Saramura de pui
Preparati cea mai gustoasa saramura de pui dupa aceasta reteta.
INGREDIENTE 5 pulpe de pui condimente pentru carne de pui 1-2 ardei verzi iuti 1 legatura de patrunjel proaspat 3-4 catei de usturoi o lingura ulei de masline aproximativ 100 ml apa fierbinte delicat sau sare si piper MOD DE PREPARARE Se condimenteaza pulpele, se pun pe gratar si se frig. Separat se toaca marunt usturoiul, patrunjelul, ardeii. Toate aceste ingrediente se amesteca cu o lingura de ulei de masline si se presara printre pulpele de pui gata preparate. Apoi se pun intr-o oala, peste ele se toarna apa in care s-a dizolvat sarea si eventual a fost adaugat piperul macinat si se dau intr-un clocot. Se acopera totul cu un capac pentru 5-10 minute. Se serveste cu mamliguta calda! |
Ora este GMT +2. Ora este acum 09:57:51. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.