Re: Jurnalul unui nou inceput - "Shorty"
Citat:
400 gr carne tocata de pui fara grasime, 2-3 morcovi, 1 patrujel radacina , o bucatica de telina, 1 ardei, o cepa, 2 rosii Preparare: se toaca marunt legumele si se pun intro oala cu 2,5 Lde apa ,se lasa 15 min sa fiarba ,dupa care se adauga perisorele preparate in felul urmator;se amesteca carnea ,cu o lingura de orez,un ou,sare,piper si patrunjel tocat ,se fac perisoare si se pun la fiert separat intro alta oala cu apa fierbinte si sare cam 5-6 min ,dupa care se scot si se pun perisoarele impreuna cu zarzavaturile inca 15 min ,se opreste focul si se pune leustean tocat , lamaie si sare .Cand se serveste se poate pune 1 lingurita de smantana 12% grasime ,sau iaurt .pofta buna ! |
Ora este GMT +2. Ora este acum 15:41:39. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.