Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie
2 ataşament(e)
Ingrediente:
pulpa de porc dezosata si degresata 1045g ciuperci 575g ceapa rosie 170g morcov 145g telina 60g ardei gras rosu 108g usturoi 50g vin rosu sec 50ml sare, piper, busuioc, cimbru si oregano Mod de preparare: Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julien iar usturoiul feliute. Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, cimbru busuioc si oregano. Intr-o tigaie se pune putina apa si se caleste ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana cand isi lasa destul de multa zeama. In alta tigaie se rumeneste carnea (fara ulei sau apa). Cand s-a rumenit pe toate partile se adauga ciupercile si ceapa bine scurse de zeama, usturoiul, morcovul si telina si se acopera cu un capac. Cand s-a inmuiat morcovul se adauga ardeiul gras si se acopera la loc. Cand toate sunt apropae gata se adauga vinul si se mai lasa la foc mic inca 5-10min. Bon appetit! Valori nutritonale: Calorii: Mancaruri: Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie - Calculator calorii - Slabute.ro |
Ora este GMT +2. Ora este acum 00:01:47. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.