Chilean Sea Bass (Patagonian toothfish)
1 ataşament(e)
Asta-i intrebare catre Ianna :D
Am vazut ca ai adaugat acest peste, ce vroiam sa stiu este cum ai trecut peste aspectul sau atat de, sa zicem "fioros"? :D |
Re: Chilean Sea Bass (Patagonian toothfish)
hgahahahahahaha
hahahahhaa pai tu l-am cumparat deja filet ..era gata feliat si fara cap:)) si am cumparat un pound si ceva ...aproape 2... si pe sa zicem 2 pounds deci aproape un kilo ..nici macar un kilo ...am platit 27$ asa la gust este superb! si il recomand cu draga inima tuturor..efectiv se topeste in gura... eu l-am trecut prin faina si malai si l-am prajit in putin ulei ...ca e destul de gras ... si parca papi conopida fiarta ...asa de moale e si topit...bine normal..cu gust bun de peste (nu de conopida :))) ) |
Re: Chilean Sea Bass (Patagonian toothfish)
Citat:
Eu am cautat pe net, si in Romania nu am vazut sa fie :) da de ce e asa de scump? |
Re: Chilean Sea Bass (Patagonian toothfish)
ps: pentru peste e destul de caloric, dar daca zici ca e bun, atunci merita incercat :)
|
Re: Chilean Sea Bass (Patagonian toothfish)
pai multe nu stiu nici eu dar la fel ca si Halibutu - pe care iar il iubim la gust - este foarte greu de prins(traieste la adancime de peste 3000m) si numai in anumite locatii- apa foarte rece - Atlantic si Antartic...plus ca dureaza aprox 10-12 ani pana ajunge la maturitate:)
|
Re: Chilean Sea Bass (Patagonian toothfish)
Pai sunt multe specii de biban de mare care mai apar si pe la noi in magazine si pe la pescarii.
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 05:21:11. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.