forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/)
-   Retete dietetice de garnituri (http://forum.slabute.ro/retete-dietetice-garnituri/)
-   -   Pilaf Sarbesc (http://forum.slabute.ro/retete-dietetice-garnituri/pilaf-sarbesc-1322.html)

savu_oana2007 21 sep 2009 16:14:41

Pilaf Sarbesc
 
Orez extra, Deroni, 600g - 2106 calorii, 42 proteine, 6 grasimi, 0 colesterol, 468 carbohidrati, 0 fibre, 0 sare, 0 zahar

Ardei gras galben, 100g - 27 calorii, 1 proteine, 0.2 grasimi, 0 colesterol, 6.2 carbohidrati, 0.9 fibre, 0 sare, 0 zahar

Ardei gras verde, 100g - 21 calorii, 0.9 proteine, 0.2 grasimi, 0 colesterol, 4.6 carbohidrati, 1.7 fibre, 3 sare, 2.4 zahar

Ardei rosu gras, 100g - 31 calorii, 1 proteine, 0 grasimi, 0 colesterol, 6 carbohidrati, 2.1 fibre, 0 sare, 0 zahar

Ceapa, 120g - 51 calorii, 1.1 proteine, 0.1 grasimi, 0 colesterol, 12.1 carbohidrati, 1.7 fibre, 0 sare, 0 zahar

Morcovi, 100g - 41 calorii, 0.9 proteine, 0 grasimi, 0 colesterol, 9.6 carbohidrati, 2.8 fibre, 0 sare, 4.7 zahar

Ulei de floarea soarelui, 45ml - 398 calorii, 0 proteine, 45 grasimi, 0 colesterol, 0 carbohidrati, 0 fibre, 0 sare, 0 zahar

Secretul Gustului cu gust de legume, Maggi, 30g - 28 calorii, 1.6 proteine, 0.5 grasimi, 0 colesterol, 3.5 carbohidrati, 0.2 fibre, 8.5 sare, 2.8 zahar
--------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL CALORII: 2703 calorii, (mic)48.5 proteine, (mic)52 grasimi, 0 colesterol, (mult)510 carbohidrati, 9.4 fibre, 11.5 sare, 9.9 zahar


3500 g =>35 portii de 100 g
1 portie de 100 g : 77.22 calorii
Proteine:
1.38; Grasimi: 1.48; carbohidrati: 14.57; fibre: 0.25; sare: 0.32; zahar : 0.28;

Se calesc legumele si cu ceapa in ulei(de preferinta ulei de masline,eu una nu am pus), dupa care se adauga orezul,apoi apa foarta ca sa fiarba,apoi cand este aproape gata se pune vegeta!! Si daca doriti verdeata.
Pofta buna!!


Ora este GMT +2. Ora este acum 19:16:07.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO