Peste pescaresc
Discutie despre reteta Peste pescaresc, oferita de roxana1985.
INGREDIENTE: 750 g. file pangasius, 3 linguri ulei de masline, 2 cepe,2-3 catei usturoi, 1/4 lingurita cimbru pisat, 2-3 linguri bulion, 1 ½ pahar apa, un virf cutit zahar, condimente dupa gust. Preparare: Pestele proaspat sau dezghetat se taie in bucati nu prea mari, se condimenteaza (eu prefer diferite condimente fara sare)si se lasa sa stea intr-un vas acoperit pina se prepara urmatorul sos: se pune intr-o cratita ceapa taiata marunt, se toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se adauga uleiul, zaharul, usturoiul bine strivit, cimbrul si bulionul. Dupa ce da un clocot-doua, se pun bucatile de peste, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc foarte mic sau in cuptor pina cind scade bine sosul. Pofta buna! -------------------------------------------------------------------------------------- TOTAL CALORII: 96.5 calorii, 8.5 proteine, 6 grasimi, 0 colesterol, 2.3 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0.9 zaharuri |
Ora este GMT +2. Ora este acum 15:13:45. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.