Chiftelute de vaca cu ardei
Ingredientele necesare prepararii chiftelutelor cu ardei sunt:
Carne de vita slaba - 500 g Usturoi tocat - 2 catei Ardei verde taiat - 1 cana (250 ml) Ardei rosu taiat - 1 cana (250 ml) Ceapa taiata - 1 cana (250 ml) Apa - 1 cana (250 ml) Sare si piper - dupa gust Se amesteca, carnea cu usturoiul, sarea si piperul. Apoi se modeleaza 8 - 10 chiftelute, care se pun pe gratarul din cuptor prevazut cu tavita de scurgere si se coc circa 15 minute la o temperatura de 220 grade celsius. Apoi se pun chiftelele intr-o cratita, unde se adauga ardeiul verde, ardeiul rosu, ceapa, supa si apa. Se acopera si se fierbe la foc moderat circa 15 minute, pana cand legumele devin moi. POFTA BUNA! Din aceasta compozitie ies cam 4 portii, continutul de calorii per portie fiind: -glucide = 12g -grasimi = 9g -proteine = 12g Total calorii per portie - 181 |
Ce tare ..chiftelute coapte...tre sa incerc ..eu mor dupa chiftelele clasice prajite in ulei [*12*]
|
Citat:
no, no, no... nu ai voie prajit in ulei [*39*] |
Citat:
Si eu le voi incerca saptamana viitoare la munca,insa cred ca voi folosi carne de elan care este la fel de gustoasa ca si carnea de vita ,iar ieri am citit k este mai slaba decat cea de vita!Deci banuiesc ca nu va fi nici o problema dak voi face aceasta mica modificare! |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 06:50:28. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.