E322 - Lecitina
E 322 - Lecitina
E322 (i) lecitină parţial hidrolizată Fosfatidil colină Origine: Termenul de lecitină se referă la un grup de compuşi care se află în fiecare organism viu, ca parte componentă a pereţilor tuturor celulelor. Lecitina este izolată comercial (mai ales) din boabe de soia sau gălbenuş de ou. Compoziţia chimică a acestor două produse (surse) este diferită, ceea ce determină aplicaţiile. Funcţii & caracteristici: Emulgator şi stabilizator pentru amestecurile apa-ulei (grăsime). Folosită pentru a înmuia ciocolata. Produse: O mare varietate de produse. Doza zilnică admisă: Fără limită. Efecte secundare: Lecitina este un component natural al pereţilor celulelor organismului şi este degradată şi folosită de acesta fără a avea efecte secundare. Restricţii dietetice: E322 poate fi consumat în mod normal de toate grupările religioase, vegani şi vegetarieni. Nu produce reacţii alergice pentru persoanele cu alergii la boabe de soia sau ouă. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". |
Re: E322 - Lecitina
Se gaseste in urmatorul produs:
Bake Rolls - Inele de paine prajita, delicioase si crocante, cu aroma de pizza |
Re: E322 - Lecitina
Citat:
In sfarsit un motiv sa consumam bake rolls :) Glumesc :P |
Re: E322 - Lecitina
Citat:
:)):)):))Esti o strengarita. :)) |
Re: E322 - Lecitina
Citat:
Eu nu glumesc :P |
Baton Cereale Nestle
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 12:24:26. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.