Sonya slabeste (jurnal)
Discuta despre Arhiva jurnale slabit in cadrul subiectului Sonya slabeste (jurnal), parte din categoria Jurnale slabit pe "Slabute.ro"; Citat:
Anterior postat de sonya
Ma mai intreb ceva..chestia asta cu calculatul caloriilor..chiar functioneaza?
Stiu ca e indicat sa mananci ...
Bine ai venit în comunitatea Slabute.ro!
Dacă eşti pentru prima oară pe forumul slabuţelor, citeşte ghidul slăbuţelor începătoare, iar după ce te familiarizezi puţin, te aşteptăm printre noi, în comunitatea de slăbuţe, unde stilul de viaţă 100% sanatos si slăbitul inteligent stau la baza acestei comunităţi. Pentru a putea să te sfătuieşti cu slăbuţele, trebuie să te înregistrezi (clic pe link).

25 oct 2009, 14:16:49
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
|
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 22
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 48kg
|
|
Re: Sonya slabeste (jurnal)
Citat:
Anterior postat de sonya
Ma mai intreb ceva..chestia asta cu calculatul caloriilor..chiar functioneaza?
Stiu ca e indicat sa mananci cel putin 1200 la zi pt inceput dar eu consum si mai putin pentru ca imi ajunge, ma satur cu mai putin..
Dar oare functioneaza?Sau e ceva teoretic cu calcul e calorii?
Nu am asa mare experienta in diete 
|
DA ! pe mine asta ma ajutat sa slabesc in jur de 12 kg ... asa k incearca si tu
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1886 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1369 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1628 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 14:19:11
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
|
Data înregistrării: 21 oct 2009
Locaţie: Roma, Italia
Dieta: Personalizata
Date: 165cm, 76kg
|
|
Vai ce bine sa am o cofirmare ma ajuta sa merg mai departe .. multumesc
sonya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2616 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2099 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1583 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 14:20:54
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
|
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 22
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 48kg
|
|
cu multa placere, si mai ajuta mu;lt cel putin pe mn ma ajutat enorm, e sa nu pap dupa 19 seara cel tz. mai gesesc uneori si calc stramb  dar a 2 a zi stiu ce am de facut nu depasesc 1000 kcal. si uite asa ma mentin. AJUTA crede ma  !
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1886 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1369 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1628 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 14:46:26
|
|
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
|
Data înregistrării: 24 oct 2009
Locaţie: Slobozia, Romania
Vârsta: 33
Date: 169cm, 60kg
|
|
Buna Sonya.
Sunt si eu noua aici. Nu stiu cat te ajuta jurnalul asta, insa pot sa spun ca 20kg nu e mult si nici greu. Nu sta cu gandul la asta tot timpul si mananca sanatos si ai sa vezi ca rezultatul te va uimi.
Eu am slabit 25 si mai vreau vreo 10. Dupa parerea mea, ai inceput cum nu se putea mai bine. Sa renunti la paine, prajeli si tot ce ingrasa, e un lucru bun. Poti manca paine, dar in cantitati cat mai mici. Important este sa renunti si la sucuri si la mesele de dupa 7 seara.
Cu tae-bo, am incercat si eu, nu m-a tinut mult si regret, pentru ca sunt sedentara si ar fi trebuit insistat, pt tonifierea musculaturii.
Iti urez mult succes si iti recomand sa verifici cantarul 1 data pe sapt. Parerea mea. Am incercat jdemii de metode si ce ti-am zis mai sus mi s-a parut cel mai usor. Si crede-ma ca eu chiar m-am rasfatat pe tot parcursul si cu prajituri si paine cateodata si altele, dar mereu erau la masa de pranz. Seara, daca mi-era foame dupa ora z, bagam un iaurtel cu cereale fitness (o cana) si-mi trecea pana a doua zi 
Deh, e greu sa treci de la un matz gros la unul subtire asa brusc.
Hai bafta si sa ne vedem slabute
ses, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1846 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1329 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 555 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 14:55:14
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
|
|
|
As putea sa mananc ceva dulce tinand cont de calorii, fara sa ma simt super vinovata totusi?
Sau trebuie sa renunt la gandul asta?
Partea asta mi se pare cea mai grea, nu sunt moarta dupa dulciuri dar uneori imi lipseste cornul de dimineata de ex sau biscuitii ca sa nu mai zic de ciocolata si inghetata..
sonya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2616 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2099 kcal/zi.
Pentru
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 14:59:02
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
|
Data înregistrării: 02 oct 2009
Locaţie: Targoviste, Romania
Vârsta: 28
Date: 165cm, 94kg
|
|
Citat:
Anterior postat de sonya
As putea sa mananc ceva dulce tinand cont de calorii, fara sa ma simt super vinovata totusi?
Partea asta mi se pare cea mai grea, nu sunt moarta dupa dulciuri dar uneori imi lipseste cornul de dimineata de ex sau biscuitii ca sa nu mai zic de ciocolata si inghetata..
|
Si eu ma mai rasfat cateodata cu biscuitei dietetici, sau dulciuri de asemenea dietetice. Se gasesc o gramada de produse cu un numar de calorii mult mai mic decat cele pe care le mancam noi pana acum. Si dupa cum ai zis, atata vreme cat tii cont de calorii se poate. Dar bineainteles, sa nu exagerezi.
mayadyz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2299 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1782 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1266 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 15:03:03
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
|
Data înregistrării: 11 oct 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 21
Date: 160cm, 47kg
|
|
Citat:
Anterior postat de sonya
|
si eu eram dependenta de dulciuri...defapt mai sunt  dar incerc sa pap cate un baton cu cereale pe zi...sau o bucatica de ciocolata amaruie...de astea cu mai putine calori...ca sa nu renunti asa dintro data la dulciuri ca stiu ce e greu...si cand mai vrei cate ecva dulce...dai cu apa...sau cu ceai  si imi cer inca odata scuze pt prajitura mea din jurnal
|

25 oct 2009, 15:09:29
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
|
|
|
tocmai m'am rasfatat cu o feliuta de chec o sa incerc sa nu depasesc totusi limita de calorii pe azi , pana acum am : Total ingerat
626
Pentru
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 15:39:43
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
|
Locaţie: Focsani, Romania
Dieta: am scos painea si dulciurile total din meniu!
Date: 170cm, 59kg
|
|
si eu practic taebo si intradevar ma ajuta!
Pammy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1935 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1418 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1161 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 16:03:15
|
|
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
|
Locaţie: Slobozia, Romania
Vârsta: 33
Date: 169cm, 60kg
|
|
Citat:
Anterior postat de sonya
tocmai m'am rasfatat cu o feliuta de chec o sa incerc sa nu depasesc totusi limita de calorii pe azi , pana acum am : Total ingerat
626
|
Foarte bine snonya, tine-o tot asa!
Vrei sa slabesti, nu?
Pe cine incerci tu sa pacalesti? Pe mine? Pe fetele de aici?
 Trezeste-te! Asa nu dai tu jos douajde kile, in veci.
In fine, fa ce vrei. Pun pariu ca te superi pe mine si vei face tabara cu fetele astea bineintentionate care ti-au incurajat "feliuta ta de chec".
Iti propun un targ daca te tzine. Un pariu, mai bine zis. Eu vreau sa dau jos 10 kg. Hai sa vedem care da jos prima, pe primele 5, ce zici? Te bagi?
ses, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1846 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1329 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 555 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|
Reguli de postare
|
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|