Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Cum faceti sa fiti independente?

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 11 sep 2010, 21:16:49
IoAnnA90's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iun 2010
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 34
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 52
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Cum faceti sa fiti independente?

De cand am relatia am inceput sa fiu cam dependenta de prietenul meu. Acum mi-am dat seama ca nu fac bine deloc. Il sufoc uneori.

Mi-as dori sa fiu mai independenta.
Sa nu astept sa ne vedem weekendul. Iar daca el nu poate sa ne vedem sau sa stea si cu familia lui sa nu ma supar repede, sa nu mai fiu asa dependenta de el.
Nu vreau sa ies cu alti baieti pentru ca il iubesc mult,stiu ca si el ma iubeste,dar simt uneori(am vb si cu el) ca il sufoc. Vreau prea mult sa stam impreuna,nu prea pot trai fara el.
Cum pot sa ma ,,vindec'' de aceasta dependenta?
Va multumesc
Răspuns cu citat
  #2 (permalink)  
Vechi 12 sep 2010, 10:30:33
anqutz's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

Data viitoare cand iti vine sa te iei de el pt ca are si alte treburi de facut si nu poate sa stea cu tine, numara la de 1 la 10, trage aer adanc in piept si renunta sa mai fii cicalitoare. Da-i spatiul de care are nevoie. Cu cat stie ca are parte de libertatea pe care si-o doreste cu atat mai mult va sta cu tine. (asta o stiu din experienta) Cu cat incerci sa stai mai mult de gatul lui cu atat mai mult va vrea timp pt el, ca sa respire si sa faca ce-i trece prin cap.

Trebuie sa inveti sa te simti bine cu tine. Daca el nu poate sa se vada in seara asta cu tine, nu-i nici o problema. Faci miscare, te uiti la un film pe care voiai sa-l vezi de mult, apoi iti faci o baie-n spuma relaxanta, eventual si unghiile, poate si un tratament cosmetic, poate citesti o carte de care nu prea ai timp in general. Sunt atatea chestii de facut. Folosesti acest timp sa te rasfeti. Ia ca pe un lucru bun momentele in care nu va vedeti, ca pe un moment de respiro si pt tine, in care poti sa ai grija de tine.

Sau poti sa iesi cu fetele. Le suni si le convoci la o iesire-n oras si ai cu cine palavragii.
Răspuns cu citat
  #3 (permalink)  
Vechi 14 sep 2010, 10:58:00
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

In cazul in care nu sunteti din orase diferite, incercati sa va vedeti si in timpul saptamanii. In felul acesta nu mai esti dependenta de acele zile "traditionale" de intalniri.
In rest, un aspect foarte important, trebuie sa nu iti ignori colegii sau prietenii/prietenele. Nu poate el, iesi cu altcineva, nu neaparat un "date".

Activitati:
- Iesiri: parc, film, club, terasa
- Sport: zumba, pilates, fitness sau alergat in parc
- Activitati "casnice": carti, ordine, timp cu parintii, gatit ceva bun, discovery channel
- Educationale: aprofundare o materie care iti place, limba straina, cursuri online

Nu stiu daca are rost sa scriu si urmatorul pasaj aici, dar tragi tu concluzia pe care o vrei: nu trebuie sa pari foarte dependenta, "disperata", etc. Baietii tind sa "profite" de acest lucru (nu, nu sexual).
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #4 (permalink)  
Vechi 14 sep 2010, 11:05:55
Sabine_28's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

Ioana , gandeste-te asa: tie ti-ar placea ca el sa te sufoce si daca nu va puteti vedea sa se supere sau mai stiu eu ce sa faca? Ma indoiesc Eu una as fugi mancand pamantul daca as fi sufocata, prefer putin mister
Incearca sa fii cand calda cand rece, dar nu fi tot timpul aceeasi, nu te plange ca nu va vedeti, el va simti ca te face nefericita si se va indeparta mai mult. Eu una am ajuns la concluzia ca barbatii vor sa ne vada tot timpul fericite, sa nu-i intrebam de nspe mii de ori daca ne iubesc si sa nu-i sufocam. Asadar, daca te apuca depresia, revino-ti, nimeni nu vrea sa aiba langa el o persoana nefericita. Si fa acele lucruri care te fac sa te simti bine si pe care nu trebuie sa le faci cu el. Automat te vei simti bine si asta vor remarca si cei din jurul tau.
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #5 (permalink)  
Vechi 14 sep 2010, 11:07:31
riky's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

ma bag si eu in discutie un pic

Da, poate sunt prea mica, dar, am avut si eu vreo 3 prieteni, si ma pot"lauda " cu 1 an jumate la fiecare....aproximativ....
Iar , revenind la dependenta si independenta, la mine e pe dos,...de fiecare data am simtit ca ma sufoc.....nu sunt dependenta de nimeni, dpv sentimental, cu exceptia parintilor) , si de fiecare data prietenul ma coplesea cu dragalasenii, iubire la greu si gelozie pana la d-zeu,Prima oara am zis ca asa era el, dar de 3 ori aceeasi situatie, m-a pus pe ganduri : Sunt prea independenta? ma va afecta cu ceva chestia asta , pe viitor?
Nu-mi place sa fiu sufocata si nu imi place sa sufoc, nu ma supar chiar deloc daca omu` are si altceva mai bun de facut in ziua respectiva si slava Domnului nu-mi neglijez cunostiintele? pur si simplu sentimentele sunt puse in evidenta la momentul oportun....Si culmea mai mult ei trageau de mine sa iesim, ca sa nu mai vorbim de interminabilele discutii la telefon, iar eu diplomata fiind, nu stiam cum sa le inchei mai repede, ajungand sa ma plictisesc de intrebari, ce-ai mai facut, cum o mai duci, ce-ai mancat, pe ce parte ai dormit? ...
Deci intrebarea mea e? ar trebui sa-mis chimb atitudinea si sa fiu mai "dependenta" sau sa raman cum sunt caci "cine ma place ma place si asa?"
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #6 (permalink)  
Vechi 15 sep 2010, 12:18:17
ali_lumi's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Data viitoare cand iti vine sa te iei de el pt ca are si alte treburi de facut si nu poate sa stea cu tine, numara la de 1 la 10, trage aer adanc in piept si renunta sa mai fii cicalitoare. Da-i spatiul de care are nevoie. Cu cat stie ca are parte de libertatea pe care si-o doreste cu atat mai mult va sta cu tine. (asta o stiu din experienta) Cu cat incerci sa stai mai mult de gatul lui cu atat mai mult va vrea timp pt el, ca sa respire si sa faca ce-i trece prin cap.

Trebuie sa inveti sa te simti bine cu tine. Daca el nu poate sa se vada in seara asta cu tine, nu-i nici o problema. Faci miscare, te uiti la un film pe care voiai sa-l vezi de mult, apoi iti faci o baie-n spuma relaxanta, eventual si unghiile, poate si un tratament cosmetic, poate citesti o carte de care nu prea ai timp in general. Sunt atatea chestii de facut. Folosesti acest timp sa te rasfeti. Ia ca pe un lucru bun momentele in care nu va vedeti, ca pe un moment de respiro si pt tine, in care poti sa ai grija de tine.

Sau poti sa iesi cu fetele. Le suni si le convoci la o iesire-n oras si ai cu cine palavragii.
Total de acord cu Anca. Cred ca toate avem cate un pic din posesivitatea asta la inceputul relatiei , eu una tin minte ca si eu am trecut pe acolo. Atata timp cat te pui in locul lui si nu cred ca ti ar place sa fi cicalit , stresat , presat , si tot odata incearca sa ai si viata ta, adica,iesitul in oras numai cu el , mers in parc numai cu el , facut totul legat de el. Sunt sigura ca si tu ai prietena , iesi cu ele , incearca sa nu te mai gandesti ca nu poti , sau ce face el in momentul cand tu te plimbi sau iesi la suc , sau la cu7mparaturi etc... Inceputul e mai greu
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #7 (permalink)  
Vechi 16 sep 2010, 09:26:33
viktoria's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2010
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Dieta Monti + sport
Date: 165cm, 56.7kg
Mesaje: 387
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Cum faceti sa fiti independente?

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Data viitoare cand iti vine sa te iei de el pt ca are si alte treburi de facut si nu poate sa stea cu tine, numara la de 1 la 10, trage aer adanc in piept si renunta sa mai fii cicalitoare. Da-i spatiul de care are nevoie. Cu cat stie ca are parte de libertatea pe care si-o doreste cu atat mai mult va sta cu tine. (asta o stiu din experienta) Cu cat incerci sa stai mai mult de gatul lui cu atat mai mult va vrea timp pt el, ca sa respire si sa faca ce-i trece prin cap.

Trebuie sa inveti sa te simti bine cu tine. Daca el nu poate sa se vada in seara asta cu tine, nu-i nici o problema. Faci miscare, te uiti la un film pe care voiai sa-l vezi de mult, apoi iti faci o baie-n spuma relaxanta, eventual si unghiile, poate si un tratament cosmetic, poate citesti o carte de care nu prea ai timp in general. Sunt atatea chestii de facut. Folosesti acest timp sa te rasfeti. Ia ca pe un lucru bun momentele in care nu va vedeti, ca pe un moment de respiro si pt tine, in care poti sa ai grija de tine.

Sau poti sa iesi cu fetele. Le suni si le convoci la o iesire-n oras si ai cu cine palavragii.
Am si eu aceeasi problema. Sunt prea dependenta de iubitul meu. Anqutz , ideea cu numaratul de la 1 la 10 mi-a placut Asta treb sa-ncerc si eu , ca-n ultimul timp fac si eu parte din categoria de <<cicalitoare>>. O sa-ncerc si eu sa-nvat sa ma simt bine cu mine . Merci mult pentru sfaturi ! O zi frumoasa fetelor !! >>
viktoria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1753 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1236 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #8 (permalink)  
Vechi 07 oct 2010, 18:28:43
IoAnnA90's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iun 2010
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 34
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 52
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

Am mai avut momente de scapare. Cand am fost mai geloasa sau mai egoista, dar nu ca inainte.
Acum fiecare are mai mult spatiu. Este mai bine asa pot spune.
Ne mai vedem si in timpul saptamani, atunci cand avem liber sau scapa el mai devreme de la servici. Inainte eram mult mai dependenta de el pentru ca nu aveam un servici sau o ocupatie si atunci il stresam pe el,cu f multe mesaje,sunat in continuu,tot weekend vroiam sa stea doar cu mine.
Răspuns cu citat
  #9 (permalink)  
Vechi 10 oct 2010, 14:40:11
IoAnnA90's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iun 2010
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 34
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 52
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

Citat:
Anterior postat de IoAnnA90 Vezi mesajul
Am mai avut momente de scapare. Cand am fost mai geloasa sau mai egoista, dar nu ca inainte.
Acum fiecare are mai mult spatiu. Este mai bine asa pot spune.
Ne mai vedem si in timpul saptamani, atunci cand avem liber sau scapa el mai devreme de la servici. Inainte eram mult mai dependenta de el pentru ca nu aveam un servici sau o ocupatie si atunci il stresam pe el,cu f multe mesaje,sunat in continuu,tot weekend vroiam sa stea doar cu mine.
Nici acum nu imi este pra bine.
Mai am inca multe de invatat. Am fixatia cum ca in weekend trebuie sa ma vad doar cu el si sa nu fac altceva. Daca nu ma vad un weekend simt ca nu ma mai iubeste sau nu vrea sa ma vada, desi poate nu e asa.

De azi inainte voi incerca sa-i acod mai mult spatiu, nu sa-l sufoc atata. Trebuie sa-mi gasesc si in weekend ocupatii,nu doar in timpul saptamani.

Cum faceti sa nu fiti dependenta de iubirea persoanei de langa voi? A-ti avut momente ca mine sa va placa mult o persoana si sa vreti sa stati doar cu ea zile intregi?
Răspuns cu citat
  #10 (permalink)  
Vechi 12 dec 2010, 11:39:51
ali_lumi's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

Citat:
Anterior postat de IoAnnA90 Vezi mesajul


Nici acum nu imi este pra bine.
Mai am inca multe de invatat. Am fixatia cum ca in weekend trebuie sa ma vad doar cu el si sa nu fac altceva. Daca nu ma vad un weekend simt ca nu ma mai iubeste sau nu vrea sa ma vada, desi poate nu e asa.

De azi inainte voi incerca sa-i acod mai mult spatiu, nu sa-l sufoc atata. Trebuie sa-mi gasesc si in weekend ocupatii,nu doar in timpul saptamani.

Cum faceti sa nu fiti dependenta de iubirea persoanei de langa voi? A-ti avut momente ca mine sa va placa mult o persoana si sa vreti sa stati doar cu ea zile intregi?
Buna Ioana !
Eu cu iubitul meu suntem dependeti unul de celalalt ca nu putem sta 3 zile unu` fara altul, dar nici nu ne sufocam.Dar asta nu inseamna ca nu ne facem de cap si separat. Da, daca vreau sa ies cu prietenele ies oricand , la fel si el daca vrea sa mearga la fotbal cu baietii , iesi oricand , adica nu suntem doar noi intr o cutie , si nimeni nuiesi nimeni nu intra.

Spre exemplu de ce nu iesi cu o prietena / prietene la un suc , la o plimbare la un film , sau sa ti gasesti orice alta ocupatie care sa ti mai ia gandul de la ideea " trebuie sa fiue cu el acum " si tot asa...
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
baie, dependenta, dragoste, femei, independenta, iubit, prieten, relatii, tratament cosmetic

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Cum faceti economii? Slabuta Despre noi, ... femeile 25 02 iun 2013 10:15:03
Cum sa il ajut pe sotul meu sa slabeasca? madel Sa ne ajutam barbatii! 18 02 dec 2011 10:35:42
Cum faceti ca si in weekend sa mancati tot dietetic? mvthebest Motivatie 86 13 nov 2010 12:51:02
Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"? ianna Ghidul slabutelor incepatoare 4 11 mai 2010 10:33:53
Cum sa ii ajuti pe ceilalti sa slabeasca? ras_cristalin Articole Slabute.ro 1 24 feb 2010 11:42:07

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole