Salata de pui cu fistic, South Beach (faza 1)
Discutie despre reteta Salata de pui cu fistic, South Beach (faza 1), oferita de anqutz.
INGREDIENTE: Salata 1/8 cana fistic macinat fin (30 buc-21 g) ¼ lingurita sare ¼ lingurita piper negru macinat 1 jumatate de piept de pui dezosat si fara piele (125 g) 10 ml ulei de masline extravirgin ¼ cana ceapa alba tocata (50 g, impreuna cu ceapa rasa) ¼ capatana salata verde Sosul ½ lingurita ceapa alba rasa ¼ avocado mare, bine copt, curatat de samburi si coaja (50 g) 10 ml ulei de masline extravirgin 1 lingura zeama de lamaie proaspat stoarsa ½ lingura apa Mod de preparare a salatei: aprindeti cuptorul. Amestecati fisticul cu ½ lingurita sare si ½ lingurita piper. Dati pieptul de pui prin acest amestec. Incalziti 10 ml de ulei intr-o tigaie si rumeniti puiul, cate doua minute pe fiecare parte. Puneti-l intr-o tava si introduceti la cuptor pentru 15 minute. Incalziti ceilalti 10 ml de ulei intr-o tigaie antiaderenta, la foc rapid. Adaugati ceapa tocata, ¼ lingurita sare si un varf de cutit de piper; tineti pe foc pana cand se rumeneste ceapa. Decorate farfuria cu foi de salata verde. Taiati felii pieptul de pui si repartizati-l in mod egal peste foile de salata. Serviti impreuna cu sosul. Mod de preparare a sosului: amestecati cu mixerul ceapa, avocado, uleiul, zeama de lamaie si apa. -------------------------------------------------------------------------------------- TOTAL CALORII: 167.4 calorii, 11.1 proteine, 11.6 grasimi, 0 colesterol, 5.9 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0 zaharuri |
Ora este GMT +2. Ora este acum 07:38:47. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.