Sonya slabeste (jurnal)
Discuta despre Arhiva jurnale slabit in cadrul subiectului Sonya slabeste (jurnal), parte din categoria Jurnale slabit pe "Slabute.ro"; Citat:
Anterior postat de ses
Foarte bine snonya, tine-o tot asa!
Vrei sa slabesti, nu?
Pe cine incerci tu sa ...
Bine ai venit în comunitatea Slabute.ro!
Dacă eşti pentru prima oară pe forumul slabuţelor, citeşte ghidul slăbuţelor începătoare, iar după ce te familiarizezi puţin, te aşteptăm printre noi, în comunitatea de slăbuţe, unde stilul de viaţă 100% sanatos si slăbitul inteligent stau la baza acestei comunităţi. Pentru a putea să te sfătuieşti cu slăbuţele, trebuie să te înregistrezi (clic pe link).

25 oct 2009, 16:06:37
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
|
Data înregistrării: 11 oct 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 21
Date: 160cm, 47kg
|
|
Re: Sonya slabeste (jurnal)
Citat:
Anterior postat de ses
Vrei sa slabesti, nu?
Pe cine incerci tu sa pacalesti? Pe mine? Pe fetele de aici?
 Trezeste-te! Asa nu dai tu jos douajde kile, in veci.
In fine, fa ce vrei. Pun pariu ca te superi pe mine si vei face tabara cu fetele astea bineintentionate care ti-au incurajat "feliuta ta de chec".
Iti propun un targ daca te tzine. Un pariu, mai bine zis. Eu vreau sa dau jos 10 kg. Hai sa vedem care da jos prima, pe primele 5, ce zici? Te bagi?

|
ses nu o certa...ca intrun fel eu sunt de vina...vam invitat la prajitura mea virtuala...si ei i sa facut pofta...  eu am zis sa o mancam la mine in casata...in jurnal...nu acasa...oricum am incercat sa sterg poza..dar nu am mai reusit  laso ca e la inceput...asata este cu toate mai pacatuim...dar daca nu face din asta un obicei e bine...eu nu o incurajez sa manace acum...dar daca se duce si face sport si da jos feliuta aia...e bine...
|

25 oct 2009, 16:41:57
|
 |
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
|
|
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 28
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 166cm, 54.6kg
|
|
Citat:
Anterior postat de sonya
Am hotarat sa imi deschid si eu un fel de jurnal de slabit in speranta ca o sa ma motiveze in vreun fel.
De vreo 4 zile bantuiesc forumul, calculez calorii si incerc sa ma tin de slabit.
Rezultate se vad dupa cantar, am slabit 0,5 kg, desi eu nu simt nimic.
Am renuntat de vreo saptamana si ceva la paine, dulciuri (in afara de nestle fitness si activia), sare, prajeli, grasimi, uleiuri etc.
Incerc sa mananc mai sanatos si moderat.
Dupa calcule si constitutie greutatea mea ideala ar fi de 65 kg..deci trebuie sa dau jos inca 20,5.. mi se pare irealizabil, nu ma pot imagina slaba de nicio culoare dar pentru moment am vointa si incerc sa ma tin.
La capitolul sport am inceput taebo acasa si o sa incerc sa ma antrenez zilnic, cat de putin dar sa fie acolo 
Orice sfat si incurajare sunt binevenite!
V'am pupat
|
Buna Sonya si bine ai venit printre noi
Felicitari pentru 500 grame date jos, acesta este inceputul 
Cu rabdare vei ajunge si la minus 5 kg, apoi minus 10 si tot asa pana la greutatea dorita
Toate slabutele de aici te vor ajuta si te vor sustine, si eu ma numar printre ele  asa ca daca ai nevoie de ajutor ma poti intreba oricand
Nimic nu este irealizabil, totul sta in a vrea sa faci ceva pentru corpul tau, daca dorinta exista, vor fi si rezultate pe masura
Bravo de schimbarile pe care ai inceput sa le faci, si felicitari ca te-ai apucat si de sport. Sportul te va ajuta sa iti modelezi un corp frumos
Incearca sa limitez produsele de panificatie si cele prea mult procesate, mezeluri, dulciuri, bauturi carbogazoase, fast-food-uri....
Iti doresc mult succes in drumul catre slabuta din tine 
* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice
* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor
* SLABUTE VOUCHER
Descopera cumparaturile cu stil!
** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Slabuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 16:51:03
|
 |
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
|
|
Data înregistrării: 24 ian 2009
Vârsta: 28
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 166cm, 54.6kg
|
|
Citat:
Anterior postat de ses
Vrei sa slabesti, nu?
Pe cine incerci tu sa pacalesti? Pe mine? Pe fetele de aici?
 Trezeste-te! Asa nu dai tu jos douajde kile, in veci.
In fine, fa ce vrei. Pun pariu ca te superi pe mine si vei face tabara cu fetele astea bineintentionate care ti-au incurajat "feliuta ta de chec".
Iti propun un targ daca te tzine. Un pariu, mai bine zis. Eu vreau sa dau jos 10 kg. Hai sa vedem care da jos prima, pe primele 5, ce zici? Te bagi?

|
Ses te-as ruga sa fii mai buna...
Nimeni nu a incurajat-o sa manance acea feliuta de chec, dar chiar daca a papat-o nu trebuie sa o abordez in felul acesta.
Inca din primele mele mesaje, de cand am creat aceasta comunitate, am explicat, nu toate fetele stiu sa se alimenteze corect si menirea mea, iar dupa a fetelor care vroiau sa ajute, este sa explice, sa invete si pe alte noi-venite ce se inseamna sa mananci corect, sa slabesti inteligent...
Nu se pune problema de a face cu cineva tabara de aici, noi toate suntem o familie si nu voi lasa sa fie altfel...
Mult succes in pierdrea kg.
ps: Ajuta si lasa-te ajutata...
* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice
* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor
* SLABUTE VOUCHER
Descopera cumparaturile cu stil!
** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Slabuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 16:54:38
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
|
Data înregistrării: 27 sep 2009
Vârsta: 35
Dieta: deficit caloric 500 sport+500 hipocalorica+GL
Date: 160cm, 66.9kg
|
|
Sonya, chiar ajuta sa fii mereu cu 500 de calorii in deficit, dar sa nu scazi sub 1000 pt. ca e posibil sa te trezesti dupa niste luni cu un metabolism incetinit (frig, somn, oboseala si pus pe acumulare, chiar daca tu nu ii dai prea mult). Mai bine compensezi cu sport ca ajungi in deficit 500, decat sa scazi sub 1000. Mai ales tot timpul, nu conteaza o zi in care scazi, daca e la nivel de exceptie.
S-au facut studii din care a reiesit ca s-a slabit mai mult pe termen lung la 1000-1200, si s-au mentinut rezultatele, decat la 700-800 de calorii. Cel mai sanatos e sa mananci si sa faci sport, nu sa te infometezi.
Cat despre dulciuri, daca limitezi cantitatile, e ok. Eu am slabit 40 de kg gustand cate o gura maxim doua din prajitura sau inghetata sotului.
Mai nou, cand nu mai pot si nu mai pot si as mancat o prajitura imi fac spuma de albuse de ou, cu praf de zaharina si cu cacao, daca musai vreau cantitate mai mare folosesc zaharina. Nu e sanatoasa consumata tot timpul, dar ca exceptie chiar n-are mare chestie.
Daca nu renunti, se poate. Decat sa ramai la fel e posibil sa-ti placa sa slabesti, chiar daca dureaza mai mult. Uneori motivatia e mai importanta decat vointa, pt. ca macar asa o vei lua de la capat dupa scaparile vointei.
|

25 oct 2009, 17:28:57
|
|
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
|
Data înregistrării: 24 oct 2009
Locaţie: Slobozia, Romania
Vârsta: 33
Date: 169cm, 60kg
|
|
Mada, esti o tipa de treaba si nu am vrut sa te fac vinovata pentru prajitura ta, sub nici o forma. Scuze daca asa ai inteles. In fond, ca si dara, si eu ma mai rasfat, insa acum, cand am scapat de greu, de cele de 20 de kg si am ajuns la targetul propus. Cele 10 kg ce vor urma, este un nou target. Asa cum sunt acum, am fost mai mereu, dar cu 10 kg mai putin, e mai mult o curiozitate.
(Recunosc ca ma mai rasfatam si in timpul procesului de slabire, dar la primele 10kg, absolut deloc). Pentru mine asta inseamna o dovada de slabiciune. De multe ori am facut dulciuri in casa si mancau si sotul si copilul si eu nici nu puneam gura. Nu a fost usor, dar vroiam cu tot dinadinsul sa revin la greutatea initiala. Stiam ca va trebui sa sufar dupa dulciuri (chiar eram pofticioasa) si am slabit mai repede decat speram. Era minunat sa vad cum imi raman hainele largi.
slabuta, tu ai rolul tau aici, eu, rolul meu. Nu ti-am caracterizat comentariile, dar daca vrei, pot sa o fac acum. Faptul ca le ajuti pe fete sa invete sa manance (adica sa consume alimente sanatoase), este de apreciat din partea mea. Jos palaria! Daca te-am deranjat pe tine atat de tare cu comentariul meu, cere-mi sa imi dezactivez contul si am s-o fac. Nu te obosi sa ma certi. Asa vad eu lucrurile. Nu-ti place, mergi mai departe.
Sonya, astept raspunsul tau pentru pariu.
Parerea mea este ca, la fel ca si la tigari, greu e inceputul. Cand incepi sa vezi rezultatele si capeti incredere in fortele tale, devine o joaca.
Eu tot asa am renuntat si la fumat. BRUSC. Si fumam, nu gluma. 1 pachet jumate pe zi. Intr-o zi, am zis STOP tigari. Si am ramas cu 18 bucati in pachet si le am si acum, tot 18.
Pariul asta este o motivatie in plus, pe langa cele personale, de a reusi sa slabim.
So?
ses, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1846 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1329 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 555 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 18:03:25
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
|
Data înregistrării: 23 oct 2009
Vârsta: 31
Dieta: numar calorii
Date: 167cm, 77kg
|
|
nu CE ai spus a deranjat... ci CUM ai spus. poate nu e treaba mea sa ma bag in discutia asta.. insa sunt multe persoane care tind catre mici rautati gratuite... si nu e cazul. fiecare decide ce e mai bine pentru el. si daca fata a mancat chec azi... sunt convinsa ca nu ne va spune noua ca suntem vinovate pt asta.
schatzi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2325 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1808 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1551 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 19:52:15
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
|
Data înregistrării: 22 iul 2009
Locaţie: Brasov/Bucuresti, Romania
Vârsta: 27
Dieta: 1400 kcal/zi
Date: 172cm, 73.2kg
|
|
Ses, hai si la mine in jurnal sa-mi dai niste sfaturi
|

25 oct 2009, 20:00:32
|
|
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
|
|
|
Citat:
Anterior postat de karmara
Ses, hai si la mine in jurnal sa-mi dai niste sfaturi 
|
N-am inteles ce ai vrut sa demonstrezi cu asta...
ses, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1846 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1329 kcal/zi.
Pentru
[ Calculator calorii]
|

25 oct 2009, 20:07:29
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
|
Data înregistrării: 22 iul 2009
Locaţie: Brasov/Bucuresti, Romania
Vârsta: 27
Dieta: 1400 kcal/zi
Date: 172cm, 73.2kg
|
|
Citat:
Anterior postat de ses
N-am inteles ce ai vrut sa demonstrezi cu asta... 
|
Mai nimic, doar eram curioasa sa vad ce mi-ai spune mie daca ai avut reactia asta la ea pentru o felie de chec.
Oricum banuiesc....probabil ai spune ca eu nu vreau sa slabesc,nu?  Poate asa si e...
Eu una chiar nu prea inteleg de ce trebuie sa eliminam alimentele in loc sa le reducem...
Wow, si tu ai slabit asa de multe kg mancand 700 kcal/zi? Sau sper ca era doar un exemplu izolat in meniul tau...
In cat timp?
|

25 oct 2009, 20:21:43
|
|
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
|
|
|
Citat:
Anterior postat de karmara
Mai nimic, doar eram curioasa sa vad ce mi-ai spune mie daca ai avut reactia asta la ea pentru o felie de chec.
Oricum banuiesc....probabil ai spune ca eu nu vreau sa slabesc,nu?  Poate asa si e...
Eu una chiar nu prea inteleg de ce trebuie sa eliminam alimentele in loc sa le reducem...
Wow, si tu ai slabit asa de multe kg mancand 700 kcal/zi? Sau sper ca era doar un exemplu izolat in meniul tau...
In cat timp?
|
Draga mea, daca observi, sunt noua si abia acum incercam sa ma joc cu meniul sa vad "cu ce se mananca". Ce ai vazut tu acolo, e .. ipotetic sa zic asa. Nu am slabit doar cu 700 de calorii, dar in general, cam pe la valoarea asta ma invarteam. Eu, de ex, de la Mc mananc salata de ton doar si 1 apa plata la 0.5L. 
Dar am mai spus ca ma mai si rasfatam. Nu stiu ce ai citit tu.
Si din partea mea, pentru rautatea de mai devreme, nu-ti fa griji, n-as fi spus nimic. Poti sa mananaci maioneza pe paine, ca nu mananci pe corpul meu.
Cumnata mea a slabit 5 kg in 2 sapt numai din renuntarea la sucuri (ea bea cola), paine si mesele noaptea. Asa ca nu te mai mira atat.
Pentru
[ Calculator calorii]
|
Reguli de postare
|
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|