Discuta despre Dezlegare la peste in cadrul subiectului Peste la cuptor cu sos marinat, parte din categoria Retete de post; Ingrediente:
1kg. peste (proaspat sau congelat)- eu am folosit macrou ,
80ml. otet ,
50ml. ulei,
200ml. apa,
150ml suc ...
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni. In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
1kg. peste (proaspat sau congelat)- eu am folosit macrou ,
80ml. otet ,
50ml. ulei,
200ml. apa,
150ml suc de rosii mai gros (sau 2 linguri bulion dizolvat in apa),
5 catei usturoi taiati feliute (se poate si fara),
1 lingurita piper boabe,
2-3 foi de dafin,
1 crenguta cimbru,
sare, piper, rozmarin, condimente pentru peste.
Preparare:
Pestele spalat si curat, se taie in bucati de 3-4 cm. Il condimentam si-l lasam 10-15min. deoparte.
Asezam pestele apoi intr-un vas/tava care merge la cuptor, adugam usturoiul, piperul boabe, foile de dafin,cimbrul, rozmarin.
Punem si uleiul, otetul, apa, potrivim de sare si piper si acoperim vasul cu folie de aluminiu.
Dam la cuptor pentru 2 ore la foc mic. Luam apoi folia de aliminiu de pe vas/tava si adaugam si sucul de rosii (sau bulionul desfacut cu apa), mai dam la cuptor inca 20-30min., pana cand pestele se rumeneste putin.
Astfel pregatit pestele, este ca si cel din conserva, oasele se inmoaie/ sfarama. Se poate pastra in frigider in borcane cu filet (etanse) mai mult timp.
Poate fi un fel unic de mancare, alaturi de o garnitura , dar poate fi si un aperitiv. Se poate servi si cu o garnitura de cartofi natur sau orez.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm
Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!
* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice
Începe schimbarea! Aderă la Slăbuţe, prima şi cea mai completă comunitate 100% pentru stilul
de viaţă sănătos. Sfătuieşte-te cu Slăbuţa şi ceilalţi
membri cu experienţă cum să trăieşti sănătos, să slăbeşti corect şi să beneficiezi de cele
mai avansate unelte de nutriţie pe care ţi le oferim gratuit.