Trabucuri de pui cu sos dulce-acrisor
Ingrediente:
Trabucuri de Pui: 700 de grame de carne de pui tocata 1/2 ceasca de unt topit 8 foi de placinta 2 linguri pătrunjel proaspat tocat 2 lingurite boia de ardei 2 lingurite praf de chili 2 lingurite chimion pisat 2 ligurite condimente pentru gratar Sos dulce - acrisor: 1/4 ceasca de ulei 2 linguri de otet de orez 2 linguri sos chinezesc Sare Piper negru proaspat macinat 1/2 ceaşcă de mango taiat marunt (opţional) Preparare: Pentru a face trabucurile de pui: incingeti cuptorul la 220 de grade. Se pune într-un castron puiul şi se amestecă cu pătrunjel şi mirodenii Se pune ofoaie de placinta intr-o tava si se unge cu unt topit. Se repetă de 3 pentru a se forma 4 straturi. Taiati foile de placinta stratificate în 16 ( dreptunghiuri de 4x4 cm) Puneti o lingură de umplutura de pui una din laturile fiecarui dreptunghi. Rulati strans pentru a face mini "trabucuri". Taie fiecare din aceste în jumătate şi asezati-le pe o foaie de copt. Ungeti fiecare rulou cu unt topit Coaceţi pentru circa 10-12 de minute (până devin aurii). Se repetă cu a doua jumătate de foi de placinta si de amestec de pui . Pentru a face sosul dulce - acrisor: într-un castron bateti ingredientele pe ntru sos si asezonati cu sare şi piper dupa gust. Adaugati şi mango (opţional). Porţii: 64 Informaţii nutriţionale pentru o portie: Calorii: 34 Calorii din grăsimi: 17 Total grăsimi: 2g Colesterol: 11mg Carbohidrati: 1.7g Proteine: 2.5g |
Ora este GMT +2. Ora este acum 02:19:05. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.