Cupe de cartofi cu felii de castravete marinat
Ingrediente:
Cupe de cartofi: 2 cani cu cartofi tocati 4 linguri parmezan ras 2 linguri de ceapă tocată Piper proaspat macinat Nucşoară proaspăt rasă Sare Unt pentru a unge formele de briose Pătrunjel pentru ornat Feliile de castravete marinat: 1 castravete 1/2 linguriţă mentă proaspăta tocată 1 praf de ardei Cayenne 1/2 linguriţă de zahăr 2 linguri oţet de vin Preparare: Incingeti cuptorul la 180 de grade. Se amestecă împreună cu cartofi, branza parmezan, ceapa, nucşoară, sare şi piper. Ungeti cu unt formele pentru briose. Presati amestecul de cartofi uniform în formele pentru brioşe. Coaceţi pentru aproximativ 45 minute (sau, până la marginile sunt bine facute). Scoateţi din cuptor si lasati să se răcească uşor. Pentru feliile de castravete marinat se taie felii foarte subtiri castravetele cu ajutorul unui cutit de curatat legume( aproximativ 7-8 felii pentru o portie) Se amestecă oţetul, menta, ardeiul Cayenne şi zahărul Marineaza feliile de castravete, în acest amestec de circa 30 de minute. Suprapuneţi felii de castravete marinate formand un cerc Puneti deasupra cupei de cartofi Se presara patrunjel tocat. Serviti!. Porţii: 6 Informaţii nutriţionale pentru o portie: Calorii: 55 Calorii din grăsimi: 9 Total grăsimi: 1g Colesterol: 2mg Carbohidrati: 9.6g Proteine: 2.3g |
Ora este GMT +2. Ora este acum 14:18:34. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.