Discuta despre Am nevoie de ajutor! in cadrul subiectului Cum se face mozzarella?, parte din categoria Slabutele se ajuta; Fetelor, as vrea sa stiu cum se face mozzarella?
A incercat cineva in conditii casnice?...
Bine ai venit în comunitatea Slabute.ro!
Dacă eşti pentru prima oară pe forumul slabuţelor, citeşte ghidul slăbuţelor începătoare, iar după ce te familiarizezi puţin, te aşteptăm printre noi, în comunitatea de slăbuţe, unde stilul de viaţă 100% sanatos si slăbitul inteligent stau la baza acestei comunităţi. Pentru a putea să te sfătuieşti cu slăbuţele, trebuie să te înregistrezi (clic pe link).
Slabuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Slabuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi.
[Calculator calorii]
pfaiii slabuta. sa nu te superi dar e cam lung textul si asa ca am sa fac asa: acum mi l-am pus pe foi. asa pana maine il traduc. nu stiu de ce, dar imi place mai mult sa "lucrez" pe hartie decat pe calc. pana maine o sa fie gata;9 nu te superi, ok?
pfaiii slabuta. sa nu te superi dar e cam lung textul si asa ca am sa fac asa: acum mi l-am pus pe foi. asa pana maine il traduc. nu stiu de ce, dar imi place mai mult sa "lucrez" pe hartie decat pe calc. pana maine o sa fie gata;9 nu te superi, ok?
E asa de complicat procesul?
Merci Andra. Eu nu m-am gandit ca sunt multe de stiut
__________________ Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!
* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice
[Calculator calorii]
E asa de complicat procesul?
Merci Andra. Eu nu m-am gandit ca e asa de complicat.
da .. sunt 2 pagini de tradus
si merge mai greu treaba ca unele cuvinte nu imi vin in romaneste.. le inteleg mai bine in italiana asa ca poti sa te astepti la o romana de balta
pana maine, promit ca se rezolva
cu okazia asta poate fac si eu intr-o zi.
Ok fetelor, mi-ati luat-o inainte
Tocmai veneam sa va rog, sa imi traduceti reteta , ca am facut azi mozzarella, dar nu mi-a iesit cum ma asteptam
Am tot cautat pe google reteta dar nu am gasit, si am luat de pe youtube, dar nu inteleg engleza 100%, si cred ca ceva nu fac bine
Deci eu am facut asa:
-am pus 2 litri de lapte proaspat de vaca(grasimea 3.5-4) pe foc pana a ajuns la 40 de grade
- am pus cheag, si l-am lasat la temperatura camerei 1-2 ore
- dupa ce e prins, se taie cu cutitul dea lungul cratitei, apoi invers, formand niste patratele, apoi se amesteca si se mai lasa sa stea cam 1 ora
-se scurge de zer bine
-se pune intr-o cratita si se pune peste apa fierbinte sarata si se framanta
Trebuia sa iasa moale si sa se intinda, dar la mine a iesit tare, se rupe, nicidecum se intinde....la gust e buna, dar suna....parca rod morcovi.......e tare.........
Va pun clipul de pe youtube sa vedeti voi care stiti engleza mai bine ce am gresit????
[Calculator calorii]
Începe schimbarea! Aderă la Slăbuţe, prima şi cea mai completă comunitate 100% pentru stilul
de viaţă sănătos. Sfătuieşte-te cu Slăbuţa şi ceilalţi
membri cu experienţă cum să trăieşti sănătos, să slăbeşti corect şi să beneficiezi de cele
mai avansate unelte de nutriţie pe care ţi le oferim gratuit.