Rulou din piept de pui cu ciuperci si Edam
ingrediente:
Suc de lamaie, proaspat stors -244g =61cal Condimente cu gust de pui -70g =42 Cascaval Edam 1 -200g =504 Piept de pui fara piele -1000g=1260 Margarina cu omega 3, Becel -30g =108 Ciuperci Pleurotus[x] -500g =125 Ulei de masline[x] 20ml=177 Se calesc ciupercile taiate in margarina si se lasa sa se raceasca.Se taie ca pt snitel pieptul si se bate cu folie sa nu se rupa.Se presara condimente pe pui si se lasa 10 min.Pe o folie de staniol se pune putin ulei de masline,apoi carnea.Se adauca ciupercute si cascaval.Se ruleaza cu atentie carnea cu umplutura si apoi se ruleaza staniolul peste si se sigileaza bine la capete.Se dau la cuptorul incins jumate de ora apoi se scot din staniol si se adauga zeama de lamaie si se mai lasa pana prind o culoare rumena.Pofta buna! |
Ora este GMT +2. Ora este acum 11:43:02. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.