Piept de pui la capac
Piept de pui la capac
Ingrediente: Piept de pui 2 bucati sare piper boia de ardei(dulce sau iute) ierburi aromatice ulei de masline 1 mar(optional) Mod de preparare: Se poate prepara cu pulpe de pui sau orice parte doriti Se pune apa intr-o cratita(oala) se aseaza pe aceasta un capac adanc (invers, cu manerul in jos) se pune putin ulei de masline, se aseaza pieptul de pui(dezosat) condimentat se da la cuptor, se intoarce pe ambele parti, pana cand acesta capata o culoare rumena se pot taia feliute de mar curatat de coaja si se pun pe langa pieptul de pui se vor topi intr-un sos delicios Se serveste cu garnitura preferata urmeaza sa o fac zilele astea:D va voi spune cum a iesit...dar pare interesant;;) |
Re: piept de pui la capac
Super reteta! Eu am facut numai pulpe de pui la capac, dar o sa incerc si cu piept. Pulpele stiu ca ies delicioase.
|
Re: piept de pui la capac
Citat:
hmmm maine sau poimaine fac si eu ;;) numai ca tre sa fac rost de un capac...mai bun ...mai gros...si mai adanc:)) tre sa merg cu cersitul pe la bunica mea:)) |
Re: piept de pui la capac
Citat:
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 03:30:24. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.