Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 26 aug 2011, 23:59:36
Andra La's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 165cm, 83kg
Mesaje: 169
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Cool Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

Buna seara tuturor slabutelor!

Daca mi-ar fi spus cineva acum o saptamana ca exista un asemenea site, n-as fi crezut. Dieta la inceput de saptamana a fost de vina

Totul a inceput asa: sambata seara m-am intors din concediu si duminica dimineata m-am urcat pe cantar. din fericire nu am pus pe mine nimic in plus in concediu desi am mancat destul de mult dar a fost un concediu mai activ: 3 trasee pe munte, carat rucsac etc. din nefericire faptul ca nu am pus nimic in plus nu ma ajuta: am 85 kg la 1.65. de fapt 85,4 arata cantarul dar de ce se ne mai incurcam cu zecimale evident duminica am inceput sa mananc sanatos si mai putin caloric. pana seara cand am dat-o in bara si pt ca mi-era foame am mancat paine cu branza si rosii De luni am luat-o de la capat. Am avut norocul sa citesc un articol intr-o revista ca e recomandat sa tinem zilnic un jurnal cu ce mancam. Si seara, am deschis laptop-ul si am inceput sa scriu ce-am mancat. Si dupa ce am scris mi-am zis ia sa vad cam cate calorii am mancat. si asa am dat peste voi.

De atunci tin jurnalul cu ce mananc electronic si am si citit o gramada de informatii si povesti frumoase de slabit pe site. Si pot sa spun ca primele 5 zile au fost foarte usoare, motivatia a fost maxima si nu mi s-a intamplat niciodata sa cedez ispitelor, daca am luat decizia sa imi pun un plic de zahar la cafeaua dubla pe care o beau la serviciu in loc de nelipsita pastila a fost o aroganta si nu o cedare. pai daca beau tot timpul cafeaua cu indulcitor de ce nu in cura de slabire sa o inlocuiesc cu zahar. asta si pt ca mi-am adus aminte de un coleg american mai gras (eu pe vremea aceea aveam 57 kg) care manca meniu big mac dar in schimb bea cola diet.

Bun, intre timp m-am orientat spre o dieta hipocalorica personalizata, amintindu-mi si de principiile Mihaelei Bilic, carte pe care o am si acum in biblioteca, ce am mai citit pe aici si evident ce imi si place sa mananc. Deocamdata am anumite chestii in dieta nerecomandabile pt slabit (gen fulgi din cereale integrale si nu cereale integrale, sau fructul mancat seara inainte de culcare sau incercarea de a manca totusi si carbohidrati sau aroganta cu pliculetul de zahar din cafea) pe care mi le asum si nu reusesc sa balansez f bine elementele (ba mananc prea multe proteine si putini carbohidrati, ba invers, ba prea multe grasimi, si in tot cazul prea putine fibre). Acum o sa ziceti probabil ca mai bine mai putini carbohidrati, dar eu nu sunt de acord deocamdata pt ca pana sa slabesc cele 30 kg ideale, sau cele minim 20 kg acceptabile mai e ceva vreme si carbohidratii au si ei rolul lor.

am inceput fara sa imi propun cam cu 1100-1200 cal pe zi dar pe parcursul saptamanii am mai crescut putin pana la 1300 cal ca sa nu exagerez (acum exista si un grad de aproximare in caloriile respective ca la pranz mananc in oras).

de exemplu azi am mancat:

MD: lapte 1.5% cu fulgi de cereala integrale
la serviciu cafea cu 1 pliculet zahar
P: o supa crema de ciuperci (si of era cam grasa si cu smantana), dar m-am revansat cu felul doi care a fost o salata excelenta de rucola, spanac baby, rosii cherry, putin cascaval gen ementaler si putin ulei de masline si mai mult otet.
gustare: 1 ciorchine mic de strugure (pt ca nectarinele s-au stricat pe balcon).
C: 100 g somon afumat si o activia de baut.

cina cam tarziu, pe la zece, zece si ceva, cand m-am intors de la bazin si sunt foarte mandra pt ca am reusit sa inot in total putin peste 2 km.

asa ca la ora asta inca n-am adormit ca astept sa treaca cele 3 ore

Oricum prima saptamana este si cea mai usoara, sper sa-mi pastrez optimismul si dupa vreo 2, 3 ,6 luni asha.

Astept si parerile si sugestiile voastre

Si as vrea sa te felicit pe tine Slabuta si pe celelalte fete care au contribuit la aceasta comunitate pt ca acest site exista.

O noapte cat mai buna tuturor si spor la slabit sanatos!

Cu drag,
Andra
Andra La, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2033 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1516 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1517 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #2 (permalink)  
Vechi 27 aug 2011, 09:06:19
mihaella's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 04 mar 2010
Locaţie: Malu, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 178cm, 107kg
Mesaje: 476
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

buna venit in clubul slabutelor aici vei gasi sprijinul de care ai nevoie,si eu sunt o incepatoare,primele 3 saptamani au fost un pic mai ciudate pt mine,am tinut niste diete drastice,acum incerc sa mananc 1200cal pe zi.am citit si eu cartea Mihaelei Bilic,mi se pare interesanta,mai mult ma inspir pt meniuri.cu ce nu sunt de acord in meniul tau,cu smantana care este destul de grasa,cascavalul care stiu ca este facut din zer si asta are o multime de calorii,in loc de struguri incearca altceva,sunt dulci si nu sunt buni.cina trebuie sa o iei cu cel putin 3h inainte de culcare,incearca sa papi pana in ora 19.
iti urez succes,te asteptam cu raportul zilnic
ps: incearca sa papi si putina carnita
mihaella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2212 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1695 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 663 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #3 (permalink)  
Vechi 27 aug 2011, 12:08:24
Roxii's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

Buna si bine ai venit!In primul rand..renunta la aroganta cu pliculetul de cafea.Exista zaharina,indulcitor de stevie..etc.La somonul de seara trebuia sa adaugi si o salata de legume,iar strugurii incearca sa`i mananci rar.Carbohidratii nu trebuiesc exclusi,ci luati din alimente sanatoase.Poti manca paine integrala,orez integral,paste integrale,cereale integrale,legume,fructe..De acolo iti iei carbohidratii buni.Insa,incearca sa`i mentii in limite normale,adica sa nu scrie in paranteza (mult) Emmentalerul consuma`l rar iar smantana la fel,iar atunci cand consumi incearca sa fie degresata.Eu zic ca poti sa mananci si undeva pe la 1400 de calorii deoarece ai mult de slabit si va trebui sa tot scazi cand vei stagna.In plus,incearca sa faci de 4-5 ori pe saptamana sport.Ce iti place tie.Iti doresc mult succes!
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #4 (permalink)  
Vechi 27 aug 2011, 22:02:37
Andra La's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 165cm, 83kg
Mesaje: 169
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

multumesc mult pt sfaturi.

meniul pt azi a fost:

MD lapte cu cereale
P: supa legume fara ulei
omleta 2 oua fara ulei
branza vaci 125 g (jumate de pachet)
salata rosii cu putin ulei
G: struguri 1 ciorchine mic
S: piept curcan gratar si dovlecei la gratar

in total 1400 calorii.

am renuntat la zaharul din cafea, fara sa-l inlocuiesc cu indulcitor. strugurii intr-adevar sunt recunoscuti pt nivelul ridicat de glucide (de maine introduc alt fruct). smantana nu era in program, dar cand mananci in oras mai ai si surprize neplacute.

cu ora de masa de seara in schimb va fi o problema pt ca nu ajung acasa inainte de 7 seara niciodata, dar vad eu cum gasesc o solutie

o seara buna,
Andra
Andra La, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2033 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1516 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1517 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #5 (permalink)  
Vechi 27 aug 2011, 22:14:48
Roxii's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

Citat:
Anterior postat de Andra La Vezi mesajul
multumesc mult pt sfaturi.

meniul pt azi a fost:

MD lapte cu cereale
P: supa legume fara ulei
omleta 2 oua fara ulei
branza vaci 125 g (jumate de pachet)
salata rosii cu putin ulei
G: struguri 1 ciorchine mic
S: piept curcan gratar si dovlecei la gratar

in total 1400 calorii.

am renuntat la zaharul din cafea, fara sa-l inlocuiesc cu indulcitor. strugurii intr-adevar sunt recunoscuti pt nivelul ridicat de glucide (de maine introduc alt fruct). smantana nu era in program, dar cand mananci in oras mai ai si surprize neplacute.

cu ora de masa de seara in schimb va fi o problema pt ca nu ajung acasa inainte de 7 seara niciodata, dar vad eu cum gasesc o solutie

o seara buna,
Andra
Cu placereImi place meniul tau!Sper ca cerealele erau integraleDak iti place fara indulcitor cafeaua atunci e bine.Cina o poti lua mai tarziu atunci,insa nici la 10 noaptea.Incearca sa nu depasesti 8-9 si sa lasi 3-4 ore intre masa si somn.Te pup
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #6 (permalink)  
Vechi 28 aug 2011, 06:37:15
mihaella's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 04 mar 2010
Locaţie: Malu, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 178cm, 107kg
Mesaje: 476
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

salut.imi place meniul tau,daca as fi fost eu,omleta as fi papat-o dimineata,dar oricum e bine.trebuie sa lupti,stiu cat de greu poate fi,mai ales in primele zile de dieta,iti vine la un moment dat sa mergi si sa mananci tot frigiderul,nu te lasa prada ispitei
mihaella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2212 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1695 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 663 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #7 (permalink)  
Vechi 28 aug 2011, 10:25:11
RedOnion's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 156cm, 53kg
Mesaje: 837
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

Bravo pt meniu, suna tare bine ales. Acuma nu trebuie sa renunti asa drastic la toate, am vazut ca dintr-o data ai renuntat si la zahar, si la ulei, si la fructe dulci... Nu zic ca e rau, dar eu cred ca te obisnuiesti mai usor daca renunti la ele progresiv, intr-o saptamana la una, intr-o saptamana la alta. Plus ca eu la fructe nu recomand nimanui sa renunte complet, nici macar la cele mai dulci putin. La urma urmei, zaharul din ele e sanatos, nu se depune la fel ca cel rafinat pentru ca implica mai multe procese de digestie din partea organismului, si iti taie pofta de dulciuri mai grele. Pentru ca iti mai vine si pofta aia, si nu are rost sa te chinui cand poti apela la fructe, parerea mea Cum acum e plin de fructe, eu cred ca ajunge daca le diversifici, intr-o zi prune, intr-o zi nectarina, intr-o zi para, intr-o zi struguri, si tot asa.

Mult succes
__________________
Jurnal Red Onion
Focus on your goals.. do not dwell on your weaknesses and failings, remind yourself constantly WHY you are doing the thing it takes to get you to where you want to be.

You can't get the butt you want by sitting on the one you have.

1 nov 2011 ~54 kg
1 dec 2011 ~58 kg
  #8 (permalink)  
Vechi 30 aug 2011, 22:52:26
Andra La's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 165cm, 83kg
Mesaje: 169
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

Multumesc mult pt incurajari si sfaturi.

Impresii dupa prima saptamana de dieta:
1) a fost mult mai usor decat mi-as fi imaginat: n-am avut pofte irezistibile si nici tendinte de a devasta seara frigiderul. ce-i drept m-a ajutat f mult si meniul pe care-l completez zilnic in calendar si tot ce am citit pe forum in zilele astea
2) e greu sa umpli 1400 de calorii daca nu mananci paine, dulciuri, paste fainoase, sucuri (ca dovada azi abia am reusit sa ajung la 1300 desi planul meu este de 1400)
3) cel mai greu este cu programul, asa ca inca iau masa de seara destul de tarziu (maxim 10 seara, dar oricum e prea tarziu)
4) cu sportul e mai greu sa ma mobilizez in timpul saptamanii, dar odata ce ajung la bazin e ok pt ca imi place f mult sa inot. ar mai trebui sa combin cu ceva, dar inca nu m-am hotarat, asa ca raman la inot (sapt trecuta am fost o sg data, dar intentionez de 2-3 ori)

Rezultatele dupa prima saptamana sunt ca sa fiu sincera incredibile pt mine si nu erau in plan: 3 kg pe cantar si 1 cm in talie. de acum ar trebui sa nu depasesc 1 kg pe saptamana.

Schimbari pt saptamana a 2-a:

- am introdus sistemul de 3 mese si 2 gustari (in general saptamana trecuta au fost doar cele 3 mese)
- fructele sunt la a 2-a gustare: pana la urma m-am hotarat sa mananc orice fel de fruct mai putin banane, doar ca nu exagerat cantitativ (a fost mai greu azi cu pepenele verde, dar tot nu m-am lasat)

In rest, meniul nu mi-l pregatesc cu o zi inainte, dar ma bazez in principiu pe un bol mic de cereale sau muesli cu lapte dim, o tnuva cottage la prima gustare, la pranz aproape intotdeauna si supa / ciorba (sunt innebunita dupa ele) si felul 2 carne/peste cu legume sau salata cu ceva carne / branza / peste, fructe la gustare 2, si seara fie carne / peste cu legume fie legume cu iaurt.

Saptamana trecuta am mai mancat in 2 zile si cartofi la pranz (nu prajiti) si poate mai introduc si orez sau mamaliguta dar mai rar (max de 2 ori pe saptamana la pranz, caz in care supa fie lipseste fie e exclusiv din legume).

Oricum incerc sa-mi pastrez un regim cat mai variat, dar din care sa lipseasca aproape de tot dulciurile, bauturile dulci, sosurile, prajelile, mancarurile grase si cu sos. si deocamdata si cu painea si pastele n-as risca pt ca imi plac f mult.

Am vorbit cam mult despre meniu, deci gata. oricum imi trec meniurile zilnic in calendar.

Noapte buna,
Andra
Andra La, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2033 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1516 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1517 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #9 (permalink)  
Vechi 31 aug 2011, 13:14:42
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Smile Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

Citat:
Anterior postat de Andra La Vezi mesajul
Buna seara tuturor slabutelor!

Daca mi-ar fi spus cineva acum o saptamana ca exista un asemenea site, n-as fi crezut. Dieta la inceput de saptamana a fost de vina

Totul a inceput asa: sambata seara m-am intors din concediu si duminica dimineata m-am urcat pe cantar. din fericire nu am pus pe mine nimic in plus in concediu desi am mancat destul de mult dar a fost un concediu mai activ: 3 trasee pe munte, carat rucsac etc. din nefericire faptul ca nu am pus nimic in plus nu ma ajuta: am 85 kg la 1.65. de fapt 85,4 arata cantarul dar de ce se ne mai incurcam cu zecimale evident duminica am inceput sa mananc sanatos si mai putin caloric. pana seara cand am dat-o in bara si pt ca mi-era foame am mancat paine cu branza si rosii De luni am luat-o de la capat. Am avut norocul sa citesc un articol intr-o revista ca e recomandat sa tinem zilnic un jurnal cu ce mancam. Si seara, am deschis laptop-ul si am inceput sa scriu ce-am mancat. Si dupa ce am scris mi-am zis ia sa vad cam cate calorii am mancat. si asa am dat peste voi.

De atunci tin jurnalul cu ce mananc electronic si am si citit o gramada de informatii si povesti frumoase de slabit pe site. Si pot sa spun ca primele 5 zile au fost foarte usoare, motivatia a fost maxima si nu mi s-a intamplat niciodata sa cedez ispitelor, daca am luat decizia sa imi pun un plic de zahar la cafeaua dubla pe care o beau la serviciu in loc de nelipsita pastila a fost o aroganta si nu o cedare. pai daca beau tot timpul cafeaua cu indulcitor de ce nu in cura de slabire sa o inlocuiesc cu zahar. asta si pt ca mi-am adus aminte de un coleg american mai gras (eu pe vremea aceea aveam 57 kg) care manca meniu big mac dar in schimb bea cola diet.

Bun, intre timp m-am orientat spre o dieta hipocalorica personalizata, amintindu-mi si de principiile Mihaelei Bilic, carte pe care o am si acum in biblioteca, ce am mai citit pe aici si evident ce imi si place sa mananc. Deocamdata am anumite chestii in dieta nerecomandabile pt slabit (gen fulgi din cereale integrale si nu cereale integrale, sau fructul mancat seara inainte de culcare sau incercarea de a manca totusi si carbohidrati sau aroganta cu pliculetul de zahar din cafea) pe care mi le asum si nu reusesc sa balansez f bine elementele (ba mananc prea multe proteine si putini carbohidrati, ba invers, ba prea multe grasimi, si in tot cazul prea putine fibre). Acum o sa ziceti probabil ca mai bine mai putini carbohidrati, dar eu nu sunt de acord deocamdata pt ca pana sa slabesc cele 30 kg ideale, sau cele minim 20 kg acceptabile mai e ceva vreme si carbohidratii au si ei rolul lor.

am inceput fara sa imi propun cam cu 1100-1200 cal pe zi dar pe parcursul saptamanii am mai crescut putin pana la 1300 cal ca sa nu exagerez (acum exista si un grad de aproximare in caloriile respective ca la pranz mananc in oras).

de exemplu azi am mancat:

MD: lapte 1.5% cu fulgi de cereala integrale
la serviciu cafea cu 1 pliculet zahar
P: o supa crema de ciuperci (si of era cam grasa si cu smantana), dar m-am revansat cu felul doi care a fost o salata excelenta de rucola, spanac baby, rosii cherry, putin cascaval gen ementaler si putin ulei de masline si mai mult otet.
gustare: 1 ciorchine mic de strugure (pt ca nectarinele s-au stricat pe balcon).
C: 100 g somon afumat si o activia de baut.

cina cam tarziu, pe la zece, zece si ceva, cand m-am intors de la bazin si sunt foarte mandra pt ca am reusit sa inot in total putin peste 2 km.

asa ca la ora asta inca n-am adormit ca astept sa treaca cele 3 ore

Oricum prima saptamana este si cea mai usoara, sper sa-mi pastrez optimismul si dupa vreo 2, 3 ,6 luni asha.

Astept si parerile si sugestiile voastre

Si as vrea sa te felicit pe tine Slabuta si pe celelalte fete care au contribuit la aceasta comunitate pt ca acest site exista.

O noapte cat mai buna tuturor si spor la slabit sanatos!

Cu drag,
Andra
Buna Andra si bine ai venit

Ma bucur ca ai gasit motivatia si puterea de a incepe lupta cu kilogramele.

Intr-adevar, apar unele dificultati cu alcatuirea unui meniu sanatos si in acelasi timp cu un aport caloric corect. 1400 kcal se strang usor cu fast-food...
Dar, cu timpul te obisnuiesti si o sa vezi ce usor va fi.

La capitolul sport ai incercat mai mult mers pe jos, niste exercitii usoare acasa... sau chiar dans...?

Iti doresc mult succes in drumul catre slabuta din tine
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
  #10 (permalink)  
Vechi 31 aug 2011, 18:02:30
RedOnion's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 156cm, 53kg
Mesaje: 837
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

Draga Andra,

Ai strans intr-adevar cateva informatii binevenite la o slabuta la inceput de drum, ma bucura sa vad ca te descurci atat de bine si ca te straduiesti sa iei deciziile corecte. Pare greu sa-ti schimbi modul de viata si felul de a manca, dar... nu e Se dovedeste o placere sa mananci echilibrat si sa descoperi feluri noi de a gati mancare favorita

Ca sfat, daca vrei sa ajungi in mod sanatos la cele 1400 de calorii, apeleaza la alune/migdale/nuci, nu in exces, cam 25 de gr la o gustare, sunt sanatoase si ajuta la hranirea pielii si a parului, si macar nu te vezi nevoita sa apelezi la junk ca sa iti faci nr de calorii propuse Sunt si delicioase, de ce sa nu recunoastem

Este un forum de nutritie si dieta, deci da-ti drumul si spune-ti pasul cat vrei pe tema asta Aici ne putem da toate cu parerea, ne putem spune toate povestea si sa o analizam pe a altora. Astept impresii si dupa o a doua saptamana. Cred ca esti pe drumul cel bun deja

Iti doresc o saptamana frumoasa si zambitoare in continuare
__________________
Jurnal Red Onion
Focus on your goals.. do not dwell on your weaknesses and failings, remind yourself constantly WHY you are doing the thing it takes to get you to where you want to be.

You can't get the butt you want by sitting on the one you have.

1 nov 2011 ~54 kg
1 dec 2011 ~58 kg
 

Informatii despre slabit
30, 40, andra, ani, calorii, dieta, jurnal, jurnale, sanatos, sigura, slabit

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Jurnal Leila87 - Drumul spre tinta sigura leila87 Arhiva jurnale slabit 723 31 dec 2013 01:30:06
Cred ca a venit vremea sa cer ajutor - Sunt sau nu bulimica? flubby Bulimie & Binge Eating 18 30 apr 2012 16:47:38
Cate minute sunt recomandate pentru banda, bicicleta, ca sa dau burtica jos? maddy88 Fitness pentru muschii abdominali 10 01 feb 2012 01:50:24
Jurnal Nadia - pentru ca trebuie si pot nadia1818 Arhiva jurnale slabit 98 07 feb 2011 15:15:58
cred ca sunt somnambula ma trezesc in toiu noptii si mamanc dienutzaa28 Am nevoie de ajutor! 5 06 mai 2010 18:36:47

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole