File de somon umplut cu spanac
Ingrediente pentru 4 portii:
Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se despica fiecare file cam pe doua treimi din grosime, avand grija sa nu fie taiat de tot. Se presara cu sare si piper. Intr-un castron se amesteca spanacul, sosul pesto, rosiile si semintele de pin. Se pune circa 1/3 cana de amestec in fiecare despicatura. Se aseaza fileurile pe gratar, uns in prealabil cu putin ulei. Se prajesc 8-10 minute sau pana cand s-a incalzit umplutura. Informatii nutritionale per portie: 329 calorii, 32 g proteine, 4 g carbohidrati, 20 g grasime, 4 g grasimi saturate, 213 mg sodiu, 86 mg colesterol, 3 g fibre. |
Re: File de somon umplut cu spanac
maine am sa incerc si eu aceasta reteta..
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 19:22:55. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.