E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina
E 1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina
Efectele adverse ale aditivilor alimentari sunt potentate de cantitatea si regularitatea cu care obisnuim sa consumam produsele alimentare in care sunt introdusi. Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol. Face parte din categoria "E-uri suspecte". |
Re: E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina
Citat:
ACUM NUSTIU daca sunt toate suspecte? ca nu am apucat sa le citesc , daca stii ceva spune-mi si mie, ca sa stiu sa nu mai consum:-* multumesc |
Re: E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina
Citat:
Eu E-urile suspecte le consider ca si periculoase :) Au fost niste e-uri suspecte care mai tarziu au fost gasite ca periculoase, deci e o etapa premergatoare. Sa iti spun despre restul: E422 este glicerolul si intra in categoria e-urilor inofensive E422 - Glicerol - Slabute.ro :) E330 este acidul citric, cu multe reactii negative si este un e din categoria "periculoase". E330 - Acid citric - Slabute.ro E296 este acid malic si face parte din categoria inofensive E296 - Acid malic - Slabute.ro E171 este este dioxid de titan, care nu este recomandat a fi consumat in mod frecvent, mai ales de catre persoanele sensibile E161 un e suspect http://forum.slabute.ro/e-uri-suspec...file-1298.html E903 este inofensiv E903 - Ceara Canauba - Slabute.ro E466 este Carboximetilceluloza de sodiu. E466 afecteaza in mod special tractul gastrointestinal. Acum poti lua o decizie :D |
Ora este GMT +2. Ora este acum 15:19:01. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.