Jurnal comun slabute veterane
Discuta despre JURNALE SLABIT SANATOS in cadrul subiectului Jurnal comun slabute veterane, parte din categoria Comunitatea Slabutelor; Hello! Acesta este un jurnal comun creat pentru noi, "slabutele", care...nu ne dam batute!...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

10 oct 2023, 08:29:49
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicată
|
Merite:
|
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 35
Date: 168cm, 59.3kg
Aprecieri acordate: 10.800
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
|
|
Jurnal comun slabute veterane
Hello! Acesta este un jurnal comun creat pentru noi, "slabutele", care...nu ne dam batute!
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1801 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1284 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 768 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui LOREDANA99:
|
|

10 oct 2023, 08:49:25
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
Merite:
|
|
|
Re: Jurnal comun slabute veterane
Toamna a debutat cu o raceala pentru mine, fix in momentul in care ziceam ca ma apuc de un plan alimentar, macar 80% din el tinut corect, asa ca na...dar continui cu rutina mea cu 5-6 antrenamente pe saptamana: exercitii cu greutati, grupate asa: luni - spate si biceps, marti - umeri, piept, triceps si abdomene si joi - picioare si 2-3 zile pe saptamana cate o ora de cardio, lunea (uneori), miercurea si vinerea. Alimentar mai gresesc, dar o sa incerc sa scriu ce mananc, caci partea asta ma tine in loc, burta inca arata nasol...e si pliul ala inestetic dupa 2 cezariene.
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1801 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1284 kcal/zi.
Pentru
[ Calculator calorii]
|
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui LOREDANA99:
|
|

11 oct 2023, 14:30:20
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 iul 2010
Locaţie: Buzau, Romania
Dieta: alimentatie sanatoasa si miscare
Date: 167cm, 82.4kg
Aprecieri acordate: 14.373
Am fost apreciat(a) de 13.775 ori in 7.872 mesaje
|
|
Felicitari pentru perseverenta! Mai degraba suntem.. grasute veterane! 
|
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui lidiuta:
|
|

12 oct 2023, 11:06:34
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
Merite:
|
|
|
Salutare!
Ieri am mancat asa: banana, lapte batut si 2 oua fierte cu o felie de paine, piept de pui, castraveti in otet, felie de paine, cateva nuci si ceai si cafea cu miere.
Pentru
[ Calculator calorii]
|
Acest membru apreciaza mesajul lui LOREDANA99:
|
|

13 oct 2023, 07:31:48
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
Merite:
|
|
|
Meniul de ieri:
cafea si ceai cu miere
croissant cu unt, mar verde
piept de pui, castravete murat, paine
strugure, nuci
salata de rosii si castraveti, telemea, paine
sala cu greutati vreo ora jumate' - ziua de picioare
Cantarul se mentine la 59.1
Pentru
[ Calculator calorii]
|
Acest membru apreciaza mesajul lui LOREDANA99:
|
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele