margarete cu branza
Ingrediente pentru 4 portii:
4 felii de paine integrala 200 ml lapte 4 oua 50 gr cascaval 50 gr unt Preparare: Feliile de paine se aseaza intr-o tava si se stropesc cu lapte caldut,intorcandu-se pe ambele parti ,pana cand se absoarbe. Apoi se aseaza intr-un vas termorezistent bine uns cu unt. Se face un cuib in mijlocul fiecarei felii in care se aseaza cate un ou.Se rade cascavalul deasupra fiecarei felii. Vasul se introduce in cuptorul fierbine timp de 10-15 min pana se coaguleaza ouale. Pofta buna. Calorii: paine integrala vel pitar 209 kcal lapte integral de vaca 130 kcal 4 oua de gaina 290 kcal unt zuzu 60 % 270 kcal cascaval rucar dalia 150 kcal TOTAL: 1049 kcal/4= 262 per portie puteti folosi mai putin unt si va fi mai dietetic |
Ora este GMT +2. Ora este acum 17:46:56. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.