Clubul Oshawa
Discuta despre Detoxifiere in cadrul subiectului Clubul Oshawa, parte din categoria Diete; Da , asteptam si vedem
Sa speram ca o sa se simta si bine si o sa fie si multumita ...
Bine ai venit în comunitatea Slabute.ro!
Dacă eşti pentru prima oară pe forumul slabuţelor, citeşte ghidul slăbuţelor începătoare, iar după ce te familiarizezi puţin, te aşteptăm printre noi, în comunitatea de slăbuţe, unde stilul de viaţă 100% sanatos si slăbitul inteligent stau la baza acestei comunităţi. Pentru a putea să te sfătuieşti cu slăbuţele, trebuie să te înregistrezi (clic pe link).

11 mar 2010, 22:47:03
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
|
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 22
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 48kg
|
|
Re: Clubul Oshawa
Da , asteptam si vedem
Sa speram ca o sa se simta si bine si o sa fie si multumita dupa defapt sunt sigura ca va fi.
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1886 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1369 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1628 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

11 mar 2010, 23:02:26
|
|
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
|
Data înregistrării: 02 feb 2010
Dieta: personalizata
Date: 172cm, 70kg
|
|
Si eu le`am pus la loc.. desi am tzinut mai multe zile de mentinere.. Am pus cam 1kg in prima saptamana( de mentinere) si apoi inca 1... urmatoarea saptamana  Dar oricum te simti altfel... mult mai bine.. Am pus eu kg inapoi, voi poate nu o sa le puneti..  Va urez succes
Allicia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1812 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1295 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 521 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

11 mar 2010, 23:09:34
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
|
Data înregistrării: 19 oct 2009
Vârsta: 22
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 48kg
|
|
Adevarul este ca te simti FOARTE FRESH dupa un astfel de regim ( detox).Pana si pielea se simte altfel
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1886 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1369 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1628 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 mar 2010, 12:46:48
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
|
Data înregistrării: 18 iun 2009
Vârsta: 24
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 52.5kg
|
|
Neatza fetelor ...azi a 2-a zi ...ma doare capul ingrozitor ...plus ca numai cand vad placinta imi vine sa dau la rate ..am mancat obligat fortat niste fulgi ..nici aia multi ...ideea e ca mananci dar nu simiti nimic ...vreau sa rezist azi ...sa va cum ma simt si maine ...si intrerup la 3 zile sau la 5 ..nu cred ca-l pot duce la capat ...plus ca deja am 47.5..in ritmul asta ma trezesc ca ajung prea sub ticker ..si nu imi doresc asta ...ieri e adevarat ca prima masa am avut-o la 2 ..nu am avut timp sa mananc ...si probabl azi se rasfrange ...de asta ii mai dau o sansa ...cert e ca iti cam vine sa dormi non-stop...in conditiile date prefer un regim cu zice Ali ,fara sare ,in schimb fructe,legume,carne slaba,orez integral...ma simteam minunat cnd mancam dimineza un shake cu grefe,miere,scortisoara,nuca si seminte de in ...apoi la pranz carne slaba cu o salata mare si seara o salata cu urda ...si asa nu mai am mult de dat jos ...oricum as vrea sa o tin pana ajung acasa ...sa ma cantaresc pe cantarul meu ...ca in asta nu am incredere ...si atunci voi lua o decizie prielnica ptr organismul meu ....sper ca aceste stari sa fie datorate detoxifierii ...cum se zice ca ai dureri de cap ,somnolenta..si sa nu fie alte carente 
V-am spus ca voi scrie aici fiecare sentiment ,durere ,stare ...
Mult succes oricum
|

12 mar 2010, 13:13:51
|
|
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
|
Data înregistrării: 02 feb 2010
Dieta: personalizata
Date: 172cm, 70kg
|
|
Durerile de cap, somnolentza, ametzeala, starea de voma(daca ai) sunt semne ale detoxifierii... dar de obicei nu apar dupa prima zi ci dupa mai multe zile.Probabil la tine procesul este mai rapid, desi sunt destul de sceptica.. poate ca ai si niste carentze de vitamine si minerale..Poate un set de analize ti`ar fi de ajutor.. si ai putea sa localizezi problema. Iti urez succes
Allicia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1812 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1295 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 521 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 mar 2010, 13:20:40
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Senior
|
|
Data înregistrării: 05 ian 2010
Dieta: Montignac
Date: 166cm, 62.5kg
|
|
Citat:
Anterior postat de anqutz
Habar nu am de ce le-ai pus la loc.  Numai ca Adella tine dieta acum si vedem ce rezultate are ea si apoi, daca sunt satisfacatoare, ma apuc si eu. desi ma bate gandul s-o tin dupa Pasti, tot asa, pe post de detoxifiere.
|
Anqutz, dupa Paste, incepem amandoua de pe 12 aprilie?
Citat:
Anterior postat de Adella
Neatza fetelor ...azi a 2-a zi ...ma doare capul ingrozitor ...plus ca numai cand vad placinta imi vine sa dau la rate ..am mancat obligat fortat niste fulgi ..nici aia multi ...ideea e ca mananci dar nu simiti nimic ...vreau sa rezist azi ...sa va cum ma simt si maine ...si intrerup la 3 zile sau la 5 ..nu cred ca-l pot duce la capat ...plus ca deja am 47.5..in ritmul asta ma trezesc ca ajung prea sub ticker ..si nu imi doresc asta ...ieri e adevarat ca prima masa am avut-o la 2 ..nu am avut timp sa mananc ...si probabl azi se rasfrange ...de asta ii mai dau o sansa ...cert e ca iti cam vine sa dormi non-stop...in conditiile date prefer un regim cu zice Ali ,fara sare ,in schimb fructe,legume,carne slaba,orez integral...ma simteam minunat cnd mancam dimineza un shake cu grefe,miere,scortisoara,nuca si seminte de in ...apoi la pranz carne slaba cu o salata mare si seara o salata cu urda ...si asa nu mai am mult de dat jos ...oricum as vrea sa o tin pana ajung acasa ...sa ma cantaresc pe cantarul meu ...ca in asta nu am incredere ...si atunci voi lua o decizie prielnica ptr organismul meu ....sper ca aceste stari sa fie datorate detoxifierii ...cum se zice ca ai dureri de cap ,somnolenta..si sa nu fie alte carente 
Mult succes oricum 
|
Saracutza de tine, pai ma gandeam eu ca dupa 2 zile de papat acelasi lucru ti se ia! 
Eu zic sa te rezumi la 3, ca si-asa esti slabuta!
Ai grija de tine!
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2098 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1581 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1840 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 mar 2010, 13:25:13
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
|
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 29
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
|
|
Citat:
Anterior postat de Adella
Mult succes oricum 
|
E posibil sa ai carente de vitamine,e prea devreme pentru procesul de detoxifiere.Te-ai apucat de Oshawa dupa ce ai tinut inainte o alta dieta?
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2290 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1773 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 mar 2010, 14:59:42
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
|
|
|
Citat:
Anterior postat de Allicia
Durerile de cap, somnolentza, ametzeala, starea de voma(daca ai) sunt semne ale detoxifierii... dar de obicei nu apar dupa prima zi ci dupa mai multe zile.Probabil la tine procesul este mai rapid, desi sunt destul de sceptica.. poate ca ai si niste carentze de vitamine si minerale..Poate un set de analize ti`ar fi de ajutor.. si ai putea sa localizezi problema. Iti urez succes 
|
Demult mi-am propus sa-mi fac analizele ..dar mereu aman ...o sa le fac pana la urma si atunci voi urma o dieta bazata pe vitaminele care-mi lipsesc ...sunt in procesul de slabire de ceva vreme si ma gandesc ca mai vrea si el o pauza de mentinere ...
Citat:
Anterior postat de DrIulia2010
E posibil sa ai carente de vitamine,e prea devreme pentru procesul de detoxifiere.Te-ai apucat de Oshawa dupa ce ai tinut inainte o alta dieta?
|
La asta m-am gandit si eu ...sau pur si simplu nu e de mine tipul asta de dieta ,eu simt ca treuie sa manac din toate grupele intr-o zi ...probabil e mai oky o astfel de dieta dupa anumite excese alimentare ....
|

12 mar 2010, 15:09:04
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
|
|
|
Citat:
Anterior postat de Sabine_28
Saracutza de tine, pai ma gandeam eu ca dupa 2 zile de papat acelasi lucru ti se ia! 
Eu zic sa te rezumi la 3, ca si-asa esti slabuta!
Ai grija de tine! 
|
Problema e ca imi vine sa dau la rate constant numai cand ma gandesc ...plus ca imi este foarte rau ...l-am trimis pe al meu la piata si de maine mananc ca pana acum ...suc grefe dimineatza,la pranz salata cu ton sau pui ...si seara salata cu urda ...vreau sa ma simt bine ...cine poate mult succes ..e clar ca nu e de mine ...al meu a zis ca sunt vanata la ochi ...ceea ce m-a determinat sa nu ma mai gandesc prea mult ...am mancat niste iaurt ,masline si un mar ..si parca mi-am mai revenit ...
|

12 mar 2010, 15:10:51
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Senior
|
|
Data înregistrării: 30 sep 2009
Vârsta: 23
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 48kg
|
|
Citat:
Anterior postat de Sabine_28
|
Da, daca scap de familion de pe cap.  Ca altfel nu pot sa ma rezum doar la cereale pt ca ma cert cu buni.
|
Reguli de postare
|
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|