Nu se vede textul in casuta de mesaje
Discuta despre Forum in cadrul subiectului Nu se vede textul in casuta de mesaje, parte din categoria Intrebari si raspunsuri legate de functionare; Am o problema, va rog sa ma jutati daca aveti rezolvarea. Cand vreau sa raspund, sa scriu un mesaj in ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

15 mar 2010, 10:29:55
|
 |
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 16 feb 2010
Locaţie: Onesti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: South beach
Date: 166cm, 60.1kg
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
|
|
Nu se vede textul in casuta de mesaje
Am o problema, va rog sa ma jutati daca aveti rezolvarea. Cand vreau sa raspund, sa scriu un mesaj in casuta nu se vede ce scriu, se vede ce am cris daca dau preview. Acum am reusit sa va scriu pt ca am facut un document pe desk si am dat copy- paste.
Macushla, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2030 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1513 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1256 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
Ultima dată editat de Slabuta; 15 mar 2010 at 12:58:31.
|

15 mar 2010, 13:03:40
|
 |
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
|
Merite:
|
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 44
Date: 182cm, 77kg
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
|
|
Re: Nu se vede textul in casuta de mesaje
Citat:
Anterior postat de Macushla
Am o problema, va rog sa ma ajutati daca aveti rezolvarea. Cand vreau sa raspund, sa scriu un mesaj in casuta nu se vede ce scriu, se vede ce am cris daca dau preview. Acum am reusit sa va scriu pt ca am facut un document pe desk si am dat copy- paste.
|
Te rog sa-mi trimiti: - Un Print Screen al ecranului cu problema
- Versiunea/tipul de browser/navigator pe care o folosesti
- Versiunea de Windows pe care o ai pe calculator
|

15 mar 2010, 15:40:45
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 08 mar 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 66.5kg
|
|
deci in momentul asata scriu dar eu nu vad nimica ma puteti ajuta scz daca nu am scris corect pt ca nu vad nimic
hera441, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -430 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

15 mar 2010, 15:43:00
|
 |
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
|
Merite:
|
Vârsta: 39
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
|
|
Citat:
Anterior postat de hera441
deci in momentul asata scriu dar eu nu vad nimica ma puteti ajuta scz daca nu am scris corect pt ca nu vad nimic
|
Vadmin a pus niste intrebari mai sus: http://forum.slabute.ro/intrebari-ra...tml#post118174 ca sa poata intelege de ce apare aceasta problema.
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm
Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!
* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice
* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor
** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
|

07 iun 2010, 09:55:59
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 25 feb 2010
Locaţie: prahova, Romania
Dieta: Hipocalorica,fara grasimi, prajeli, dulciuri.In principiu:pui/peste,fructe,legume,lactate degresate.
Date: 157cm, 54.8kg
|
|
nu,stiu,d,c,dar,nu,merge.am,altfel,de,tastatura,si ,nu,am,nicio,tasta,cu,printscreen.am,urmat,indicat iile,tale,vadmin,numai,ca,nu,pot,fac,printscree,.f olosesc,mozzila,,,folosesc,windows,xp.din,pacate,e ,gereu,asa,ca,nu,vad,ce,scriu.multumesc.
ilovecoffee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1617 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1100 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 584 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

07 iun 2010, 10:25:43
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Senior
|
Merite:
|
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
|
|
Citat:
Anterior postat de ilovecoffee
nu,stiu,d,c,dar,nu,merge.am,altfel,de,tastatura,si ,nu,am,nicio,tasta,cu,printscreen.am,urmat,indicat iile,tale,vadmin,numai,ca,nu,pot,fac,printscree,.f olosesc,mozzila,,,folosesc,windows,xp.din,pacate,e ,gereu,asa,ca,nu,vad,ce,scriu.multumesc.
|
Buna esti sigura ca nu ai print screen? ia mai cauta. poate nu ai vazut tu bine. de obicei este pe langa F12.
ia vezi
|

14 iun 2010, 11:43:34
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
Dieta: Hipocalorica,fara grasimi, prajeli, dulciuri.In principiu:pui/peste,fructe,legume,lactate degresate.
|
|
asa,arata,tastatura,mea,le,am,luat,la,rand,si,nimi c,daca,ma,puteti,ajuta,cu,vreo,sugestie,va,multume sc,de,pe,acum,ink,o,data,folosesc,windows,xp,iar,c a,browser,mozzila.
ilovecoffee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1617 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1100 kcal/zi.
Pentru
[ Calculator calorii]
|

15 iun 2010, 16:27:33
|
 |
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
|
Merite:
|
Vârsta: 44
Date: 182cm, 77kg
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
|
|
Citat:
Anterior postat de ilovecoffee
asa,arata,tastatura,mea,le,am,luat,la,rand,si,nimi c,daca,ma,puteti,ajuta,cu,vreo,sugestie,va,multume sc,de,pe,acum,ink,o,data,folosesc,windows,xp,iar,c a,browser,mozzila.
|
Dupa pozitionare, tasta Print Screen, la tine pare a fi tasta: Druck
|

20 iun 2010, 09:01:15
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
|
|
Buna tuturor!!! m am intors, multumesc vadmin pt sugestii, am avut insa "norocul" ca mi s a stricat calculatorul si au trebuit reinstalate pe el tot felul de chestii (nu ma prea pricep) si...ta-ta-ta-tam, se pare ca acum merge . Cat despre dieta, imi merge bine, am slabit deja aproape 6 kg, ma simt ok, pana acum vointa si gandirea pozitiva nu m au parasit, asa ca...tot inainte! Voi ce faceti, ce mai ziceti, cum merge? Multa bafta si voua! si acum sper sa pot intra mai des in vb cu voi si sa nu mai fie probleme...:*
Pentru
[ Calculator calorii]
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|