Retete din bucataria edenica
SOS NATURAL DE ROSII
-rosii decojite ,3 bucati medii sau 100 ml suc de rosii -fulgi de ovaz 1 lingura -ceapa tocata o lingura -cimbru pulbere 1/4 lingurita -patrunjel tocat 1lingurita -sare vrac o lingurita -apa o cana si jumatate. se dau la blender toate ingredientele 2 minute si se serveste numai proaspat. |
Re: Retete din bucataria edenica
CREMA DE DOVLECEI
-dovlecei 1/2 kg -morcov 1 buc medie -lapte de soia 400 ml ( doua cani) -marar verde tocat 1 legatura -usturoi 2 catei -vegeta naturala 1 lingura (aici cred ca vom face o exc. si vom folosi vegeta din comert,afara de cine isi prepara singura vegeta) -sare vrac 1 lingurita -maioneza de sioa 4 linguri . Se spala si se razuie dovleceii,morcovul si usturoiul ,se amesteca cu laptele de soia ,mararul,din care se pastreaza o lingurita,vegeta si sarea.Se fierb 15 min ,in clocot ,la foc mic. Se lasa sa sa recasca ,dupa care se dau 2 minute la blender,apoi se adauga maioneza de sioa,omogenizand crema.Deasupra se presara marar tocat . Se serveste ca atare. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 00:54:34. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.