Inca 15 kg (16 februarie - 16 iulie)
Discuta despre Arhiva subiecte - Grupul de slabit: minus 10 - 20 (kg) in cadrul subiectului Inca 15 kg (16 februarie - 16 iulie), parte din categoria Grupul de slabit: minus 10 - 20 (kg); Fetelor am si eu o nelamurire poate ma lamuriti voi,acu de dimineata am mancat 2 oua de gaina facute in ...
Bine ai venit în comunitatea Slabute.ro!
Dacă eşti pentru prima oară pe forumul slabuţelor, citeşte ghidul slăbuţelor începătoare, iar după ce te familiarizezi puţin, te aşteptăm printre noi, în comunitatea de slăbuţe, unde stilul de viaţă 100% sanatos si slăbitul inteligent stau la baza acestei comunităţi. Pentru a putea să te sfătuieşti cu slăbuţele, trebuie să te înregistrezi (clic pe link).

12 mar 2010, 09:48:50
|
 |
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
|
Data înregistrării: 26 oct 2009
Locaţie: Moldova Noua, C-S, Romania
Vârsta: 25
Dieta: hipocalorica 1000-1200 cal
Date: 165cm, 77kg
|
|
Re: Inca 15 kg (16 februarie - 16 iulie)
Fetelor am si eu o nelamurire poate ma lamuriti voi,acu de dimineata am mancat 2 oua de gaina facute in tigaia de teflon,am trecut in meniu 90 grame ou de gaina integral si imi arata ca am mancat pre multe grasimi  ,pai pana diseara cand o sa mai mananc si peste o sa depasesc cu mult,voua vi se pare prea mult 2 oua?
|

12 mar 2010, 09:51:13
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Premiu concurs
|
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 30
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 93kg
|
|
Citat:
Anterior postat de Emili
Fetelor am si eu o nelamurire poate ma lamuriti voi,acu de dimineata am mancat 2 oua de gaina facute in tigaia de teflon,am trecut in meniu 90 grame ou de gaina integral si imi arata ca am mancat pre multe grasimi  ,pai pana diseara cand o sa mai mananc si peste o sa depasesc cu mult,voua vi se pare prea mult 2 oua? 
|
Emili,acolo grasimile si carbohidratii si toate alea sunt in functie de cate calorii ai mancat.Adica la 90 de calorii...ai 40 de grame de grasimi,sa zicem fictiv.Dupa ce mai mananci si cresti numarule de calorii iti cresc si numarul de grasimi permise.Sper ca am reusit sa explic bine.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2512 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1995 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1221 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

12 mar 2010, 09:53:27
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
|
Data înregistrării: 26 oct 2009
Locaţie: Moldova Noua, C-S, Romania
Vârsta: 25
Dieta: hipocalorica 1000-1200 cal
Date: 165cm, 77kg
|
|
Citat:
Anterior postat de mishutza
Emili,acolo grasimile si carbohidratii si toate alea sunt in functie de cate calorii ai mancat.Adica la 90 de calorii...ai 40 de grame de grasimi,sa zicem fictiv.Dupa ce mai mananci si cresti numarule de calorii iti cresc si numarul de grasimi permise.Sper ca am reusit sa explic bine.
|
AHA mai luminat  multumesc frumos
|

12 mar 2010, 09:53:28
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
|
Data înregistrării: 15 ian 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 97.1kg
|
|
Citat:
Anterior postat de crina38
neata fetelor,
eu nu m-am mai cantarit de miercuri cand arata la fel ca luni 82.4kg.Vreau sa o fac maine dimineata pentru ca azi noapte NU AM MAI MANCAT!!!.Yes.Si nici nu mai vreau sa mananc alta data noaptea.M-am trezit totusi dar am zis: Nu te duci la bucatarie!Si a mers.
Chiar vreau ca luni sa schimb un pic tickerul ala.Sper sa am rezultate.
va pup
|
  foarte bine, acum vezi ca se poate, trebuie multa vointa, dar se poate
tine-o tot asa si luni vei avea o surpriza placuta
Citat:
Anterior postat de Emili
Bv mailin  ,las ca o sa reusesti tu sa o scoti la capat  .La multi ani pt sotul tau ,sa fiti fericiti impreuna 
|
multumim
Citat:
Mailin,la multi ani sotului tau si bafta multa la doctor.Respira adanc si de multe ori,ihiihi.
Mie mi se pare ca chiar si fara proba cantarului tu ai reusit mult deja,atatia centimetrii in minus,wow.
|
thanks  , dar vreau mai mult si trebuie sa se poata mai mult
Citat:
Multumesc de urari Emili,asta ma uimeste si pe mine,ca am racit iar,sau ce o fi,ca sistemul meu imunitar fu destul de tare iarna asta.Vad eu ce se intampla in continuare cu el 
|
Mishuta iti spun si tie ce i-am spus lui Anes, bea un grapefruit stors cu o lg de miere si apa fierbinte ca de ceai. La noi face minuni, nu am racit niciodata iarna asta, nici eu, nici sotul ca de fiecare data cand dadeam semne faceam "ceaiul" asta, 1x, 2x pe zi , si in 1, 2 zile eram ca noi.
sa te faci bine repede repede
|

12 mar 2010, 10:04:32
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
|
Data înregistrării: 04 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: bun simt alimentar
Date: 172cm, 74.3kg
|
|
Citat:
Anterior postat de Emili
Bravo tie ca ai reusit sa nu mananci noaptea, tine-o tot asa  .Incearca sa iei cina cu 2-3 ore inainte de culcare asa ar trebui sa nu iti mai fie foame in toiul nopti si nu manca la cina fructe pt ca dau energie si o sa adormi mai greu mananca o salata de legume+carne slaba sau + 1 ou fiert
|
e o idee,merci de sfat.In paralel vreau sa lucrez cu psihicul.Sa vad ca mor daca nu ma duc in bucatarie noaptea!!!!
va pup
crina38, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2263 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1746 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 mar 2010, 10:08:42
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
|
Data înregistrării: 04 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: bun simt alimentar
Date: 172cm, 74.3kg
|
|
buna mailin,
da vreau sa o tin tot asa,sper sa reusesc
La multi ani pentru sotul tau si petrecere frumoasa
va pup
crina38, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2263 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1746 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 mar 2010, 11:12:03
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
|
Data înregistrării: 03 feb 2010
Vârsta: 29
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
|
|
Citat:
Anterior postat de mailin
Buna dimineata fetele, ce faceti? Eu imi iau schiurile si imi dau drumu de la 4   
nu mai trece iarna asta odata  
Trebe sa va spun, diseara am programare la medic  , sper sa se poarte ok cu mine si sa nu ma enervez, ca azi e ziua sotului si i-am pregatit un surprize "drink" cu prietenii.
Cantarul isi revine dupa doua saptamani de avioane. Azi a aratat cu 500 g mai putin ca ieri, da mai trebe sa scada 400 g sa ajunga iar la 98. Sper ca asta sa se intample maine si duminica sau luni sa fie sub 98. Sper foarte tare sa scada sub pragul asta psihologic al meu.
o zi minunata va doresc 
|
Cred ca vei fi multumita de dr Zabos(sper).Astept vesti.
La multi ani sotului!!!
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2290 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1773 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 mar 2010, 20:55:32
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
|
Data înregistrării: 29 ian 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 43
Date: 168cm, 84kg
|
|
...si eu care credeam ca numai mie nu-mi ajunge timpul  ...dar se pare ca si voi sunteti ocupate...va sarut pe toate...sper ca sunteti bine ,le felicit pe fetele cu rezultate pozitive dar sper ca pe nici una dintre voi nu va supara cantarul  ... stiu ca o parte din voi faceti parte din partidul "fara weekend la dieta"...dar cum vremea nu e dupa cum vrem noi ...sper sa aveti satisfactii cat mai mari si tentatii cat mai putine(eu merg la ziua nasei mele,cum sa nu ma tenteze nimic cand imi pregateste de post separat..incepand de la aperitiv si pana la desert  ?)Sa fie timpul bun...sa nu mai simtim iarna...sa fiti vesele si mai ales satisfacute luni la masuratori!

carmen68, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2086 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1569 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 795 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

13 mar 2010, 07:18:58
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Premiu concurs
|
Data înregistrării: 05 feb 2010
Date: 174cm, 82.5kg
|
|

13 mar 2010, 07:42:12
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Premiu concurs
|
Data înregistrării: 05 feb 2010
Date: 174cm, 82.5kg
|
|
Citat:
Anterior postat de mailin
Buna dimineata fetele, ce faceti? Eu imi iau schiurile si imi dau drumu de la 4   
nu mai trece iarna asta odata  
Trebe sa va spun, diseara am programare la medic  , sper sa se poarte ok cu mine si sa nu ma enervez, ca azi e ziua sotului si i-am pregatit un surprize "drink" cu prietenii.
Cantarul isi revine dupa doua saptamani de avioane. Azi a aratat cu 500 g mai putin ca ieri, da mai trebe sa scada 400 g sa ajunga iar la 98. Sper ca asta sa se intample maine si duminica sau luni sa fie sub 98. Sper foarte tare sa scada sub pragul asta psihologic al meu.
o zi minunata va doresc 
|
neata mailin! abia astept sa zici cum a fost la medic
LA MULTI ANI SOTULUI!  distractie placuta!
si las ca se duc si kilele ....
|
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|