanatate.

Sa incep cu inceputul.

Niciodata nu am fost o slabuta tot timpul am avut cateva kilograme in plus, nu foarte multe la inaltimea mea ( eu avand 1,75 stiu ca greutatea mea ideala ar fi undeva la 65 kg) doar vreo 7-8 maxim.Dar stresata fiind in perioada examenelor ma ingrasam, aveam si un program aiurea, invatam mai ales noaptea pentru ca atunci e liniste..si evident ca atunci si mancam.Dupa o sesiune dinasta strong si faptul ca lucram intr-un club tot noaptea si mancam dimineata la 5 la Fast Food am ajuns la 81 de kilograme.

Aveam o stare foarte aiurea, eram mai mereu obosita si foarte nervoasa, mai ales pe mine ca am ajuns cum am ajuns.
Am hotarat sa fac ceva in acest sens.Am cautat pe internet, evident unde nu trebuia si am gasit ceva dieta a Nicoletei Luciu ca o saptamana a mancat in principal compot de mere si mai nimic altceva.Zis si facut, am inceput idiotenia aia de "cura"...ma simteam rau de la ele...nu mai aveam vlaga..eram ca o leguma...ajunsesem sa imi fie greata de compotul ala.Dar ma tineam tare conviinsa fiind ca fac bine ce fac si ca daca ea a reusit si eu voi reusi.
Dupa 4 zile am renuntat pentru ca mi-a fost rau ..si am hotarat sa incerc altceva mai accesibil pentru mine.Un prieten bun mi-a zis ca el foloseste Capsule de slabit si ca intr-o luna a scapat de 7 kg...am zis asta da...si am inceput sa le folosesc si eu.

Nu aveam pofta de mancare deloc, doar ca atunci am baut mai multa apa ca niciodata.Uitam sa mananc si imi aduceam aminte abia seara ca eu nu am pus gura pe nimic.Ai mei erau ingrijorati dar eu ii minteam ca mananc la cantina de la facultate ..acasa pregateam de mancare si o aruncam.Dar eu slabeam si slabeam
De la medicamentele astea imi era mai tot timpul frig la maini si la picioare, aveam ameteli, mi se usca gura, transpiram, dar din nou, slabeam.Si da intr-o luna am slabit 8 kg...eram fericita..ajusesem la 74..apoi a doua luna inca 7...aveam 66 de kilograme...desi a doua luna am luat doar 2 saptamani pasila si dupa aceea am renuntat.Eram fericita...aveam 66 kg.Doar ca eram din ce in ce mai slabita, obosita, nu aveam randament, ramasesem cu o respiratie urat mirositoare si o transpiratie la fel.

Apoi incet am inceput sa pun kg la loc, desi nu mancam ca o apucata.
Dupa vreo 2 luni am inceput sa am dureri de stomac.Am mers pe ascuns la doctorita de familie, mi-a dat niste medicamente le-am luat o saptamana dar pe mine tot ma durea desi doctorita zicea ca ar trebui sa imi treaca, poate e o indigestie sau ceva.Stiu ca era luna aprilie.Ei bine...dupa o saptamana nu mi-au trecut, doar dupa vreo 2-3.Am lasat treaba asa.In iunie am sustinut disertatia, si dupa atata stres si chin iarasi m-au luat durerile.Am mers sa imi fac un tranzit baritat si mi s-a spus ca am Hiperaciditate gastrica si o gastrita urata.Mi-a dat sa fac o analiza sa vad daca am bacteria Helicobacter Pylori.Nu am facut atunci pentru ca am plecat in vacanta si nu ma mai supara stomacul.Am facut analiza abia in septembrie si mi-a iesit in valori normale.Foarte happy eram.Nu ma mai durea stomacul..si in octombrie m-au luat durerile...iar in nov am mers la doctor unde mi-au facut endoscopie, am aflat ca aveam si bacteria si gastrita.Mi-au dat tratament cu antibiotice si de atunci am arsuri la stomac.Nu mi-a trecut de tot niciodata de atunci hiperaciditatea, adica arsurile.Dureri de stomac nu mai am.La o a doua endoscopie mi s-a spus ca nu mai am gastrita dar am ramas cu sensibilitatea asta, hiperaciditatea.Mai nou am si un gust amar in gura orice mananac.O problema nu vine niciodata singura.

Asta vroiam sa intreb..daca sunt dintre voi care ati avut ulcer, gastrita sa imi spuneti si mie ce regimuri ati urmat, cum ati scapat de problema asta.Vreau si eu sa incep sa tin o dieta, dar poate inainte trebuie sa tin putin regim ca sa imi intaresc stomacul.Sunt sigura ca daca o sa slabesc si problemele o sa dispara incet incet.

Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu.Dar am vrut sa spun din prima ce am de spus ca sa ma ajutati si sa devin si eu nu neaparat o Slabuta...ci o fata sanatoasa.

Va pup
__________________
Jurnal Sorina Maria http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...aria-6878.html

Lucky I'm in love with my best friend !
Sorina Maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2457 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1940 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1683 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #2 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 14:36:01
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Bine te-am gasit la tine in jurnal Maria

Multumim pentru atat de multe detalii, imi pare rau pentru experienta neplacuta cu dieta "luciu" si experienta ingrozitoare cu pastilele de slabit....

Nu mai spun si eu, cred ca stii singura de unde au aparut probleme cu stomacul...

In gastrita regimul se bazeaza pe alimente mancate in stare fiarta, la abur, innabusite, niciodata prajeli, pane-uri... bauturi carbogazoase, mancaruri picante, murate, acre... aluaturi, patiserii, paine proaspata (numai paine de a doua zi), sosuri...

Nu este complicat, dar trebuie atentie.

Ce mananci in prezent, intr-o zi?
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
  #3 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 14:59:42
nicoleta100's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Salutare!
Bine ai venit!
Iti urez sa iti gasesti dieta potrivita ,pt a slabi sanatos si frumos!!!
Sotul meu are ulcer,stiu ca nu are voi prajeli,doar ca el nu tine!!!
Multa bafta!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #4 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 16:33:08
Sorina Maria's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 38
Date: 175cm, 84kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Salutare dragele mele si va multumesc pentru sfaturile voastre si pentru ca ma incurajati.

Pai sa zic ce am papat azi:

Dimineata: 2 felioare de paine cu unt si dulceata de prune cu o cana de ceai de musetel

Ca si o gustarica pot sa zic asa am papat apoi o jumatate de conserva de macrou in sos de castraveti si cu sos de rosii + o felie de paine

Apoi am mancat niste lapte cu fulgi de ovaz.

Si deseara o sa fac ceva pizza dar eu mananc doar cu legume si cu putina branza.

In rest beau ceai de galbenele+coada calului+salcam+tataneasa, cam 2 litri pe zi.


Si da Slabuta, stiu ca problemele mele cu stomacul vin de la dietele alea urate si de la stres, ca si de la tine de altfel.

Ma gandesc serios sa imi iau un aparat de gatit pe aburi, chiar acum o sa ma duc pe la Mall si sper sa gasesc ceva convenabil, o sa ma uit cel putin.


__________________
Jurnal Sorina Maria http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...aria-6878.html

Lucky I'm in love with my best friend !
Sorina Maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2457 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1940 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1683 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #5 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 20:32:43
nicoleta100's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Salutare!
Imi spunea sotul,care are ulcer de 16 ani ,ca cele mai multesfaturi pe care le-a primit de la doctori(si a fost la multi ,crede-ma)sunt:
@ fara prajeli-deloc!!!
@trebuie sa mananci putin si des
@ sa nu te saturi niciodata
@ sa nu bei sucuri acidulate
Si voi mai veni cu sfaturi! Daca vrei!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #6 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 20:51:34
Sorina Maria's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 38
Date: 175cm, 84kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Citat:
Anterior postat de nicoleta100 Vezi mesajul
Salutare!
Imi spunea sotul,care are ulcer de 16 ani ,ca cele mai multesfaturi pe care le-a primit de la doctori(si a fost la multi ,crede-ma)sunt:
@ fara prajeli-deloc!!!
@trebuie sa mananci putin si des
@ sa nu te saturi niciodata
@ sa nu bei sucuri acidulate
Si voi mai veni cu sfaturi! Daca vrei!!

Vai de capul meu...de 16 ani? Si nu a facut nimic in acest sens? Uite si Slabuta a avut ulcer si Slava Domnului a scapat si nu mai are probleme deloc.
Uite, tata iubitului meu a avut ulcer vreo 3-4 ani, asta se intampla prin 1996.Avea dureri mari si crize primavara si toamna.A mers la un doctor si o femeie mai in varsta i-a zis o reteta.S-au intalnit ei acolo, doamna pentru altceva era acolo si tata iubitului meu pentru ulcer.
A zis asa....intr-o sticla de sticla de 1 l cred ca le mai stii alea vechi de lapte a pus tintaura,este o planta,el a gasit intreaga, dar daca nu se gaseste la Plafar.Asa,apoi peste ea a pus alcool de 40 de grade, dar cica se poate si cu mai multe grade .A lasat la macerat 2 saptamani intr-un loc intunecat, si mai lua sticla de 2-3 ori pe zi si o agita.Apoi in fiecare dimineata pe stomacul gol bea cate putin, nu stiu in ml sa iti zic dar cam 3 degete intr-un paharel.Si-a facut remediul asta de 2 ori si de atunci nu mai are nimic.Mananca prajit,ceapa, usturoi, sos de rosii si nu il mai deranjeaza deloc, nici macar primavara si toamna.
Dar e bine atunci cand pui la macerat prima oara sa pui in 2 sticle de cate 1 l, si a doua o lasi o luna la macerat, astfel incat cand termina pe prima sa se si apuce de a doua.

Mai astept mesaje de la tine scumpa mea.

Va pup si multa sanatate
__________________
Jurnal Sorina Maria http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...aria-6878.html

Lucky I'm in love with my best friend !
Sorina Maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2457 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1940 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1683 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #7 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 20:57:29
nicoleta100's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Citat:
Anterior postat de Sorina Maria Vezi mesajul
Vai de capul meu...de 16 ani? Si nu a facut nimic in acest sens? Uite si Slabuta a avut ulcer si Slava Domnului a scapat si nu mai are probleme deloc.
Uite, tata iubitului meu a avut ulcer vreo 3-4 ani, asta se intampla prin 1996.Avea dureri mari si crize primavara si toamna.A mers la un doctor si o femeie mai in varsta i-a zis o reteta.S-au intalnit ei acolo, doamna pentru altceva era acolo si tata iubitului meu pentru ulcer.
A zis asa....intr-o sticla de sticla de 1 l cred ca le mai stii alea vechi de lapte a pus tintaura,este o planta,el a gasit intreaga, dar daca nu se gaseste la Plafar.Asa,apoi peste ea a pus alcool de 40 de grade, dar cica se poate si cu mai multe grade .A lasat la macerat 2 saptamani intr-un loc intunecat, si mai lua sticla de 2-3 ori pe zi si o agita.Apoi in fiecare dimineata pe stomacul gol bea cate putin, nu stiu in ml sa iti zic dar cam 3 degete intr-un paharel.Si-a facut remediul asta de 2 ori si de atunci nu mai are nimic.Mananca prajit,ceapa, usturoi, sos de rosii si nu il mai deranjeaza deloc, nici macar primavara si toamna.
Dar e bine atunci cand pui la macerat prima oara sa pui in 2 sticle de cate 1 l, si a doua o lasi o luna la macerat, astfel incat cand termina pe prima sa se si apuce de a doua.

Mai astept mesaje de la tine scumpa mea.

Va pup si multa sanatate
Da,are de 16 ani ulcer duodenal,medicii spun ca este mostenit !(bunica lui a avut ulcer timp de 50 de ani)!!!
A facut si el ceva de genul si bea dimineata un paharel ! Dar acum nu mai face!
Se poate face ceva :OPERATIE ,dar numai dupa 35 de ani si pe semnatura! Si el nici nu vrea sa auda!!!
Il deranjeaza primavara si toamna ,si cand intrece masura la bautura! Dar are el un medicament care isi face efect si il tine departe de dureri!!!!!
Multa sanatate si tie iti dorim!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #8 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 22:46:03
Sorina Maria's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 38
Date: 175cm, 84kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Ufff...Nicoleta nu imi mai zice de asa ceva....ma face sa ma intristez..si abia ce am descoperit de la Slabuta ca s-a facut bine, astfel ca am si eu o speranta.Ma bucur ca am gasit acest forum si pe ea pentru ca e un caz rezolvat si asta imi da si mie sperante ma face sa fiu mai increzatoare, mai optimista..pentru ca nu am mai fost demult asa . M-am tot invinuit ca mi-am facut asta singura, cu mana mea, desi bunica mea si mama mea m-au tot atentionat de fiecare data cand au avut ocazia ca o sa imi stric stomacul daca mai tin diete si mananc asa de aiurea, si nu le-am ascultat. Imi vine sa imi dau pumni si sa plang de fiecare data cand ma gandesc la asta, mai ales ca eu nu am avut niciodata probleme de sanatate, nici racita nu am prea fost si medicamente nu am luat multe la viata mea.
Am gasit pe net numeroase retete de a scapa de ulcer...am baut argila nu e rea...am baut ceaiuri, am incercat sa tin regim..si tot asa...si parca tot nu e cum trebuie stomacul meu.
Din cate stiu totul incepe cu hiperaciditatea -> gastrita->ulcer.Deci incerc sa ma consolez cu faptul ca nu e chiar asa de grava situatia mea.

Offf fetelor..aveti mare grija cu dietele astea.Daca ar fi acuma sa o iau de la inceput as proceda altfel...mult altfel..dar nu am cum.
__________________
Jurnal Sorina Maria http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...aria-6878.html

Lucky I'm in love with my best friend !
Sorina Maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2457 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1940 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1683 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #9 (permalink)  
Vechi 29 oct 2010, 08:05:03
nicoleta100's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Slalutare!!!!
Din cate am citit eu in primul mesaj tu ai gastrita care nu este asa de grav,din cate mi-a zis sotul! Cu sigurantate vei face bine! Vad ca tu esti constiincioasa si vrei sa te faci bine!!! Si sunt convinsa ca te vei face!!!Trebuie sa ai rabdare ,sa ai grija ce papi de acum in colo si sunt sigura ca te vei vindeca!!!
Te pup si iti urez o zi minunata!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10 (permalink)  
Vechi 29 oct 2010, 09:21:55
Sorina Maria's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 38
Date: 175cm, 84kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sorina Maria

Nicoleta esti o minunatie de fata.Multumesc mult din suflet pentru incurajarile tale.Si eu iti doresc o zi frumoasa si sa ai grija de tine.Spor la slabit in continuare.Te pup scumpa mea

__________________
Jurnal Sorina Maria http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...aria-6878.html

Lucky I'm in love with my best friend !
Sorina Maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2457 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1940 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1683 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
 

Informatii despre slabit
alimentatie, diete, gastrita, jurnal, kilograme, sanatos, slabire, stomac, ulcer

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Jurnal mihalcea maria mihalcea maria Arhiva jurnale slabit 139 01 feb 2012 20:19:28
Jurnal Maria maria42maria Arhiva jurnale slabit 15 25 dec 2010 17:06:10
Jurnal Anna Maria anna maria Arhiva jurnale slabit 116 28 apr 2010 17:28:37
Jurnal Maria:) Maria.Florian Arhiva jurnale slabit 465 10 oct 2009 13:55:50
Jurnal Maria - 12kg aoede Arhiva jurnale slabit 103 15 sep 2009 11:19:05

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole