Calorii ochiuri romanesti
Eu nu mananc nici un fel de prajeala in ulei si am vrut sa caut caloriile corespunzatoare ochiurilor in apa (romanesti) si am avut surpriza sa vad ca lista de alimente arata ca ochiurile in apa au mai multe calorii decat ochiurile in ulei (si decat ou fierte)? :-o de ce?:-o cred ca e ceva in neregula.
|
re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
aici e un calculator pentru ou fiert in apa dar ochiurile romanesti sunt fierte in apa cu sare si otet - totusi, nu cred ca se modifica numarul de calorii fata de oul fiert, dar de obicei i se adauga smantana, unt sau iaurt dupa gust si asta ii poate mari aportul caloric, doar adaugi caloriile corespunzatoare adaosului Oricum, chiar daca nu ar avea mai putine calorii este mult mai sanatos decat cel prajit si mai gustos decat cel fiert ;) |
re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
Nu din cauza caloriilor prefer ochi in apa ci din cauza ca stomacul meu nu tolereaza prajeala. |
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
stomacul tau te iubeste daca te determina sa refuzi prajelile :D |
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
|
Re: Calorii ochiuri romanesti
O alta nelamurire...voi cum faceti ca albusul sa nu se imprastie si ochiurile sa nu se transforme in "apa dreasa cu ou" ??
|
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
|
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
Citat:
|
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
|
Re: Calorii ochiuri romanesti
Pentru ca tocmai vorbeam intr-un alt subiect,....incearca sa le faci la cuptorul cu microunde. ;)
|
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
asa ca pentru experimente d-astea, sa aveti inima forte :P |
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
|
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
doar ca in cuptorul meu a fost o microeruptie :)) |
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
Si nu te mira de intrebarea mea depre ulei, unele persoane "prajesc" la microunde.;) |
Re: Calorii ochiuri romanesti
Citat:
|
Re: Calorii ochiuri romanesti
O alta traznaie facuta la cuptorul cu microunde:
Gem de capsuni:D 500g capsuni, o lingurita de zeama de lamaie, 375g zagar Se pun capsunile intr-un recipient mare cam de 3 litrii, se acopera cu folie de plastic alimentara in acre s-au facut cateva gaurele. Se baga la cuptor la maxim 5-6 minute, pana se inmoaie. Se adauga zaharul si se amesteca pana se omogenizeaza. Se baga la cuptor la maxim, neacoperit de data aceasta pentru 12-15 minute, din cand in cand se mai scoate castronul si se amesteca. Se lasa sa se mai raceasca putin si se pune gemul in borcane sterizate. Gata gemul. ;) |
Ora este GMT +2. Ora este acum 17:48:35. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.