Ce parere aveti despre post?Ingrasa?
Discuta despre Despre Post in cadrul subiectului Ce parere aveti despre post?Ingrasa?, parte din categoria Retete de post; Da,eu cred ca postul pentru anumite persoane nu este decat o motivatie pentru a consuma cat mai multe napolitane,alune si ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

09 feb 2010, 17:43:49
|
 |
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 29 ian 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 54
Date: 168cm, 84kg
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
|
|
Re: Ce parere aveti despre post?Ingrasa?
Da,eu cred ca postul pentru anumite persoane nu este decat o motivatie pentru a consuma cat mai multe napolitane,alune si tot felul de produse care nu au nimic legat de diete...Din experienta spun ca postul poate sa ajute la acumularea unor kilograme nedorite...dar se poate evita acest lucru,nu usor,dar cu putina atentie,da...eu am trecut prin ambele faze.
carmen68, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2011 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1494 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 720 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

09 feb 2010, 18:26:25
|
 |
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
Merite:
|
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
|
|
dap  eu il tin acum,dar numar si kcaloriile ca sa fiu sigura ca nu o iau pe aratura
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

04 mar 2010, 17:07:49
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 22 ian 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Stil de viata sanatos+Sport
Date: 158cm, 48kg
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
|
|
Cred ca postul nu ingrasa,dar depinde de ceea ce mancam.
Eu am tinut 3 saptamani.. si nici nu m-am ingrasat,dar nici nu am slabit.Conteaza doar ceea ce mancam
|

19 mar 2010, 09:46:39
|
|
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
Merite:
|
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: iasi, Romania
Date: 181cm, 82kg
|
|
deci fetelor .. a mai tinut cineva post (regim? ca post e ceva mai mult decat abtinerea de la mancare de origine animala)?? cum e ???
robert73, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2123 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1606 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

28 mar 2010, 22:05:33
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 14 mar 2010
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Fructe si Legume
Date: 180cm, 74.5kg
|
|
eu am tinut post numai miercurea si vinerea 
Dar vreau sa tin de maine toata saptamana e sapt mare si ma gandeam sa mananc disociat 1 zi fructe o zi carbo(orez,cartofi fiert),zi legume si tot asa  mi se pare usor de tinut si destul de sanatos..o saptaman nici nu e mult
|

28 mar 2010, 22:06:44
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
|
|
Ideea e ca atunci cand tii post nu mananci unele lucruri, deci ma gandesc ca nu are de ce sa ingrase
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1833 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1575 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

29 mar 2010, 20:53:39
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 24 feb 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 36
Date: 168cm, 66.2kg
|
|
si eu am tinut postul pana acum si nu m-am ingrasat..sunt atatea retete de post, sanatoase  ai grija cu nr de calorii si e ok
bubulina13, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1889 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1372 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 598 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|