Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnalul meu - Alina190

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 10:44:17
Alina190's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2012
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Personalizată
Date: 164cm, 70kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul meu - Alina190

Încep prin a saluta această comunitate, careia îi datorez mii de mulţumiri pentru sprijinul acordat, prin intermediul sutelor de postări interesante.
Numele meu este Alina, am 20 de ani şi locuiesc în Ploieşti. Ca pentru orice tânără, lupta cu kilogramele o duc zi de zi.
Încă de când eram mică aveam probleme în ceea ce priveşte greutatea, însă nu am conştientizat gravitatea situaţiei decât după ce am intrat la liceu. Recunosc, multă vreme am fost urmărită de frustrare, fiind printre cele mai dolofane fete din clasă.
Mi-a trebuit mult timp pentru a mă motiva. O mână de ajutor mi-a fost dată şi de operaţia de apendicită, operaţie în urma căreia am slăbit cam 10 kg. Însă, nu m-am mulţumit, am continuat să ţin un regim, de-a lungul vacanţei de vară, despre care aveam impresia că mă va ajuta. Nu a fost aşa, deşi atinsesem 56 kg.
Odată cu începerea şcolii, am început să mănânc tot mai mult, din cauza stresului. Şi, aşa, am revenit la aproape 70 kg, greutate cu care "m-am lăudat" până la începerea facultăţii, adică timp de 2 ani.
Pe parcursul primului an de facultate, am scăzut până pe la 60 kg, prin sport si o dietă lejeră. Doar că nici de data asta nu am avut ambiţia să mă menţin.
Iată-mă în al doilea an de facultate, având aceeaşi greutate de care am tot fugit de-a lungul timpului, şi anume 70 kg.
Înscrierea pe acest forum coincide cu dorinţa de schimbare. Pentru mine, întotdeauna a contat şi contează părerea celor din jurul meu, astfel că fiecare episod de slăbire a avut la bază o vorbă spusă aiurea de către o persoană dragă mie. De data aceasta, îmi doresc să mă schimb pentru mine, pentru confortul meu fizic, în primul rând, dar şi psihic.
Mi-am pus la punct un regim bazat pe respectarea meselor principale (înainte mâncam undeva după ora 13, prima masă, deoarece aveam un blocaj , nu puteam mânca dimineaţa), dar şi un program de exerciţii fizice, pornind de la celebrele exerciţii de Tae-Bo ale lui Blanks (în trecut, a dat roade în cazul meu).
Urez succes tuturor slăbuţelor! Şi, consider că trebuie să înţelegem un lucru, odată pentru totdeauna, şi anume acela că omul este în stare de lucruri care i se par imposibile în primă instanţă. De fapt, nu există nicio limită dacă îţi doreşti ceva din tot sufletul.
Alina190, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #2 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 11:57:02
kasty's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2012
Locaţie: Craiova, Romania
Dieta: nu stiu inca....
Date: 164cm, 68.60kg
Mesaje: 735
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 30 ori in 25 mesaje
Implicit re: Jurnalul meu - Alina190

bun venit printre slabute!
ma bucur ca esti hotarata sa schimbi ceva in viata ta si primul pas este deja facut.... faptul ca ti-ai facut "casuta ta"in care sa vb despre lucrurile pe care le doresti si cum vrei sa ajungi acolo
asa cum stii deja este greu, dar nu imposibil
alegeti dieta pe care o consideri potrivita pt tine, foloseste calculatorul nutritional( este f util) si nu depasi 1200 calorii pe zi, dar nici mai putin de 1000 calorii
si bineinteles sport tae bo este f potrivit, e un sport f activ cu consum mare de calorii
asa ca spor la treaba si ne reauzim curand
pupici
__________________
jurnal kasty
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...sty-10962.html
Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.
  #3 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 12:27:57
Rallara's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu

Buna Alina,

Bine ai venit in comunitatea noastra, aici vei gasi sprijin si suport si sfaturi... tot ce ai nevoie pentru a continua lupta cu kilogramele in plus... felicitari pentru primul dat jos, ai inceput excelent.

E foarte bine ca esti optimista pentru ca starea de spirit ajuta foarte mult intr-un regim de slabit, atata vreme cat stim si avem incredere ca vom izbuti si vom iesi castigatoare din aceasta lupta, asa va si fi, intr-adevar.

Programul de Tae-Bo e perfect pentru un tonus si o slabire sanatoasa, prin sport, asa se procedeaza, si daca te tii de el si daca iti place, nu vei avea nici o piedica in a-ti atinge scopul. Apropo de asta... ai 3 luni la dispozitie... si 10 kg... adica aproximativ 3 kg pe luna... suna bine planul, te sustinem.
Alimentatia inainte si dupa sport

In legatura cu mancatul de dimineata, vad ca stii cat de importanta e prima masa a zilei, asa ca te incurajez sa profiti cat mai mult de ea, de acolo ne tragem resursele de energie pentru restul orelor... sa iti educi stomacul si sa il obisnuiesti corect, pentru un stil de viata sanatos.

Ce mananc la mic dejun?

Ar fi de ajutor sa iti treci meniurile zilnice, sa vezi cate calorii consumi... sa ai grija ce alegi sa manaci... fara grasimi nesanatoase, alimente procesate... prajeli, produse de patiserie... de casa e cel mai sanatos, sa nu uitam.
Calculator calorii


In rest, iti urez succes pe mai departe, sa tii garda sus si optimismul aproape, sa iti vizitezi jurnalul si sa vorbesti cu noi ca sa ne ajutam mai departe una pe cealalta, si sa nu renunti niciodata. Acum esti cu noi, si vei ajunge acolo unde trebuie.
Ai aici cateva linkuri care iti pot fi de folos:

Ghidul slabutelor incepatoare

Pregatirea pentru slabire

Calculator nutritional


Slabeste sanatos!!!


Motivatie


Cum pot sa slabesc? - Slabute.ro

Nu reusesc sa slabesc! - Slabute.ro


De ce nu slabesc…? - Slabute.ro

Am nevoie de ajutor!

Te pup, succes!!!

__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #4 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 17:08:40
Alina190's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2012
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Personalizată
Date: 164cm, 70kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Alina190

Mulţumesc amândurora pentru sfaturile date. Ca de obicei, foarte utile.
Este un plus de motivaţie să ştiu că sunt persoane care mă susţin, nu doar mă critică.
@kasty, într-adevăr, Tae Bo este o formă amuzantă de a pierde kilogramele. Trebuie să mărturisesc faptul că am făcut şi sală o perioadă de timp, am cochetat şi cu alergatul, fiind nevoie pentru admiterea la facultate, însă niciuna nu m-a motivat atât de mult să nu mă opresc. Mai ales că sportul acasă aduce un plus de confort să ştii că nimeni nu te priveşte nu ştiu cum, la care aş adauga şi libertatea, atât în a alege când să faci un antrenament, cât şi în a stabili timpul pe care îl acorzi.
@Rallara, nu mă îndoiesc de sprijinul pe care îl acordaţi bobocilor.
Am înţeles târziu importanţa respectării meselor principale. Şi spun târziu din cauza timpului pierdut cu diete-minune. Dar, am învăţat. Cum ar spune un prof de-al meu: "Nimic valoros nu se obţine fără muncă."
Optimistă, cu capul sus, declar război kilogramelor încăpăţânate şi, mai ales, stilului de viaţă nesănătos.

Mult spor tuturor. Mulţumesc de vizită şi vă mai aştept, să stăm de vorbă la o apă plată .


P.S. În principiu, acest jurnal reprezintă o formă de a-mi organiza programul, de a-mi monitoriza evoluţia şi, bineînţeles, de a primi sfaturi ori critici, după caz. Sunt deschisă oricărei păreri, so feel free to speak.
Alina190, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #5 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 17:17:45
Alina190's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2012
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Personalizată
Date: 164cm, 70kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Alina190

Celor interesate. Un mic ghid pentru o viaţă sănătoasă.

Eu am aplicat deja principiile de-acolo şi se observă o evoluţie.
Ataşamente
File Type: pdf guide.pdf (987,8 KB, 8 vizualizări)
Alina190, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #6 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 18:50:53
Rallara's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Alina190

Citat:
Anterior postat de Alina190 Vezi mesajul
Celor interesate. Un mic ghid pentru o viaţă sănătoasă.

Eu am aplicat deja principiile de-acolo şi se observă o evoluţie.
Eu l-am downloadat... multumim
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #7 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 22:26:59
marinella's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 dec 2010
Locaţie: Torino, Italia
Vârsta: 36
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 64kg
Mesaje: 254
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Alina190

Buna!
Iti urez si eu multa bafta in lupta cu kilogramele! Am observat ca avem aceeasi inaltime si aprox. aceeasi greutate! Asa ca, hai sa facem record impreuna! dar la slabit, nu la mancat prostioare!
Bye, bye!
__________________
Doctorul cel mai bun este cumpatul.http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tul-11275.html
marinella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2056 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1539 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1023 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #8 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 23:19:42
Alina190's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2012
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Personalizată
Date: 164cm, 70kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Alina190

Hello.
Mulţumesc asemenea, Marinella. Se pare că am pornit de la aceeaşi greutate. Hmmm, lasă, te prind din urmă, poate chiar te-ntrec. Pe principiul: "Ruuuuun!".

Până la vară, o să fim olimpice .

spor.
Alina190, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #9 (permalink)  
Vechi 26 apr 2012, 08:01:46
Alina190's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2012
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Personalizată
Date: 164cm, 70kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Alina190

Bună dimineaţa, dragă jurnal. Bună dimineaţa, slăbuţele.


Pe lista de astăzi, am de trecut câte ceva. În primul rând, micul deeeeejun. Apoi, abdomene şi, dacă nu sunt probleme, voi lucra şi picioarele puţin .

Aşaaaa. Am găsit energia şi motivaţia necesare . Menţionez aici pierderea unui centimetru în talie, căci pierderea în greutate este nesemnificativă momentan.

Chiar aşa, voi unde găsiţi motivaţia în a continua acest proiect? Vă motivează ceva sau cineva din exterior? Ori, pur şi simplu, vă propuneţi şi, până nu terminaţi ce v-aţi propus, nu vă opriţi?


Alina190, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10 (permalink)  
Vechi 26 apr 2012, 09:04:52
Rallara's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Alina190

Citat:
Anterior postat de Alina190 Vezi mesajul
Bună dimineaţa, dragă jurnal. Bună dimineaţa, slăbuţele.


Pe lista de astăzi, am de trecut câte ceva. În primul rând, micul deeeeejun. Apoi, abdomene şi, dacă nu sunt probleme, voi lucra şi picioarele puţin .

Aşaaaa. Am găsit energia şi motivaţia necesare . Menţionez aici pierderea unui centimetru în talie, căci pierderea în greutate este nesemnificativă momentan.

Chiar aşa, voi unde găsiţi motivaţia în a continua acest proiect? Vă motivează ceva sau cineva din exterior? Ori, pur şi simplu, vă propuneţi şi, până nu terminaţi ce v-aţi propus, nu vă opriţi?


Pe mine ma motiveaza Claudiciul
Ma duc chiar acum si eu pe bicicleta... hai, spor la toate, neata, si pofta mare
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
 

Informatii despre slabit
calorii, dieta, jurnale, jurnalul, ro, sanatos, slabit, slabute

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Jurnalul meu... Flori V. Flori V. Arhiva jurnale slabit 905 12 dec 2011 13:21:39
jurnalul meu... theo_deea25 theo_deea25 Arhiva jurnale slabit 82 28 mai 2010 14:42:58
Jurnalul meu Andreea Beatrice Arhiva jurnale slabit 37 24 feb 2010 17:42:23
jurnalul meu Irina2607 Arhiva jurnale slabit 31 30 dec 2009 20:08:16
Jurnalul meu loryana Arhiva jurnale slabit 7 15 sep 2009 12:59:18

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole