Prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
ingrediente:
5 oua 5 linguri de zahar brun (sau indulcitor natural->si mai putine kcal) 1 paharel de ulei de masline, aprox 50ml sau unt 1 varf de bicarbonat pentru un gust mai bun eu mai adaug coaja de lamaie rasa aprox 2 lingurite si pentru cine o vrea mai dulce poate pune un pliculet de vanilie sau esenta 10 mere de marime mica sau medie(puteti pune orice fruct va place) 1lingura zahar scortisoara Intr-o tava se aseaza merele taiate bucatele peste care se presara putin zahar si scortisoara. Se lasa sa se inmoaie 15 min. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, dupa care se adauga faina,uleiul,bicarbonatul,lamaia,esenta si se bat bine cu mixerul. Peste aceasta se adauga albusurile batute spuma si se amesteca, iar apoi tot se adauga in tava,peste mere. Se baga la cuptor 30-40 min maxim. Pofta buna! Atentie: ies foarte multe portii!!!! |
Re: prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
p.s. cantittatea de mere si-o alege fiecare...mie imi place sa fie multeeeeeee mere, dar pentru cine prefera mai putine atunci 5-6 mere sunt de ajuns :)
am postat prajitura si la calorii, dar cu cantitate mica de mere |
Re: prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
yummy!
:) |
Re: prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
Citat:
|
Re: prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
Citat:
|
Re: prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
Citat:
da...trebuie si 5 linguri de faina :D sorry:D multumesc pentru observatie>:D< |
Re: prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
Citat:
|
Re: prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
cred k o sa o incerc
|
Re: prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
Mmmmm, trebuie incercata!
|
Re: prajitura cu mere cu putine calorii si rapid de facut:)
Am facut si eu prajitura super buna felicitarii! am mancat o feliuta azii
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 20:27:26. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.