Supa ungureasca de peste
Supa ungureasca de peste Atkins II
2 portii 300g filet de peste 50 g ceapa 100g ardei (rosu, galben) 1 ardeu iute 1 lingurita boia 1 catel usturoi 1 ligurita pasta de rosii lamaie sare, piper,foi de dafin, cimbru, ulei se dinstuie ceapa si ardeii in ulei, se adauga usturoiul si se stinge cu pasta de rosii amestecata cu apa ( sau suc de rosii). pestele se taie fidea , jumatate din el se adauga supei. se condimenteaza , se fierbe cca 30 min. cealalta jumatate din pestele taiat se prajeste crocant la foc mare si se adauga in farfurie peste supa ( la nevoie se acreste cu lamaie) 659 calorii,43,3 lipide,56,2 proteine,6,7 glucide (carbo) mai poti adauga 100 g pastai verzi , in cazul asta creste tabelul nutritiv cu 26 calorii,2 proteine, 4 carbo |
Ora este GMT +2. Ora este acum 16:39:01. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.