Ghiveci (dovlecei, vinete, fasole pastai, ardei gras) a la Aoede
Discutie despre reteta Ghiveci (dovlecei, vinete, fasole pastai, ardei gras) a la Aoede, oferita de aoede.
INGREDIENTE: Am calit ceapa cu o lingura de ulei de masline. Am mutat ceapa din vasul in care am calit-o in vasul pentru ghiveci (astfel am mai scurs din ulei). Am adaugat legumele. Carnea trebuie sa precizez ca am fiert-o separat pt ca am facut si supa, deci cand am adaugat-o peste legume era deja fiarta. Am lasat un pic pe aragaz dupa care l-am pus la cuptor. Nu am pus sare absolut de loc. -------------------------------------------------------------------------------------- TOTAL CALORII: 58 calorii, 4.4 proteine, 2.4 grasimi, 8.4 colesterol, 4.9 carbohidrati, 1.7 fibre, 0 sodiu, 0.9 zaharuri |
Ora este GMT +2. Ora este acum 22:59:44. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.