Miel cu rozmarin la cuptor
Miel cu rozmarin la cuptor
Timp de preparare: 20-30 minute Numar portii: 4 Ingrediente: 800 g pulpa carne de miel, 5 fire de rozmarin proaspat tocat, 4 fire de menta proaspata tocata, 4 fire patrunjel verde tocat, 5 catei de usturoi tocat, ulei de masline, 2 lamai taiate felii, 800 g rosii, 2 frunze de dafin, sare, piper. Mod de preparare: Se incinge cuptorul. Carnea de miel se cresteaza in cateva locuri ca sa se poata patrunde mai bine. Pe carne se presara verdeata tocata, usturoiul, sarea si piperul dupa gust. Apoi se ruleaza si se leaga cu ata.e incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea pe toate partile 2-3 minute la foc iute. Se aseaza feliile de lamaie pe o tava, se aseaza deasupra frunzele de dafin si puitn rozmarin si apoi deasupra carnea de miel. Imprejurul mielului se aseaza rosiile taiate jumatati. Se stropeste cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptor o ora si jumatate. Sugestii: Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 01:17:18. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.