Piept de pui cu ficatei
Piept de pui umplut cu ficăţei
Ingrediente doua bucati de piept de pui dezosat 300 g ficatei de pui ceapa verde cativa catei de usturoi o mana de legume congelate un pic de unt un ou miez de paine nitel marar comenteaza Mod de preparare Pieptul de pui l-am transat si l-am batut bine, l-am pus cu sare, usturoi si boia dulce sa sada cateva ore. Ficateii de pui i-am inabusit intr-un pic de unt, am pus peste ceapa verde, usturoiul si legumele congelate, le-am lasat ceva timp in tigaie sub capac. Apoi am amestecat cu miez de paine facut faramite si am dat tigaia la racoare pe balcon. Cand s-au linistit am amestecat totul cu un ou batut si gata umplutura. Totul a fost condimentat cu sare si piper dupa pofta inimii! Am umplut bucatile de piept, le-am rulat, fixat cu scobitori si le-am dat la cuptor cam o ora sau poate un pic mai mult. Cand s-au racit le-am taiat frumos si le-am servit! Pofta buna! untul si paine ..cred ca le putem da deoparte ... eu zic ca merge bn aceasta reteta si pt paste am facut si eu ...foarte bun |
Ora este GMT +2. Ora este acum 14:27:31. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.