Briosa Montignac de spanac, legume si faina de naut
2 ataşament(e)
Ingrediente pt 6 briose:
spanac 7 cuburi congelate coditele de la o ceapa verde o fasie de ardei gras galben 2 rosioare 2 catei de usturoi 3 oua sare,piper si ardei iute SE dezgheata cuburile de spanac,se trec la microunde pana isi pierd apa,se taie cateva rondele de rosii,restul se taie cuburi,se unge forma cu un servetel imbibat in ulei,se bat ouale spuma,se pune faina in ou.Se amesteca toate ingredientele,infara de rondelele de rosii,care se pun pe fundul fiecarei forme,se toarna compozitia in forme,se da la cuptor pana se rumeneste(eu am tinut cuptorul la 180 de grade).Se mai pot face si cu ciuperci,dovlecei sau alte legume. Pofta buna! |
re: Briosa Montignac de spanac, legume si faina de naut
Salutare!
Arata super bine!!! Felicitari!>:D<>:D<:x:x:x |
Re: Briosa Montignac de spanac, legume si faina de naut
e super papica ta.si eu vreau sa-mi fac ca nu e greu dar nu am forme de briose.sa vad in ce altceva pot face[*28*][*28*]
|
Re: Briosa Montignac de spanac, legume si faina de naut
Ms,Nico,Gabitza:-*
Gaby,poti sa faci in forma de chec,si sa o tai felii,asa face Oana parca..si in orice alte forme merge,chiar si in tava de la aragaz:)>:D< |
Re: Briosa Montignac de spanac, legume si faina de naut
Citat:
|
Re: Briosa Montignac de spanac, legume si faina de naut
Merge,Gaby,parca stiu ca faina aia merge si cu lipide:)
|
Re: Briosa Montignac de spanac, legume si faina de naut
dap merge cu lipide.ms
|
Re: Briosa Montignac de spanac, legume si faina de naut
Cata faina ai pus?
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 03:15:04. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.