Frigarui din piept de pui, rosii, ardei si ceapa
1 ataşament(e)
Ingrediente:
500 g piept de pui dezosat; 2 rosii; 2 ardei grasi verzi; 2 ardei grasi rosii; 2 cepe; condimente pentru friptura; legume uscate Mod de preparare: Pieptul de pui se spala, se usuca si se taie bucati subtirisi patrate de 3-4 cm. Se condimenteaza si se lasa la rece. Rosiile se spala si se taie rondele suficient de groase, astfel incat sa nu se rupa cand se frig. Ardeii grasi se spala, se curata si se taie felii patrate. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Betele de bambus se umezesc, pentru a nu se arde pe gratar.Bucatile de piept de pui si legumele taiate se pun laternativ pe betele de bambus, apoi se frig pe gratarul incins. |
Citat:
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 02:37:10. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.