Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 13:37:19
Mariangela's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 160cm, 50kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Arrow Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

Hey girls ,

Sunt printre voi de putin timp si imi pare sincer rau ca nu v-am gasit mai devreme,pentru ca in grup ,cu mai multe pareri poate chiar iese CEVA.
Fiecare dintre noi are mai mult sau mai putin probleme cu greutatea ( desi cate odata in unele cazuri exageram teribil) si fiecare incercam sa scapam de ele prin mii si mii de metode bune sau mai putin bune.
Eu una am incercat tot, de la pastile care au avut efectul dorit desi nu ma asteptam dar m-am ales cu problemutze nu grave la stomacel,DAR intru-un sfarsit am ajuns de unde am plecat dupa un an , pana la diete de toate neamurile.Cu pastilele Super Slim am slabit in 2 luni 10 Kg dar nu mancam mai nimic in schimb turnam pe gat apa incat ma gandeam cum sa imi lipesc un pahar de gura pentru ca imi produceau ff multa sete .De acasa pana la piata victoriei deja beam 1 litru de apaeu care acum ma rog de o jumate de litru.
Ma simteam ok dar parca furasem un corp si il purtam total aiurea la doar 50 kg.
Acum la greutatea de 60 kg ma simt bine in pielea mea insa stiu ca trebuie sa fac multttt sportptr tonifiere la picioare ,putine abdomene ca burtica nu prea am,asa ca am scos aparatul de acasa Leg Magic si trag tare.
Stiu ca poate multi vor spune dar de ce nu te duci la sala? Si am sa raspund sincer.
Pentru ca am fost si nu imi place sa merg singura si nu am prietene in apropiere care sa vina cu mine si parca toate slabutzele alea si instructoarele de acolo se uita la mine cum inerc din rasputeri sa dau jos piciorusele de elefantel jos si privirile alea pe furis din ceafa ma enerveaza si imi vine sa plec.
Asadar daca e sa intram in amanunte ca sa ai cu adevarat succes ar trebuii sa mai stai si prin saloanele de remodelare corporaladar de unde timp si banuti?
Asa ca apelam la educarea organismului cu hrana sanatoasa cu sport acasica sau in aer liber ( desi nu am renuntat la ideea de a merge la o sala ,dar cu cine ???) si sigur in cateva luni ne vom simti revitalizate.

Nu am fost niciodata grasa in adevaratul sens al cuvantului ,tot timpul de cand ma stiu am avut acele forme si coapse groase.Niciodata indiferent cat am slabit ele nu s-au schimbat ce sa le fac ,am facut si sport ,degeaba.
Practic nu pot schimba ceva ce genetic asa este ,doar sa mentin si sa infrumusetez si bineinteles sa invat sa ma iubesc pe mine.
Bineinteles ca din acesta cauza m-am mutilat psihic ca sunt grasa ptr ca am avut parte si de persoane care m-au facut sa ma detest si mai tare. Cred ca am trecut cam prin toate stadiile ,suparare,depresie,plansete..etc.
Majoritatea persoanelor spun ca dupa casatoriee ingrasi ,ceace mie personal mi se pare fals.Am 21 de ani sunt casatorita de 2 ani si am mai multa grija de mine si frica de a ma ingrasa decat in adolescenta.Desi am o munca de birou,incerc pe cat posibil sa fac cat mai multa miscare ,un exemplu ar fi faptul ca nu folosesc masina proprie ci merg pe jos si am ceva de mers avand in vedere ca eu stau in cartierul militari si lucrez in afumati si nu folossc decat metroul si un maxi taxi. Ca si masuri am 160 inaltime ,pana acum o saptamana 60 Kg dar de o sapt incoace am 58 pt ca
am slabit in 2 zile cu mancare sanatoasa si sport 1 Kg jumate,si m-am decis sa nu exagerez cu dieta ci doar sa incerc sa duc o viata sanatoasa sa am grija de mine sa fac si mai mult sport si sa incerc sa nu cad in plasa tentatiilor,desi cred ca o zi din saptamana am putea sa ne hranim poftele cu mici cantitati din alimentele interzise.Practic daca noi nu avem grija de noi si ne lasam prada tuturor factorilor interni si exteri sa ne afecteze sanatatea fizica pishica, unde o sa ajungem?
Suntem cele mai gingase fiinte si frumoase si trebuie sa ne mentinem in TOP.
Acum incerc sa imi educ organismul sa nu mai pofteasca la dulce si la mese care sunt doar bombe calorice.
de ex azi am mancat pana acum o portocala mai am una pa la 17:00 cand plec iar cand ajung acasa ,deoarece se face deja 18:30 poate chiar 19:00 fierb orez cu o rosie sau cu un ou fiert fara paine si gata.
Suntem toate constiente ca aceste bombe calorice nu ne duc spre nimic promitator ,ar nu fac eu pe lupul moralist care de sarbatori doar am mancat toate bombele de la sarmale la pizza si am dormit.
Cnd ma trezesc din aceasta lene de a ma mai interesa ce bag in stomac,imi dau pumni incap si am atata ciuda pe mine cand le vad pe fetele inalte si slabe ca umbla cu pantde piele mulati si eu nu mai stiu in ce blugi sa imi mai ascund picioarele ,ma intreb de ce nu am fost mai atenta in asa fel in cat sa reusesc sa ma modelez si eu ca lumea.
Dar nicioadata nu o sa am 180 si 50 de kg,poate 50 de Kg da dar 180 niciodata.
Acum ca am aberat atat si v-am plictisit,am si pretentia sa aud ce parere aveti voi intre a tine o dieta de 2 -3 - 4-5 luni (slabesti cat vrei si dupa de lasi iar in prada caloriilor) sau alegerea alimentelor sanatoase si bune mereu,pentru ca daca noi incepem azi poate si cel de langa noi va fi tentat sau va avea ambitia de a ne urma exemplu.
Sa fim sau nu un exemplu?
Mariangela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #2 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 13:44:08
Zoe's Avatar
Zoe Zoe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 08 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: mâncat normal
Date: 172cm, 81kg
Mesaje: 7.736
Aprecieri acordate: 11.147
Am fost apreciat(a) de 10.558 ori in 5.263 mesaje
Implicit re: Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

tu maninci astazi doar doua portocale si un ou?
__________________

love yourself, trust yourself.
what is the kindest thing I can do for myself right now?



Zoe, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Zoe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2025 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1508 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #3 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 13:52:01
ras_cristalin's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit re: Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

Citat:
Anterior postat de Mariangela Vezi mesajul
Hey girls ,

....
de ex azi am mancat pana acum o portocala mai am una pa la 17:00 cand plec iar cand ajung acasa ,deoarece se face deja 18:30 poate chiar 19:00 fierb orez cu o rosie sau cu un ou fiert fara paine si gata.
....
Sa fim sau nu un exemplu?

Nu esti un exemplu, Mari. Doua portocale si un ou fiert inseamna infometarea organismului, care duce la ingrasare.
Mananca trei mese pe zi, doua gustari intre ele, maxim 1400 de calorii sa zicem... si fa sport. Si gata
Daca o sa continui asa... te ingrasi, bag mana in foc.
Spor la treaba si sa iei decizii corecte si informate
__________________
  #4 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 13:52:06
lalita's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iun 2009
Locaţie: roma, Italia
Vârsta: 36
Dieta: dieta proteica personala
Date: 166cm, 74.7kg
Mesaje: 1.268
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

buna sincer asta si e cea mai mare greseala,si toate o facem mereu. Adica ne propunem sa tinem o dieta,pana slabim,si apoi ne miram de ce ne ingrasam inapoi, e logic de ce.Pt ca nu poti sa pretinzi sa mananci iar orice,fara sa faci nici sport,si sa te mentii.. Orice dieta ai tine,tot se pun inapoi,mai repede sau mai devreme daca nu ai f mare grija. Am vazut asta si pe pielea mea,si cand am slabit f usor,tot s-au pus inapoi. Depindea doar de mine,trebuia sa cotinui tot cam asa,adica mancand sanatos,si poate doar o data pe saptamana sa imi permit ceva dulce.Deci de asta eu nu cred in efectu yo-yo,e doar greseala noastra. Pt ca ne amagim ca apoi vom putea manca iar tot ce vrem,cand vrem,dar nu exista asa ceva.
Ah si te admir f mult ca acum dupa casatorie,ba chiar ai mai mutla grije de tine,asa gandesc si eu. Dar e adv ca multe femei fac chiar invers,si nu voi intelege niciodata aceasta conceptie total gresita.
__________________
..love u puppy..
  #5 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 13:53:07
andra_aly's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Implicit re: Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

bine ai venit !!! eu ti-am vazut pozele si am mai povestit. arati bine. eu zic ca iti trebuie sport mult. ca nu am vazut grasime pe tine. asa este corpul tau, esti mai lata la picioare. si poate cu mult sport o sa reusesti, si de ce nu? cu o alimentatie sanatoasa. si asta e important. ptr a nu pune pe tine.
ce sa zik... mie mi se pare ca papi fputin din ceea ce ai spus. si 1 kg jumate in doar 2 zile? bine ca se poate, ca la inceput e apa care o retii.... si resturi dar simti vreo diferenta? la pantaloni?
ce sa mai zik, eu iti recomand sportul(ala chiar face minuni). mie de exemplu imi placea sa sar coarda sa alerg(vara) ca iarna alerg in casa pe lok. asta e f bun ptr picioare.
deci, ce plan ai?
  #6 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 14:05:40
Mariangela's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 160cm, 50kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

Multumesc mult andruta pentru vb frumoase si ptr incurajari ,si app portocalele si apa asta mananca la servici ca nu am cum altcela acasica probabil orez cu ciuperci simplu suc din lamani si portocale :**
Mariangela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #7 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 14:06:42
Sabine_28's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit re: Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

Citat:
Anterior postat de Mariangela Vezi mesajul
Hey girls ,

Sunt printre voi de putin timp si imi pare sincer rau ca nu v-am gasit mai devreme,pentru ca in grup ,cu mai multe pareri poate chiar iese CEVA.
Fiecare dintre noi are mai mult sau mai putin probleme cu greutatea ( desi cate odata in unele cazuri exageram teribil) si fiecare incercam sa scapam de ele prin mii si mii de metode bune sau mai putin bune.
Eu una am incercat tot, de la pastile care au avut efectul dorit desi nu ma asteptam dar m-am ales cu problemutze nu grave la stomacel,DAR intru-un sfarsit am ajuns de unde am plecat dupa un an , pana la diete de toate neamurile.Cu pastilele Super Slim am slabit in 2 luni 10 Kg dar nu mancam mai nimic in schimb turnam pe gat apa incat ma gandeam cum sa imi lipesc un pahar de gura pentru ca imi produceau ff multa sete .De acasa pana la piata victoriei deja beam 1 litru de apaeu care acum ma rog de o jumate de litru.
Ma simteam ok dar parca furasem un corp si il purtam total aiurea la doar 50 kg.
Acum la greutatea de 60 kg ma simt bine in pielea mea insa stiu ca trebuie sa fac multttt sportptr tonifiere la picioare ,putine abdomene ca burtica nu prea am,asa ca am scos aparatul de acasa Leg Magic si trag tare.
Stiu ca poate multi vor spune dar de ce nu te duci la sala? Si am sa raspund sincer.
Pentru ca am fost si nu imi place sa merg singura si nu am prietene in apropiere care sa vina cu mine si parca toate slabutzele alea si instructoarele de acolo se uita la mine cum inerc din rasputeri sa dau jos piciorusele de elefantel jos si privirile alea pe furis din ceafa ma enerveaza si imi vine sa plec.
Asadar daca e sa intram in amanunte ca sa ai cu adevarat succes ar trebuii sa mai stai si prin saloanele de remodelare corporaladar de unde timp si banuti?
Asa ca apelam la educarea organismului cu hrana sanatoasa cu sport acasica sau in aer liber ( desi nu am renuntat la ideea de a merge la o sala ,dar cu cine ???) si sigur in cateva luni ne vom simti revitalizate.

Nu am fost niciodata grasa in adevaratul sens al cuvantului ,tot timpul de cand ma stiu am avut acele forme si coapse groase.Niciodata indiferent cat am slabit ele nu s-au schimbat ce sa le fac ,am facut si sport ,degeaba.
Practic nu pot schimba ceva ce genetic asa este ,doar sa mentin si sa infrumusetez si bineinteles sa invat sa ma iubesc pe mine.
Bineinteles ca din acesta cauza m-am mutilat psihic ca sunt grasa ptr ca am avut parte si de persoane care m-au facut sa ma detest si mai tare. Cred ca am trecut cam prin toate stadiile ,suparare,depresie,plansete..etc.
Majoritatea persoanelor spun ca dupa casatoriee ingrasi ,ceace mie personal mi se pare fals.Am 21 de ani sunt casatorita de 2 ani si am mai multa grija de mine si frica de a ma ingrasa decat in adolescenta.Desi am o munca de birou,incerc pe cat posibil sa fac cat mai multa miscare ,un exemplu ar fi faptul ca nu folosesc masina proprie ci merg pe jos si am ceva de mers avand in vedere ca eu stau in cartierul militari si lucrez in afumati si nu folossc decat metroul si un maxi taxi. Ca si masuri am 160 inaltime ,pana acum o saptamana 60 Kg dar de o sapt incoace am 58 pt ca
am slabit in 2 zile cu mancare sanatoasa si sport 1 Kg jumate,si m-am decis sa nu exagerez cu dieta ci doar sa incerc sa duc o viata sanatoasa sa am grija de mine sa fac si mai mult sport si sa incerc sa nu cad in plasa tentatiilor,desi cred ca o zi din saptamana am putea sa ne hranim poftele cu mici cantitati din alimentele interzise.Practic daca noi nu avem grija de noi si ne lasam prada tuturor factorilor interni si exteri sa ne afecteze sanatatea fizica pishica, unde o sa ajungem?
Suntem cele mai gingase fiinte si frumoase si trebuie sa ne mentinem in TOP.
Acum incerc sa imi educ organismul sa nu mai pofteasca la dulce si la mese care sunt doar bombe calorice.
de ex azi am mancat pana acum o portocala mai am una pa la 17:00 cand plec iar cand ajung acasa ,deoarece se face deja 18:30 poate chiar 19:00 fierb orez cu o rosie sau cu un ou fiert fara paine si gata.
Suntem toate constiente ca aceste bombe calorice nu ne duc spre nimic promitator ,ar nu fac eu pe lupul moralist care de sarbatori doar am mancat toate bombele de la sarmale la pizza si am dormit.
Cnd ma trezesc din aceasta lene de a ma mai interesa ce bag in stomac,imi dau pumni incap si am atata ciuda pe mine cand le vad pe fetele inalte si slabe ca umbla cu pantde piele mulati si eu nu mai stiu in ce blugi sa imi mai ascund picioarele ,ma intreb de ce nu am fost mai atenta in asa fel in cat sa reusesc sa ma modelez si eu ca lumea.
Dar nicioadata nu o sa am 180 si 50 de kg,poate 50 de Kg da dar 180 niciodata.
Acum ca am aberat atat si v-am plictisit,am si pretentia sa aud ce parere aveti voi intre a tine o dieta de 2 -3 - 4-5 luni (slabesti cat vrei si dupa de lasi iar in prada caloriilor) sau alegerea alimentelor sanatoase si bune mereu,pentru ca daca noi incepem azi poate si cel de langa noi va fi tentat sau va avea ambitia de a ne urma exemplu.
Sa fim sau nu un exemplu?
Buna Mariangela,
E frumos tot ce ai scris, ti-am vazut si pozele si arati bine( esti si f frumoasa ), intr-adevar picioarele le ai mai grosute, dar asta iti e conformatia. Am o prietena care arata exact ca tine ( mica in partea de sus si mai mare de la solduri in jos). A slabit la un moment dat vreo 10 kg si, ce pot sa zic....la picioare arata f bine, ea oricum avea un mijlocel, dar ce te faci cu partea de sus , ca la maini era mai mult schelet. Dupa parerea mea, ii statea bine undeva pe la jumatatea drumului.
Cand vei slabi, o sa dai jos de peste tot, nu numai de la coapse. Poate doar sa faci sport pentru partea aceasta. Nu e nevoie sa mergi la sala, e f bine si acasa.
Insa, cu alimentatia, nu prea sunt de acord. Deci, tu daca iti calculezi caloriile pt ieri, ai maxim 300!!!
Asta e foame curata, nu gluma. In ritmul asta o sa ajungi sa lesini in cateva zile ( stiu din experienta, rezistam 2 zile, a 3-a imi scadea glicemia , mi se inmuiau picioarele si ma opream la prima cofetarie ca sa imi revin!
N-ai voie sa cobori sub 1000 de calorii sub nici o forma, ca doar n-ai de gand sa traiesti toata viata cu 2 portocale si un ou fiert?
Arunca-ti o privire in forum, la ce dieta ti s-ar potrivi si incearca sa o personalizezi.
Fa-ti meniul de seara si calculeaza cate calorii vrei sa mananci, ca sa fii sigura ca nu te infometezi!
Sper ca n-am fost prea dura, dar nu poti spera in minuni peste noapte, trebuie sa ai rabdare!
Daca ai nevoie de sfaturi, aici suntem!
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #8 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 14:07:46
Mariangela's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 160cm, 50kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

Citat:
Anterior postat de lalita Vezi mesajul
buna sincer asta si e cea mai mare greseala,si toate o facem mereu. Adica ne propunem sa tinem o dieta,pana slabim,si apoi ne miram de ce ne ingrasam inapoi, e logic de ce.Pt ca nu poti sa pretinzi sa mananci iar orice,fara sa faci nici sport,si sa te mentii.. Orice dieta ai tine,tot se pun inapoi,mai repede sau mai devreme daca nu ai f mare grija. Am vazut asta si pe pielea mea,si cand am slabit f usor,tot s-au pus inapoi. Depindea doar de mine,trebuia sa cotinui tot cam asa,adica mancand sanatos,si poate doar o data pe saptamana sa imi permit ceva dulce.Deci de asta eu nu cred in efectu yo-yo,e doar greseala noastra. Pt ca ne amagim ca apoi vom putea manca iar tot ce vrem,cand vrem,dar nu exista asa ceva.
Ah si te admir f mult ca acum dupa casatorie,ba chiar ai mai mutla grije de tine,asa gandesc si eu. Dar e adv ca multe femei fac chiar invers,si nu voi intelege niciodata aceasta conceptie total gresita.
Ma bucur ca si tu lalita gandesti asa si cred ca asa este corect fata de partenerii nostri pentru ca arata grija si pespectul pe care il porti si cat de mult te intereseaza sa il multumesti mereu.
Mariangela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #9 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 14:08:44
ras_cristalin's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit re: Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

Citat:
Anterior postat de Mariangela Vezi mesajul
Multumesc mult andruta pentru vb frumoase si ptr incurajari ,si app portocalele si apa asta mananca la servici ca nu am cum altcela acasica probabil orez cu ciuperci simplu suc din lamani si portocale :**
Asa... asa da. Dar sa papi de 1000 de calorii musai.
Apropo, subscriu... chiar esti frumoasa
__________________
  #10 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 14:09:27
andra_aly's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Implicit re: Mariangela-Sa fim sau nu un exemplu ?

dupa cum spune si sabine. nu aduni mai mult de 300 kcal daca mananci doar atat eu zic ca la tine ar merge f mult sport. ceva care sa iti solicite "picioarele de elefant" cum le spui tu
succes mary imporant e sa nu papi sub 1000 kcal

Ultima dată editat de andra_aly; 04 feb 2010 at 14:11:42.
 

Informatii despre slabit
calorii, dieta, exemplu, fim, jurnale, mariangela, sanatos, slabit

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Slabute din Hunedoara teodora Judetul Hunedoara 81 25 apr 2013 17:27:15
As vrea sa sterg un meniu care nu se mai poate sterge dorutza Calculator Nutritional 3 18 dec 2012 19:42:15
Este bine sau nu sa bem apa in timp ce facem sport? mvthebest Sport 34 12 ian 2012 15:17:24
Nu pot sa salvez un aliment Baciu Mihaela Calculator Nutritional 12 26 feb 2011 22:44:21
Lecitina sau spirulina ingrasa? Sau nu? isza Suplimente 5 17 oct 2009 15:38:32

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole