Caciula Russian Girl
Discuta despre Despre noi, ... femeile in cadrul subiectului Caciula Russian Girl, parte din categoria Discutii generale; Imi doresc ffff mult o caciula din blanita cu urechi,tip russian girl ...stiti cumva din ce magazin din Bucuresti o ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

05 dec 2010, 12:23:55
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: hipocalorica
Date: 168cm, 84kg
Aprecieri acordate: 1.417
Am fost apreciat(a) de 969 ori in 449 mesaje
|
|
Caciula Russian Girl
Imi doresc ffff mult o caciula din blanita cu urechi,tip russian girl ...stiti cumva din ce magazin din Bucuresti o pot achizitiona?de fapt,de unde o poate lua mos Nicolae?
mihaela2011, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mihaela2011, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2147 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1630 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 856 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

05 dec 2010, 14:09:46
|
 |
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
Merite:
|
Data înregistrării: 28 iul 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Dieta: Pesco-vegetariana hipocalorica
Date: 156cm, 50.2kg
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
|
|
Re: Caciula Russian Girl
e foarte la moda tipul asta de caciulite, am tot vazut prin magazine  dar fara blanita la exterior  si nu sunt din Buc
bafta la cautat, sper sa le gasesti sa ii dai un pont Mosului
Livia89, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1667 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1150 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1151 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

05 dec 2010, 14:20:59
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: hipocalorica
Date: 168cm, 84kg
Aprecieri acordate: 1.417
Am fost apreciat(a) de 969 ori in 449 mesaje
|
|
Citat:
Anterior postat de Livia89
e foarte la moda tipul asta de caciulite, am tot vazut prin magazine  dar fara blanita la exterior  si nu sunt din Buc 
Eu imi doresc foarte mult cu blanita  ....Mosul mi-a dat banutii,acum eu trebuie sa caut.. 
bafta la cautat, sper sa le gasesti sa ii dai un pont Mosului 
|
Multumesc!
mihaela2011, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mihaela2011, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2147 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1630 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 856 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

26 iul 2012, 22:40:14
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 10 ian 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 25
Dieta: Dieta Rina
Date: 165cm, 60kg
Aprecieri acordate: 24
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 15 mesaje
|
|
M-am trezit si eu acum,dupa atatia ani.Pot sa zic ca eu,tot pe vreme aceea,din Meli Melo am cumparat-o.
Acum sunt sigura ca nu te-ar mai interesa..stilul acesta a trecut,dar...sper ca niciodata nu e tarziu!

15 dec 2012, 23:57:12
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 11 aug 2012
Locaţie: Iași, Romania
Dieta: Hipocalorică personalizată
Date: 170cm, 63kg
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
|
|
Eu am găsit o astfel de căciuliţă adorabilă  la un târg de toamnă, cu ocazia sărbătorii legate de sf Paraschiva (sunt din Iaşi). O prietenă şi-a luat dintr-o staţiune montană.
IoanaM13, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|