Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 00:41:01
Poofy Girl's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 12 feb 2010
Locaţie: Piatra Neamţ, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Criză financiară!
Date: 175cm, 110.8kg
Mesaje: 344
Aprecieri acordate: 84
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 66 mesaje
Implicit Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

...ştiu că asta aduce varice. Dar vreau să pot! Şi-i bun că am început cu "vreau!"

Deci, ăsta să-mi fie jurnal. Prea multe n-am să scriu acum, că mă tot şutui singură de vreo doo ceasuri să mă bag în pat, dar recuperez mâine.

În principiu, Diana mă cheamă, am vârsta simetrică de 22 de ierni (cine-i născut în deceeembrie? Isus, Isus, Isus....şi cu mine), scriu foarte haotic şi tip live chat, presărat cu accente moldovineşti, că de! Rădăşinile...

N-am chef să fiu mereu simpatică, de cele mai multe ori nu sunt nici când vreau, metoda mea de deplasare este prin rostogolire, şi idealul meu e să pot păşi din nou ca barza (fără implicaţii legate de sarcină, ci doar de subţirimea picioroangelor). Şi să-mi încrucişez picioarele. Ştii cum e, niciodată nu apreciezi ceva la adevărata valoare până nu pierzi acel ceva. Ceva-ul meu este să pot sta picior peste picior. Şi să pot alerga. Şi să pot respira fără să transpir găleţi de sudoare! Şi să pot purta şi altceva decât pantaloni lungi negri şi tricouri care mă fac să arăt ca un tub. Şi mai sunt...

În decembrie aveam 92 de kile şi nu realizam cât de mare am "crescut" -> vezi albumu' meu personal. Am ajuns (habar nu am cum!) la 84 kg, cel puţin aşa mă minte frumos aparatul dubios-looking de la sala de sport. Diferenţa nu este extraordinar de vizibilă, mai am multe kile de pierdut pe drum. Şi, contrar altor păreri, abia aştept ca, prin slăbire, să mă descotorosesc de cel puţin jumate din gabaritul sânilor mei de acum. Sunt hidos de mari. Şi de incomozi.

De felu-mi sunt cam neconştiincioasă şi delăsătoare, dar am să-mi pun un memento pe telefon să postez aici. Dacă nu, bunghiţi-mă, merit fiecare urecheală!

Am cochetat prin aprilie cu dieta Scarsdale, pe care n-am reuşit s-o termin din motive financiare, dar care a contribuit la pierderea mea în greutate cu vreo două kilograme. Bun şi-atât! Dacă n-am terminat-o, cel puţin am recomandat-o mai departe unor prietene (viitoare miresici), care au slăbit tare frumos şi îmi umblă prin faţa ochilor ca exemple vii, neretuşate digital.

Acum m-a pocnit dieta disociată. Să vedem cât m-o ţine.

Recapitulez cu bonul de la cântarul dubios în faţă:

03.08.2010

Greutate: 83,6 kg
Înălţime: 1,72 m
(2cm fiind cred tălpile de la adidaşi, dacă nu cumva m-a pocnit vreo creştere târzie)
Estimarea grăsimii corporale:
- Indexul de grăsime: 29,3%
- Cantitatea de grăsime: 24,4 kg
- Greutatea netă: 59,2 kg

Greutatea Dvs ideală este cuprinsă între 56,0 kg-75,4kg
Indexul Greutăţii Corporale actuale este 27,6. Valoarea normală a IGC este cuprinsă între 19,5-24,9


Astea fiind zise, mă mai cântăresc după o săptămână de disociată (dar-ar Domnu' voinţă să mă ţin de ea), şi mai torn aici.

Ne mai citim! Îmi trag un ultim şut în derriere în direcţia pat.

Cu prietenie,
Dia
__________________
"A goal is a dream with a deadline!" (Napoleon Hill)

Ultima luptă cu kilogramele:
START: 04.02.2017 - 121 kg
Target 20.07.2017 - 105 kg
Target 01.09.2017 - 95 kg
Target 01.12.2017 - 80 kg

TARGET FINAL: 01.02.2018 - 75 kg (greutatea de acum 10 ani)

[vechi] Vreau să pot sta din nou picior peste picior! Jurnal de pufoasă
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Poofy Girl:
IVIS (29 ian 2013), rozica1965 (16 apr 2013)
  #2 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 02:13:47
Cassy's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iul 2010
Locaţie: bv, Romania
Vârsta: 27
Date: 162cm, 70.6kg
Mesaje: 1.721
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

Buna Diana. Bine`ai venit printre noi.
Te asteapta o cale lunga..cred .Felicitari ca te-ai hotarat la o dieta, acesta e primul pas.. . Ce sa-ti mai zic.. Sa nu te infometezi.. asta am invatat eu pe aici. Sa nu scazi sub 1000kcal indiferent de ce dieta tii. Sa bei multe lichide, chiar daca eu nu pot. Sport, ar fi bine sa incepi cu ceva usor, dupa care sa maresti intensitatea exercitiilor.Daca vei calca stramb, ( asa cum fac eu in ultima vreme ) NU renunta.Cam astea ar fi "sfaturile" pe care tii le pot da, avand in vedere ca nici eu nu sunt prea veche pe aici. Spor si la cat mai mult kg in minus !
Cassy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2208 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1691 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1692 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #3 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 10:09:21
Poofy Girl's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 12 feb 2010
Locaţie: Piatra Neamţ, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Criză financiară!
Date: 175cm, 110.8kg
Mesaje: 344
Aprecieri acordate: 84
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 66 mesaje
Implicit Re: Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

Săru'mânuţele de primire, Cassy!
Cale lungă - cale lungă... dar ce bine mă simt când mă uit la tickerul meu şi văd că am de pierdut kilograme care încep cu 1... nu cu 2...

Copiez ce-am scris la topicul disociatei:
Sunt în a treia zi a unei disociate pe care, dacă n-am citit-o undeva, înseamnă că am inventat-o eu.
Programul meu:
Ziua 1: fructe
Ziua 2: carne
Ziua 3: legume
Ziua 4: lactate (am să mor în chinuri aici, sunt aproximativ alergică la ele, deşi îmi plac de mor. Dar cum am şi lipsă de calciu, fac un compromis şi mă stufez cu brânză )
Ziua 5: peşte
Ziua 6: orez
Ziua 7: sucuri de fructe/legume (am să mizez pe sucul de tomate )

Cred că e un pic cam drastică faţă de ce am mai văzut pe aici, dar oricum nu am de gând să o ţin prea multă vreme, maxim 2 săptămâni, atât cât să mai dea puţin înapoi cifrele de pe cântar şi să mă motivez mai mult. Şi mănânc pe săturate (ieri la carne am şi călcat pe lângă (am dat iama în jeleuri, dar chiar şi fără jeleuri, depăşeam lejer 1400kcal)). Multe calorii, ştiu, dar simt touşi un progres, având în vedere că înainte de dietă cred că treceam de 3000 kcal pe zi.


La partea cu lichidele lucrez, nici eu nu beam mai mult de 3-4 păhăruţe mici pe zi, nu simţeam nevoia. Acum ajung cu chiu cu vai la 1,5 l pe zi (calculatorul de aici îmi arată că minimul ar fi de 2,5 l pe zi - exclus!!) şi sper să ajung la 2 litri şi să rămân acolo. Acasă nu prea beau apă. La serviciu însă, am mereu o sticluţă de jumate lângă mine, pe care o tot reumplu. Merge mai bine cu sticla de jumate. Când îmi luam petul de 2 litri, mă descurajam numai când mă uitam la el. Partea bună e că mi s-a mai îmbunătăţit aspectul pielii de când cu apa. Partea proastă e că transpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir..... E de ajuns să mă ridic de pe scaun sau să merg pe stradă şi să mă opresc brusc, că începe să-mi curgă apa şiroaie pe faţă şi pe şira spinării de parcă abia am ieşit de la un antrenament istovitor de aerobic unde n-am avut prosop.

Că veni vorba. Sport. *chîm!* Fui de vreo câteva ori la eaerobic, îmi place mult, simt că "mă ciopleşte", dar spre ruşinea mea, nu reuşesc de-loc să ţin pasul cu celelalte gagici. Eu am fost scutită la sport toată viaţa mea de şcoler (datorită smasmofiliei şi dioptriilor mari), plus că am şi o problemă mare cu echilibrul. Pentru mine doi paşi stânga-bătut din palme-doi paşi dreapta-bătut din palme este o comedie în care sunt o actriţă cu grave probleme de coordonare Iar la exerciţiile cu serii de câte 8 repetări, mă apuc pe la a doua şi sfârşesc la a şasea... Eh, îmi revin eu, în timp!

Ce mai fac, merg de 2-3 ori pe săptămână, când am timp, la fitness. Încep şi închei cu câte 30-40 de minute la aparatele cardio (bicicleta eliptică - my fav! plus banda de alergat, care la mine e bandă de mers - nu pot alerga fără să leşin, plus că-mi ţopăie sânii în mod dureros, aşa că merg cu 7km/h variind treptele de înclinaţie). Între ele fac cam 30 de minute la aparatele pentru grupe musculare,, pentru talie, abdomen şi tot ceea ce înseamnă coapse şi poponeţ. Mai mereu găsesc greutăţile setate la câte 40-50 kg, eu le mut nonşalant la 16-24 kg şi fac câte 4 serii a câte 15 repetări.
Acum doar de m-aş duce mai des... Dar nu-mi vine, că n-am decât un schimb de haine pt sală pe care le tot spăl când vin acasă şi dau semne de uzură...sper să mă înnoiesc pe planul ăsta cât de curând.

De călcat strâmb... am pomenit cumva de jeleuri? Never gonna happen again! Am să mă mut pe Solano, 3-4 bombonele pe zi, când chiar nu mai pot de poftă de dulce. O fi bine, o fi rău?

Vă pup şi vă ţin la curent!
__________________
"A goal is a dream with a deadline!" (Napoleon Hill)

Ultima luptă cu kilogramele:
START: 04.02.2017 - 121 kg
Target 20.07.2017 - 105 kg
Target 01.09.2017 - 95 kg
Target 01.12.2017 - 80 kg

TARGET FINAL: 01.02.2018 - 75 kg (greutatea de acum 10 ani)

[vechi] Vreau să pot sta din nou picior peste picior! Jurnal de pufoasă
  #4 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 10:13:06
mysterious girl's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 17 iul 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 35
Dieta: stil de viata sanatos
Date: 165cm, 49.6kg
Mesaje: 809
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

Buna diana.
am venit si eu sa-ti urez bun venit si mult succes cu disociata sa ne tii la curent cu rezultatele pe care o sa le ai, ca mai mult ca sigur nu vor intarzia sa apara
mysterious girl, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1716 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1199 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1200 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #5 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 10:26:10
Poofy Girl's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 12 feb 2010
Locaţie: Piatra Neamţ, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Criză financiară!
Date: 175cm, 110.8kg
Mesaje: 344
Aprecieri acordate: 84
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 66 mesaje
Implicit Re: Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

Woop woop! Vă ţin, vă ţin!
Am 84 kile acum, un ţel realizabil ar fi să scad sub 80 până la începutul lui septembrie. Mysterious, mă uit la dimensiunile tale. Ce faină eşti! Hang in there!
__________________
"A goal is a dream with a deadline!" (Napoleon Hill)

Ultima luptă cu kilogramele:
START: 04.02.2017 - 121 kg
Target 20.07.2017 - 105 kg
Target 01.09.2017 - 95 kg
Target 01.12.2017 - 80 kg

TARGET FINAL: 01.02.2018 - 75 kg (greutatea de acum 10 ani)

[vechi] Vreau să pot sta din nou picior peste picior! Jurnal de pufoasă
  #6 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 11:47:34
RaluRalu's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 43
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

Buna, Dia!
Iti doresc multa bafta in lupta contra kilogramelor
Slabire usoara si o zi frumoasa ca tine!
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #7 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 11:54:41
nicoleta100's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

salutare bine ai venit!!!
spor la slabit!!!
vei vedea ca alaturi de noi vei reusi,trebuie doar sa ai rabdare si sa perseverezi
multa bafta!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #8 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 16:01:10
ianna's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

Bine ai venit printre noi si succes la slabit

atenbtie si la calorii cu dieta disociata... sa nu scazi sub 1000kcal/zi
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #9 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 18:11:39
Cassy's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iul 2010
Locaţie: bv, Romania
Vârsta: 27
Date: 162cm, 70.6kg
Mesaje: 1.721
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

Citat:
Anterior postat de Poofy Girl Vezi mesajul
Săru'mânuţele de primire, Cassy!
Cale lungă - cale lungă... dar ce bine mă simt când mă uit la tickerul meu şi văd că am de pierdut kilograme care încep cu 1... nu cu 2...

Copiez ce-am scris la topicul disociatei:
Sunt în a treia zi a unei disociate pe care, dacă n-am citit-o undeva, înseamnă că am inventat-o eu.
Programul meu:
Ziua 1: fructe
Ziua 2: carne
Ziua 3: legume
Ziua 4: lactate (am să mor în chinuri aici, sunt aproximativ alergică la ele, deşi îmi plac de mor. Dar cum am şi lipsă de calciu, fac un compromis şi mă stufez cu brânză )
Ziua 5: peşte
Ziua 6: orez
Ziua 7: sucuri de fructe/legume (am să mizez pe sucul de tomate )

Cred că e un pic cam drastică faţă de ce am mai văzut pe aici, dar oricum nu am de gând să o ţin prea multă vreme, maxim 2 săptămâni, atât cât să mai dea puţin înapoi cifrele de pe cântar şi să mă motivez mai mult. Şi mănânc pe săturate (ieri la carne am şi călcat pe lângă (am dat iama în jeleuri, dar chiar şi fără jeleuri, depăşeam lejer 1400kcal)). Multe calorii, ştiu, dar simt touşi un progres, având în vedere că înainte de dietă cred că treceam de 3000 kcal pe zi.


La partea cu lichidele lucrez, nici eu nu beam mai mult de 3-4 păhăruţe mici pe zi, nu simţeam nevoia. Acum ajung cu chiu cu vai la 1,5 l pe zi (calculatorul de aici îmi arată că minimul ar fi de 2,5 l pe zi - exclus!!) şi sper să ajung la 2 litri şi să rămân acolo. Acasă nu prea beau apă. La serviciu însă, am mereu o sticluţă de jumate lângă mine, pe care o tot reumplu. Merge mai bine cu sticla de jumate. Când îmi luam petul de 2 litri, mă descurajam numai când mă uitam la el. Partea bună e că mi s-a mai îmbunătăţit aspectul pielii de când cu apa. Partea proastă e că transpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir..... E de ajuns să mă ridic de pe scaun sau să merg pe stradă şi să mă opresc brusc, că începe să-mi curgă apa şiroaie pe faţă şi pe şira spinării de parcă abia am ieşit de la un antrenament istovitor de aerobic unde n-am avut prosop.

Că veni vorba. Sport. *chîm!* Fui de vreo câteva ori la eaerobic, îmi place mult, simt că "mă ciopleşte", dar spre ruşinea mea, nu reuşesc de-loc să ţin pasul cu celelalte gagici. Eu am fost scutită la sport toată viaţa mea de şcoler (datorită smasmofiliei şi dioptriilor mari), plus că am şi o problemă mare cu echilibrul. Pentru mine doi paşi stânga-bătut din palme-doi paşi dreapta-bătut din palme este o comedie în care sunt o actriţă cu grave probleme de coordonare Iar la exerciţiile cu serii de câte 8 repetări, mă apuc pe la a doua şi sfârşesc la a şasea... Eh, îmi revin eu, în timp!

Ce mai fac, merg de 2-3 ori pe săptămână, când am timp, la fitness. Încep şi închei cu câte 30-40 de minute la aparatele cardio (bicicleta eliptică - my fav! plus banda de alergat, care la mine e bandă de mers - nu pot alerga fără să leşin, plus că-mi ţopăie sânii în mod dureros, aşa că merg cu 7km/h variind treptele de înclinaţie). Între ele fac cam 30 de minute la aparatele pentru grupe musculare,, pentru talie, abdomen şi tot ceea ce înseamnă coapse şi poponeţ. Mai mereu găsesc greutăţile setate la câte 40-50 kg, eu le mut nonşalant la 16-24 kg şi fac câte 4 serii a câte 15 repetări.
Acum doar de m-aş duce mai des... Dar nu-mi vine, că n-am decât un schimb de haine pt sală pe care le tot spăl când vin acasă şi dau semne de uzură...sper să mă înnoiesc pe planul ăsta cât de curând.

De călcat strâmb... am pomenit cumva de jeleuri? Never gonna happen again! Am să mă mut pe Solano, 3-4 bombonele pe zi, când chiar nu mai pot de poftă de dulce. O fi bine, o fi rău?

Vă pup şi vă ţin la curent!
La partea cu transpiratul.. crede-ma ca si eu sunt cam la fel.
La mine e deajuns sa stau la caldura, fara sa fac nimic si tot transpir.. si cel mai tare la fata. Dupa 30 min de sport, daca pun un servetel pe fata mea, apoi.. poti sa-l storci. In rest.. vad ca faci sport.. e bine.. cat despre.. tinutul pasului cu celelalte fete, este normal. Incetul cu incetul vei reusi sa tii pasul, asta dureaza pana cand se obisnuieste organismul. Cam atat
Cassy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2208 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1691 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1692 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 20:52:43
Poofy Girl's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 12 feb 2010
Locaţie: Piatra Neamţ, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Criză financiară!
Date: 175cm, 110.8kg
Mesaje: 344
Aprecieri acordate: 84
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 66 mesaje
Implicit Re: Vreau să pot sta din nou picior peste picior! :) Jurnal de pufoasă.

O, da. Păi îmi amintesc de o zi la sală când am uitat să-mi iau prosop. Am consumat aproape 2 pachete de şerveţele. Îmi venea să-mi bag şi-n chiloţi, dar nu făceau faţă, săracele, la şiroiul de apă ce mi se prelingea pe spinare. Pe mutră numai zic.

Am gătat şi a treia zi de disociată. My favorite day so far. Am mâncat ca sparta şi m-am speriat când am făcut mai înainte calculele. BTW, chiar n-am răbdare să setez toate mesele, aşa că o să apară că am mâncat doo kile de legume la micul dejun. Sorry...


CALORII INGERATE
Micul dejun, ora 10:29
Rosii, 1000g - 180 calorii, 9 proteine, 2 grasimi, 0 colesterol, 39 carbohidrati, 12 fibre, 50 sodiu, 26 zahar
Gold Mexico Mix, Bonduelle, 680g - 497 calorii, 23.1 proteine, 10.2 grasimi, 0 colesterol, 77.5 carbohidrati, 0 fibre, 1360 sodiu, 29.9 zahar
Masline negre, 100g - 115 calorii, 0.8 proteine, 10.7 grasimi, 0 colesterol, 6.3 carbohidrati, 3.2 fibre, 0 sodiu, 0 zahar
Ulei de masline, 19.6ml - 174 calorii, 0 proteine, 19.6 grasimi, 0 colesterol, 0 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0 zahar
Bomboane cu aroma de cafea, Solano, 22.8g - 63 calorii, 0.2 proteine, 1.6 grasimi, 0 colesterol, 19.9 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0.1 zahar
Apa plata, 1500ml - 0 calorii, 0 proteine, 0 grasimi, 0 colesterol, 0 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0 zahar
Drajeuri de portocale, Tic Tac, 20g - 80 calorii, 0 proteine, 0.1 grasimi, 0 colesterol, 19.3 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0 zahar
--------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL CALORII: 1109 calorii, (mic)33.1 proteine, (mult)44.2 grasimi, 0 colesterol, (mult)162 carbohidrati, 15.2 fibre, 1410 sodiu, (mult)56 zahar

ACTIVITATI FIZICE
Curatenie, moderat, 60min - 212 calorii
Dus, 15min - 86 calorii
Lucru la PC, 600min - 1378 calorii
Mers, 15min/km, 40min - 142 calorii
Spalat, manual, 30min - 126 calorii
Metabolism bazal - 1645 calorii
--------------------------------------------------------------------------------------
CALORII CONSUMATE: 3589 calorii

Vedem mâine ce-o mai fi.
__________________
"A goal is a dream with a deadline!" (Napoleon Hill)

Ultima luptă cu kilogramele:
START: 04.02.2017 - 121 kg
Target 20.07.2017 - 105 kg
Target 01.09.2017 - 95 kg
Target 01.12.2017 - 80 kg

TARGET FINAL: 01.02.2018 - 75 kg (greutatea de acum 10 ani)

[vechi] Vreau să pot sta din nou picior peste picior! Jurnal de pufoasă
Acest membru apreciaza mesajul lui Poofy Girl:
pretty (10 ian 2020)
 

Informatii despre slabit
dieta, jurnal, picioare, sanatos, slabit, sport, vreau sa slabesc

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Vreau sa fac parte din grup - Jurnal Georgeta silivasan georgeta Arhiva jurnale slabit 139 25 oct 2010 12:58:36
Vreau sa slabesc si nu pot Tora Arhiva subiecte - Am intre 90 kg si 100 kg 14 03 iul 2010 14:27:37
Vreau, deci pot - Jurnal Anna anne26 Arhiva jurnale slabit 25 21 mai 2010 21:56:08
Trebuie sa gasesc din nou ambitia ca sa slabesc th3odor Sa ne ajutam barbatii! 13 30 ian 2010 21:53:23
Jurnal Roxy:Vreau sa slabesc 14 kg . Vreau sa am o alimentatie sanatoasa Roxana Arhiva jurnale slabit 376 06 ian 2010 11:40:21

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole