Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

de ce e atat de greu sa slabim?

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 18 iul 2013, 20:25:52
DeLeTe's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 156cm, 58kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 27 ori in 8 mesaje
Unhappy de ce e atat de greu sa slabim?

M-am saturat de raspunsul ca daca ar fi usor ar face-o toata lumea. Si cu toate astea, pe unde te uiti (tv, reclame pe site-uri) pe acolo esti bombardat de enunturi: scapa de grasime / x kilograme printr-o metoda un pic ciudata / in x zile, fara efort, etc. Si incercam si incercam si de fiecare data, in cele din urma esuam. De ce? Si ne frustram si ... renuntam.
De data asta va fi altfel
Asta imi tot repet eu, zilnic, de 15 000 de ori pe zi. De ce va fi altfel? Pentru ca ma voi tine de plan. Bun. Ce plan? Hai sa vedem cat de bun este planul asta al tau.
Sa zicem ca esti ca mine, un caz oarecum fericit. Fara copii, 25 de ani, cu un maxim de 65 de kilograme, la care stationez de vreo... 3-4 ani. Fix la limita superponderabilitatii si obezitatii. Si am tinut atatea diete, si am tot facut sport intens (de care evident ca dupa vreo 3-4 luni, nevazand rezultate ma lasam si ma reapucam cu aceeasi sete peste alte 3-4 luni) si rezultatele erau cel mult pe moment.
Pai, acum esti mai inteleapta, mai rabdatoare, mai informata, mai obligata. Esti gata sa fii fericita de corpul tau. Ok.
Sa revenim la plan (plan realizat dupa numeroase lecturi de carti, articole, sfaturi, cazuri de succes, etc).
1. gandire pozitiva - mi-am pus pe desktop, pe ecranul de telefon, o poza cu mine in apogeul frumusetii, peste tot, sa pot sa o revad si sa multumesc pentru corpul de zeita sexi si tonifiat pe care IL AM si pentru sanatate.
2. mi-am cumparat batoane de slabit (fibrobar r cu ceai verde, singurele cu gust absolut incredibil de bun) proteine, fibre, grasimi bune. mic dejun, cina= 2 batoane. dupa 10 zile pot sa spun ca sunt incredibile si ca pofta de dulce mi-a disparut complet, ele fiind foarte dulci si bune (exceptie o zi, pentru care aproape ca m-am iertat). am considerat ca am nevoie de acest surplus de proteine la indemana atunci cand TREBUIE sa mananc ceva, chiar daca sunt cu siguranta procesate si exista variante mult mai sanatoase.
3. program de exercitii fat-burn: 1 zi alergat, 1 zi aerobic in camera si o zi pauza. alergatul, care sincer nu-mi face placere, am sani mari si trebuie sa-i tin cand alerg, am descoperit ca se poate face pe intervale (1 min alergat, 1 min pauza). exercitiile in camera tot pe reprize 3 reprize intense cu ajutorul unei aplicatii pe mobil (7 min workout) in total 25 min + la sfarsit streching ~5 min. iar in ziua de pauza, 1 ora de mers pe jos, ritm moderat-vioi.
4. minim 2 l de apa pe zi, regim, ~1000-1200 kcal, multe proteine, putini carbohidrati, putine grasimi (din cele rele), multe legume... 3 mese pe zi si 2 gustari, incluzand micul dejun (la o ora de la trezire, in cazul meu 7). SI MANCATUL LA ORE FIXE.
5. sunt gata sa accept ca asta va trebui sa fie un stil de viata pentru cel putin 1 an, pentru a evita efectul de yo-yo si vergeturile.
6. sunt gata sa nu ma mai mustrez pentru zilele negre. Daca azi m-am scapat in prajituri la servici, mi-am plans o ora de mila si m-am dus acasa si am mai facut o serie de exercitii. Life goes on.

Toate bune si frumoase pana am inceput sa aplic acest comportament la munca. Feed-back: NEGATIV.
- Da de ce vrei sa slabesti? nu te consideri frumoasa, sanatoasa? Trebuie sa te accepti asa cum esti. Cum sa slabesti daca mananci asa putin, cand o sa mananci normal o sa pui la loc. Batoanele astea au E-uri. Stiu o colega care a slabit dar a mancat doar batoane, nu si mancare. O sa te ingrasi de la ele. Pai cum sa mananci doar batoane, ca o sa te ingrasi cand treci iar pe mancare. Cat ai slabit?

Genul de intrebari neprovocate. Eu nu m-am apucat sa ma laud ca tin regim, dar toti au observat si au avut ceva de zis. Acesti toti, fiind colegi care-mi sunt dragi, nicidecum "dusmani". si cu toate astea, in loc sa ma sustina, mai mult ma demoralizeaza. sa nu mai vorbesc de iubitul meu. Batoanele nu sunt sanatoase, ce-ti trebuie tie sa slabesti... ETC!!!

Tin in mine, si-mi repet. E normal sa mananc mai putin, ca altfel nu as da jos, ci m-as mentine la aceeasi greutate. cand voi readuce mancarea "normala" in meniu... va fi o alta poveste, cum am zis mai am mult de lucru pana acolo.
Si planul meu mult mai bine structurat decat am fost eu capabila sa-l punctez aici, am inceput sa-l simt subred. Cata siguranta aveam... s-a intunecat gandirea mea pozitiva cu toate comentariile astea rautacioase. De aceea e atat de greu sa slabesti. Ca trebuie sa stii ce sa mananci si cat, ca trebuie sa lucrezi, ca trebuie sa nu te demoralizezi cand dupa 10 zile te cantaresti si ai +1kg, chiar daca pantalonii cad dupa tine.

Incerc sa ma detasez si sa-mi repet: rezista draga mea, ai inceput un drum al maturizarii emotionale, un drum lung pe care se pare ca esti singura... Si e greu. ACum ca am scris aceste randuri, parca m-am mai eliberat un pic. Multumesc slabutelor!
si... sper sa ajute pe cineva, sper sa ma tin pe pozitie...
DeLeTe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1680 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1163 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 647 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 12 membri au apreciat mesajul lui DeLeTe:
Aeerdna (18 iul 2013), Alexik (19 iul 2013), Annaaa (22 iul 2013), CCristina D (18 iul 2013), diana87 (19 iul 2013), jess (19 iul 2013), Laura (18 iul 2013), mihaela01 (19 iul 2013), mirela elorica (18 iul 2013), miris (20 iul 2013), rozica1965 (31 iul 2013), Tigressa (11 aug 2013)
  #2 (permalink)  
Vechi 18 iul 2013, 23:07:08
butterfly30's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.777
Aprecieri acordate: 5.350
Am fost apreciat(a) de 11.441 ori in 5.317 mesaje
Implicit Re: de ce e atat de greu sa slabim?

e greu sa slabim pentru ca, din pacate sau din fericire, nu suntem toti la fel. pentru ca desi iubim diferit, si traim diferit, si gandim diferit, ne dorim sa aratam la fel! toate avem in ungherele mintii, constient sau inconstient, imaginea modelului/star-ului din revista si uitam de toate calitatile pe care le avem din cauza unui pseudo-defect: nu aratam cum ne dorim. si pentru ca nu suntem la fel, nu ne ingrasam si nu slabim la fel, si nici nu avem aceleasi obiceiuri alimentare.
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 5 membri au apreciat mesajul lui butterfly30:
CCristina D (18 iul 2013), DeLeTe (19 iul 2013), mihaela01 (19 iul 2013), rozica1965 (31 iul 2013), WhiteAngel (19 iul 2013)
  #3 (permalink)  
Vechi 18 iul 2013, 23:15:55
butterfly30's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.777
Aprecieri acordate: 5.350
Am fost apreciat(a) de 11.441 ori in 5.317 mesaje
Implicit Re: de ce e atat de greu sa slabim?

si e greu sa slabim si pentru ca fiecare dintre prietenele noastre care au mancat orice/oricat/oricand si nu merg pe jos nici pana la colt nu contenesc cu sfaturi insistente despre ce/cat/cand trebuie sa mananci. pentru ca cei care ar trebui sa te sustina te demoralizeaza. pentru ca sa-ti educi mintea e mai greu decat sa-ti educi corpul. pentru ca suntem oameni si in general e greu orice cand cand traiesti intr-un stres si o oboseala continua. pentru ca am tinut de prea multe ori prea multe diete gresite pentru noi.
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 5 membri au apreciat mesajul lui butterfly30:
CCristina D (18 iul 2013), DeLeTe (19 iul 2013), mihaela01 (19 iul 2013), rozica1965 (31 iul 2013), WhiteAngel (19 iul 2013)
  #4 (permalink)  
Vechi 19 iul 2013, 08:01:04
laurra's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: de ce e atat de greu sa slabim?

Citat:
Anterior postat de DeLeTe Vezi mesajul
M-am saturat de raspunsul ca daca ar fi usor ar face-o toata lumea. Si cu toate astea, pe unde te uiti (tv, reclame pe site-uri) pe acolo esti bombardat de enunturi: scapa de grasime / x kilograme printr-o metoda un pic ciudata / in x zile, fara efort, etc. Si incercam si incercam si de fiecare data, in cele din urma esuam. De ce? Si ne frustram si ... renuntam.
De data asta va fi altfel
Asta imi tot repet eu, zilnic, de 15 000 de ori pe zi. De ce va fi altfel? Pentru ca ma voi tine de plan. Bun. Ce plan? Hai sa vedem cat de bun este planul asta al tau.
Sa zicem ca esti ca mine, un caz oarecum fericit. Fara copii, 25 de ani, cu un maxim de 65 de kilograme, la care stationez de vreo... 3-4 ani. Fix la limita superponderabilitatii si obezitatii. Si am tinut atatea diete, si am tot facut sport intens (de care evident ca dupa vreo 3-4 luni, nevazand rezultate ma lasam si ma reapucam cu aceeasi sete peste alte 3-4 luni) si rezultatele erau cel mult pe moment.
Pai, acum esti mai inteleapta, mai rabdatoare, mai informata, mai obligata. Esti gata sa fii fericita de corpul tau. Ok.
Sa revenim la plan (plan realizat dupa numeroase lecturi de carti, articole, sfaturi, cazuri de succes, etc).
1. gandire pozitiva - mi-am pus pe desktop, pe ecranul de telefon, o poza cu mine in apogeul frumusetii, peste tot, sa pot sa o revad si sa multumesc pentru corpul de zeita sexi si tonifiat pe care IL AM si pentru sanatate.
2. mi-am cumparat batoane de slabit (fibrobar r cu ceai verde, singurele cu gust absolut incredibil de bun) proteine, fibre, grasimi bune. mic dejun, cina= 2 batoane. dupa 10 zile pot sa spun ca sunt incredibile si ca pofta de dulce mi-a disparut complet, ele fiind foarte dulci si bune (exceptie o zi, pentru care aproape ca m-am iertat). am considerat ca am nevoie de acest surplus de proteine la indemana atunci cand TREBUIE sa mananc ceva, chiar daca sunt cu siguranta procesate si exista variante mult mai sanatoase.
3. program de exercitii fat-burn: 1 zi alergat, 1 zi aerobic in camera si o zi pauza. alergatul, care sincer nu-mi face placere, am sani mari si trebuie sa-i tin cand alerg, am descoperit ca se poate face pe intervale (1 min alergat, 1 min pauza). exercitiile in camera tot pe reprize 3 reprize intense cu ajutorul unei aplicatii pe mobil (7 min workout) in total 25 min + la sfarsit streching ~5 min. iar in ziua de pauza, 1 ora de mers pe jos, ritm moderat-vioi.
4. minim 2 l de apa pe zi, regim, ~1000-1200 kcal, multe proteine, putini carbohidrati, putine grasimi (din cele rele), multe legume... 3 mese pe zi si 2 gustari, incluzand micul dejun (la o ora de la trezire, in cazul meu 7). SI MANCATUL LA ORE FIXE.
5. sunt gata sa accept ca asta va trebui sa fie un stil de viata pentru cel putin 1 an, pentru a evita efectul de yo-yo si vergeturile.
6. sunt gata sa nu ma mai mustrez pentru zilele negre. Daca azi m-am scapat in prajituri la servici, mi-am plans o ora de mila si m-am dus acasa si am mai facut o serie de exercitii. Life goes on.

Toate bune si frumoase pana am inceput sa aplic acest comportament la munca. Feed-back: NEGATIV.
- Da de ce vrei sa slabesti? nu te consideri frumoasa, sanatoasa? Trebuie sa te accepti asa cum esti. Cum sa slabesti daca mananci asa putin, cand o sa mananci normal o sa pui la loc. Batoanele astea au E-uri. Stiu o colega care a slabit dar a mancat doar batoane, nu si mancare. O sa te ingrasi de la ele. Pai cum sa mananci doar batoane, ca o sa te ingrasi cand treci iar pe mancare. Cat ai slabit?

Genul de intrebari neprovocate. Eu nu m-am apucat sa ma laud ca tin regim, dar toti au observat si au avut ceva de zis. Acesti toti, fiind colegi care-mi sunt dragi, nicidecum "dusmani". si cu toate astea, in loc sa ma sustina, mai mult ma demoralizeaza. sa nu mai vorbesc de iubitul meu. Batoanele nu sunt sanatoase, ce-ti trebuie tie sa slabesti... ETC!!!

Tin in mine, si-mi repet. E normal sa mananc mai putin, ca altfel nu as da jos, ci m-as mentine la aceeasi greutate. cand voi readuce mancarea "normala" in meniu... va fi o alta poveste, cum am zis mai am mult de lucru pana acolo.
Si planul meu mult mai bine structurat decat am fost eu capabila sa-l punctez aici, am inceput sa-l simt subred. Cata siguranta aveam... s-a intunecat gandirea mea pozitiva cu toate comentariile astea rautacioase. De aceea e atat de greu sa slabesti. Ca trebuie sa stii ce sa mananci si cat, ca trebuie sa lucrezi, ca trebuie sa nu te demoralizezi cand dupa 10 zile te cantaresti si ai +1kg, chiar daca pantalonii cad dupa tine.

Incerc sa ma detasez si sa-mi repet: rezista draga mea, ai inceput un drum al maturizarii emotionale, un drum lung pe care se pare ca esti singura... Si e greu. ACum ca am scris aceste randuri, parca m-am mai eliberat un pic. Multumesc slabutelor!
si... sper sa ajute pe cineva, sper sa ma tin pe pozitie...
hai ca-ti dau eu unul din miile de raspunsuri
Pentru ca nu stim cum sa slabim :ce exercitii sa facem ,cand trebuie sa ne odihnim ,ce sa mancam ,cat sa mancam,sa ne suplimentam alimentatia cu vitamine,minerale,etc.Slabitul merge pana la un punct...dupa care ai nevoie de consiliere (informare)ca sa ajungi la rezultatul dorit si nu in ultimul rand fff multa rabdare.
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui laurra:
deadcountess (19 iul 2013)
  #5 (permalink)  
Vechi 19 iul 2013, 08:49:00
jess's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2011
Locaţie: portugalia, Portugalia
Vârsta: 30
Dieta: personalizata
Date: 162cm, 54kg
Mesaje: 1.680
Aprecieri acordate: 130
Am fost apreciat(a) de 164 ori in 128 mesaje
Implicit Re: de ce e atat de greu sa slabim?

Citat:
Anterior postat de DeLeTe Vezi mesajul
M-am saturat de raspunsul ca daca ar fi usor ar face-o toata lumea. Si cu toate astea, pe unde te uiti (tv, reclame pe site-uri) pe acolo esti bombardat de enunturi: scapa de grasime / x kilograme printr-o metoda un pic ciudata / in x zile, fara efort, etc. Si incercam si incercam si de fiecare data, in cele din urma esuam. De ce? Si ne frustram si ... renuntam.
De data asta va fi altfel
Asta imi tot repet eu, zilnic, de 15 000 de ori pe zi. De ce va fi altfel? Pentru ca ma voi tine de plan. Bun. Ce plan? Hai sa vedem cat de bun este planul asta al tau.
Sa zicem ca esti ca mine, un caz oarecum fericit. Fara copii, 25 de ani, cu un maxim de 65 de kilograme, la care stationez de vreo... 3-4 ani. Fix la limita superponderabilitatii si obezitatii. Si am tinut atatea diete, si am tot facut sport intens (de care evident ca dupa vreo 3-4 luni, nevazand rezultate ma lasam si ma reapucam cu aceeasi sete peste alte 3-4 luni) si rezultatele erau cel mult pe moment.
Pai, acum esti mai inteleapta, mai rabdatoare, mai informata, mai obligata. Esti gata sa fii fericita de corpul tau. Ok.
Sa revenim la plan (plan realizat dupa numeroase lecturi de carti, articole, sfaturi, cazuri de succes, etc).
1. gandire pozitiva - mi-am pus pe desktop, pe ecranul de telefon, o poza cu mine in apogeul frumusetii, peste tot, sa pot sa o revad si sa multumesc pentru corpul de zeita sexi si tonifiat pe care IL AM si pentru sanatate.
2. mi-am cumparat batoane de slabit (fibrobar r cu ceai verde, singurele cu gust absolut incredibil de bun) proteine, fibre, grasimi bune. mic dejun, cina= 2 batoane. dupa 10 zile pot sa spun ca sunt incredibile si ca pofta de dulce mi-a disparut complet, ele fiind foarte dulci si bune (exceptie o zi, pentru care aproape ca m-am iertat). am considerat ca am nevoie de acest surplus de proteine la indemana atunci cand TREBUIE sa mananc ceva, chiar daca sunt cu siguranta procesate si exista variante mult mai sanatoase.
3. program de exercitii fat-burn: 1 zi alergat, 1 zi aerobic in camera si o zi pauza. alergatul, care sincer nu-mi face placere, am sani mari si trebuie sa-i tin cand alerg, am descoperit ca se poate face pe intervale (1 min alergat, 1 min pauza). exercitiile in camera tot pe reprize 3 reprize intense cu ajutorul unei aplicatii pe mobil (7 min workout) in total 25 min + la sfarsit streching ~5 min. iar in ziua de pauza, 1 ora de mers pe jos, ritm moderat-vioi.
4. minim 2 l de apa pe zi, regim, ~1000-1200 kcal, multe proteine, putini carbohidrati, putine grasimi (din cele rele), multe legume... 3 mese pe zi si 2 gustari, incluzand micul dejun (la o ora de la trezire, in cazul meu 7). SI MANCATUL LA ORE FIXE.
5. sunt gata sa accept ca asta va trebui sa fie un stil de viata pentru cel putin 1 an, pentru a evita efectul de yo-yo si vergeturile.
6. sunt gata sa nu ma mai mustrez pentru zilele negre. Daca azi m-am scapat in prajituri la servici, mi-am plans o ora de mila si m-am dus acasa si am mai facut o serie de exercitii. Life goes on.

Toate bune si frumoase pana am inceput sa aplic acest comportament la munca. Feed-back: NEGATIV.
- Da de ce vrei sa slabesti? nu te consideri frumoasa, sanatoasa? Trebuie sa te accepti asa cum esti. Cum sa slabesti daca mananci asa putin, cand o sa mananci normal o sa pui la loc. Batoanele astea au E-uri. Stiu o colega care a slabit dar a mancat doar batoane, nu si mancare. O sa te ingrasi de la ele. Pai cum sa mananci doar batoane, ca o sa te ingrasi cand treci iar pe mancare. Cat ai slabit?

Genul de intrebari neprovocate. Eu nu m-am apucat sa ma laud ca tin regim, dar toti au observat si au avut ceva de zis. Acesti toti, fiind colegi care-mi sunt dragi, nicidecum "dusmani". si cu toate astea, in loc sa ma sustina, mai mult ma demoralizeaza. sa nu mai vorbesc de iubitul meu. Batoanele nu sunt sanatoase, ce-ti trebuie tie sa slabesti... ETC!!!

Tin in mine, si-mi repet. E normal sa mananc mai putin, ca altfel nu as da jos, ci m-as mentine la aceeasi greutate. cand voi readuce mancarea "normala" in meniu... va fi o alta poveste, cum am zis mai am mult de lucru pana acolo.
Si planul meu mult mai bine structurat decat am fost eu capabila sa-l punctez aici, am inceput sa-l simt subred. Cata siguranta aveam... s-a intunecat gandirea mea pozitiva cu toate comentariile astea rautacioase. De aceea e atat de greu sa slabesti. Ca trebuie sa stii ce sa mananci si cat, ca trebuie sa lucrezi, ca trebuie sa nu te demoralizezi cand dupa 10 zile te cantaresti si ai +1kg, chiar daca pantalonii cad dupa tine.

Incerc sa ma detasez si sa-mi repet: rezista draga mea, ai inceput un drum al maturizarii emotionale, un drum lung pe care se pare ca esti singura... Si e greu. ACum ca am scris aceste randuri, parca m-am mai eliberat un pic. Multumesc slabutelor!
si... sper sa ajute pe cineva, sper sa ma tin pe pozitie...

Foarte frumos ai scris!
Nu fisuparata ca n-a mers, ai toata viata inainte. Aveam si eu ceva timp in urma 62 de kg si nu plecau nicidecum chiar daca faceam zilnic o ora de bicicleta/alergat/workouturi de pe net etc, chiar daca mancam 1100 cal. Am vazut ca nu slabesc si am inceput sa maninc moderat, gen 1500-1600 cal, fara zahar,prajit, grasimi saturate si incet dar sigur am scapat de kg in plus. Atunci cand mancam putin organismul isi pastreaza rezerve pentru zile si mai negre. Imi mentin stilul de viata de mai bine de un an si greutatea la fel. Incearca sa maninci echilibrat ca sa-ti poti mentine stilul de viata, fara a
face excese.
Mult succes inainte!
__________________
I´m sexy and I know it!
jess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Extem activ, este de 2363 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1846 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui jess:
DeLeTe (19 iul 2013), mihaela01 (19 iul 2013), rozica1965 (31 iul 2013)
  #6 (permalink)  
Vechi 19 iul 2013, 09:17:51
deadcountess's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: de ce e atat de greu sa slabim?

Citat:
Anterior postat de DeLeTe Vezi mesajul
M-am saturat de raspunsul ca daca ar fi usor ar face-o toata lumea. Si cu toate astea, pe unde te uiti (tv, reclame pe site-uri) pe acolo esti bombardat de enunturi: scapa de grasime / x kilograme printr-o metoda un pic ciudata / in x zile, fara efort, etc. Si incercam si incercam si de fiecare data, in cele din urma esuam. De ce? Si ne frustram si ... renuntam.
De data asta va fi altfel
Asta imi tot repet eu, zilnic, de 15 000 de ori pe zi. De ce va fi altfel? Pentru ca ma voi tine de plan. Bun. Ce plan? Hai sa vedem cat de bun este planul asta al tau.
Sa zicem ca esti ca mine, un caz oarecum fericit. Fara copii, 25 de ani, cu un maxim de 65 de kilograme, la care stationez de vreo... 3-4 ani. Fix la limita superponderabilitatii si obezitatii. Si am tinut atatea diete, si am tot facut sport intens (de care evident ca dupa vreo 3-4 luni, nevazand rezultate ma lasam si ma reapucam cu aceeasi sete peste alte 3-4 luni) si rezultatele erau cel mult pe moment.
Pai, acum esti mai inteleapta, mai rabdatoare, mai informata, mai obligata. Esti gata sa fii fericita de corpul tau. Ok.
Sa revenim la plan (plan realizat dupa numeroase lecturi de carti, articole, sfaturi, cazuri de succes, etc).
1. gandire pozitiva - mi-am pus pe desktop, pe ecranul de telefon, o poza cu mine in apogeul frumusetii, peste tot, sa pot sa o revad si sa multumesc pentru corpul de zeita sexi si tonifiat pe care IL AM si pentru sanatate.
2. mi-am cumparat batoane de slabit (fibrobar r cu ceai verde, singurele cu gust absolut incredibil de bun) proteine, fibre, grasimi bune. mic dejun, cina= 2 batoane. dupa 10 zile pot sa spun ca sunt incredibile si ca pofta de dulce mi-a disparut complet, ele fiind foarte dulci si bune (exceptie o zi, pentru care aproape ca m-am iertat). am considerat ca am nevoie de acest surplus de proteine la indemana atunci cand TREBUIE sa mananc ceva, chiar daca sunt cu siguranta procesate si exista variante mult mai sanatoase.
3. program de exercitii fat-burn: 1 zi alergat, 1 zi aerobic in camera si o zi pauza. alergatul, care sincer nu-mi face placere, am sani mari si trebuie sa-i tin cand alerg, am descoperit ca se poate face pe intervale (1 min alergat, 1 min pauza). exercitiile in camera tot pe reprize 3 reprize intense cu ajutorul unei aplicatii pe mobil (7 min workout) in total 25 min + la sfarsit streching ~5 min. iar in ziua de pauza, 1 ora de mers pe jos, ritm moderat-vioi.
4. minim 2 l de apa pe zi, regim, ~1000-1200 kcal, multe proteine, putini carbohidrati, putine grasimi (din cele rele), multe legume... 3 mese pe zi si 2 gustari, incluzand micul dejun (la o ora de la trezire, in cazul meu 7). SI MANCATUL LA ORE FIXE.
5. sunt gata sa accept ca asta va trebui sa fie un stil de viata pentru cel putin 1 an, pentru a evita efectul de yo-yo si vergeturile.
6. sunt gata sa nu ma mai mustrez pentru zilele negre. Daca azi m-am scapat in prajituri la servici, mi-am plans o ora de mila si m-am dus acasa si am mai facut o serie de exercitii. Life goes on.

Toate bune si frumoase pana am inceput sa aplic acest comportament la munca. Feed-back: NEGATIV.
- Da de ce vrei sa slabesti? nu te consideri frumoasa, sanatoasa? Trebuie sa te accepti asa cum esti. Cum sa slabesti daca mananci asa putin, cand o sa mananci normal o sa pui la loc. Batoanele astea au E-uri. Stiu o colega care a slabit dar a mancat doar batoane, nu si mancare. O sa te ingrasi de la ele. Pai cum sa mananci doar batoane, ca o sa te ingrasi cand treci iar pe mancare. Cat ai slabit?

Genul de intrebari neprovocate. Eu nu m-am apucat sa ma laud ca tin regim, dar toti au observat si au avut ceva de zis. Acesti toti, fiind colegi care-mi sunt dragi, nicidecum "dusmani". si cu toate astea, in loc sa ma sustina, mai mult ma demoralizeaza. sa nu mai vorbesc de iubitul meu. Batoanele nu sunt sanatoase, ce-ti trebuie tie sa slabesti... ETC!!!

Tin in mine, si-mi repet. E normal sa mananc mai putin, ca altfel nu as da jos, ci m-as mentine la aceeasi greutate. cand voi readuce mancarea "normala" in meniu... va fi o alta poveste, cum am zis mai am mult de lucru pana acolo.
Si planul meu mult mai bine structurat decat am fost eu capabila sa-l punctez aici, am inceput sa-l simt subred. Cata siguranta aveam... s-a intunecat gandirea mea pozitiva cu toate comentariile astea rautacioase. De aceea e atat de greu sa slabesti. Ca trebuie sa stii ce sa mananci si cat, ca trebuie sa lucrezi, ca trebuie sa nu te demoralizezi cand dupa 10 zile te cantaresti si ai +1kg, chiar daca pantalonii cad dupa tine.

Incerc sa ma detasez si sa-mi repet: rezista draga mea, ai inceput un drum al maturizarii emotionale, un drum lung pe care se pare ca esti singura... Si e greu. ACum ca am scris aceste randuri, parca m-am mai eliberat un pic. Multumesc slabutelor!
si... sper sa ajute pe cineva, sper sa ma tin pe pozitie...
Da, exact cum a spus si Laurra, vrem sa slabim dar nu stim cum se face.
Daca stim cum se face nu avem rabdare, vrem sa dam jos multe kilograme pana "saptamana viitoare, ca plec la mare". De asta nu merge.
Nu merge si pt ca tinem mai mult la politete (cum sa refuz o prjitura ca e ziua lui X) Daca am avea diabet sau alergie la vreunul din ingrediente am mai manca prajitura aia din politete? Sigur nu, deci se poate. Mancam la servici, la restaurant ca sa nu afle lumea ca tinem dieta si sa nu rada de noi... intrebarea este chiar ne dorim sa fim inconjurati de oameni care vin cu tot felul de comentarii rautacioase sau sfaturi nedorite? La urma urmei prietenii ii alegem noi.
Pana la urma nu e decat o chestie de atitudine. Daca nu avem atitudinea corespunzatoare nici o dieta nu ajuta veci (decat eventual pe termen scurt).

P.S. acuma vin si eu cu un sfat nedorit pt ca tot se poarta batoanele nu trebuie folosite ca meniu zilnic ci doar in cazuri de urgenta (gen sa ai unul in geanta in caz ca te apuca foamea prin oras)

Succes
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui deadcountess:
CCristina D (19 iul 2013), DeLeTe (19 iul 2013), laurra (19 iul 2013), rozica1965 (31 iul 2013)
  #7 (permalink)  
Vechi 19 iul 2013, 14:04:29
Alexik's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 30
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 4.433
Aprecieri acordate: 30
Am fost apreciat(a) de 36 ori in 31 mesaje
Implicit Re: de ce e atat de greu sa slabim?

"Mie-mi plac" persoanele ce spun " a nu trebuie sa slabesti ""de ce vrei sa slabesti"
Si cand ajungi slab iti spun ca iti sta mai bine asa si sa nu te ingrasi.
Mda..
__________________
If you want something you’ve never had, than do something you’ve never done



  #8 (permalink)  
Vechi 19 iul 2013, 15:20:14
DeLeTe's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 156cm, 58kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 27 ori in 8 mesaje
Implicit Re: de ce e atat de greu sa slabim?

) daaa, de ei am uitat.
DeLeTe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1680 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1163 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 647 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #9 (permalink)  
Vechi 19 iul 2013, 15:46:44
butterfly30's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.777
Aprecieri acordate: 5.350
Am fost apreciat(a) de 11.441 ori in 5.317 mesaje
Implicit Re: de ce e atat de greu sa slabim?

eu aveam 53 kg la 1m66cm si prietena mea care avea 50 kg si 1m73 imi zicea mereu ce rau arat si ce schiloada sunt sa ma mai ingras macar 2 kg ca arat ca doamna cu coasa . asa sunt oamenii...
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui butterfly30:
DeLeTe (19 iul 2013)
  #10 (permalink)  
Vechi 20 iul 2013, 06:17:56
DeLeTe's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 156cm, 58kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 27 ori in 8 mesaje
Implicit Re: de ce e atat de greu sa slabim?

concluzia mea matinala:

daca as putea sa nu mai mananc absolut tot din farfurie, mai ales cand sunt satula deja... chiar daca portia era mica de la inceput... ar fi minunat!
DeLeTe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1680 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1163 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 647 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
 

Informatii despre slabit
calorii, dieta, e, greu, jurnale, sanatos, slabim, slabit

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Este adevarat ca de la contraceptive slabim mai greu? mvthebest Pregatirea pentru slabire 79 25 ian 2012 19:28:16
Jurnal Pinksiren-Nu conteaza cat de greu inaintez.atat timp cat nu ma opresc!!! pinksirena Arhiva jurnale slabit 278 16 ian 2012 17:27:55
Cu ce incepem cand vrem sa slabim? Slabuta Pregatirea pentru slabire 21 02 iun 2010 15:52:14
De ce salivez atat de mult? meapasarica Sanatatea in familie 2 17 feb 2010 15:51:32
Ce ceai ne ajuta sa slabim ? be_happy369 Slabire prin Metode Naturiste 26 23 ian 2010 16:46:14

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole