Chiftelute de curcan cu rosii
Chiftelute de curcan cu rosii
Pentru chiftelute
Pentru sos
Pui chiftelele pe o farfurie, acoperite si le lasi sa se raceasca in frigider cât timp prepari sosul. Pui ceapa si usturoiul intr-o tigaie, impreuna cu 125 ml supa. Fierbi la foc mic pâna se evapora tot lichidul, apoi lasati tigaia pe foc inca un minut, pâna când ceapa incepe sa se inchida la culoare.Torni in tigaie restul de supa impreuna cu rosiile, chimenul, scortisoara si piperul de cayenne. Lasati totul sa fiarba la foc foarte mic timp de 10 minute, pâna ce sosul se ingroasa putin, apoi adaugati patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. incingi uleiul si prajiti chiftelutele; când sunt rumenite,le scoti si le lasi sa se scurga pe o bucata de prosop de hârtie. Puni sosul si chiftelele intr-un vas termorezistent, acoperi vasul si coci chiftelele, timp de 25-30 minute, in cuptorul preincalzit. Ornezi cu verdeata tocata si serviti imediat, cu orez fiert in apa cu sare. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 21:03:59. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.